Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning gennem Expedia i Rostock

Benyt dig af billig biludlejning i Rostock, og få stor frihed til at køre ud og opleve, hvad du har lyst til. Du kan både køre ture langs kysten eller køre ind i landet for at udforske tyske seværdigheder i andre byer og områder.

Ved leje af bil i Rostock kan du vælge imellem en række biltyper i forskellige prisklasser. Rejser du med familien, kan du med fordel vælge en rummelig og behagelig stationcar til turene ud i det blå. Rejser du alene eller med din bedre halvdel, kan en vaks minibil få jer hurtigt og praktisk omkring i byen.

Biludlejning i Rostock til vands og til lands

Hold ferie i Rostock, og bliv smittet af den gode og hyggelige stemning i den gamle hansestad. Besøger du den charmerende havneby i august, lander du midt i Rostocks årlige maritime byfest Hanse Sail. Oplev havnen stå på den anden ende med musik, dans og feststemning, når hundredvis af sejlskibe og færger samles til folkefest i Rostock. Du kan også få et andet indblik i byen fra vandsiden med en sejltur på Warnow-floden, hvor du kan nyde de pastelfarvede og dekorative husfacader, som er kendetegnende for Rostock.

Er du bidt af en vild sømand, kan du tage udlejningsbilen ud til forstaden Wärnemunde og nyde synet af de imponerende krydstogtsskibe, der insisterende flyder forbi i horisonten. Rejser du med børn, er stranden i Wärnemunde en vidunderlig mulighed for at boltre sig i strandkanten og have det sjovt. Besøg en af de fantastiske fiskerestauranter, når sulten melder sig, og nyd udsigten til det gamle fyrtårn og det arkitektoniske mesterværk der Teepott.

Billig billeje med et hav af oplevelser

Benyt dig af billig billeje i Rostock, og kør på eventyr i resten af Tyskland. Kør blot et par timer, og få den store hovedstadsoplevelse med et besøg i imponerende Berlin. Trænger du til at slappe af i naturskønne omgivelser, kan du køre cirka 20 minutter fra Rostock centrum langs kysten til Rockstocker Heide, som er et stort hede- og skovområde, der ligger ud til Østersøen. Gå en rask tur i skoven, hils på råvildtet, og nyd lyden af fuglene og duften af havet uden for skoven.

Du kan rejse med fly til Rostock Lufthavn og køre til dit hotel i din lækre og komfortable udlejningsbil. Der er masser af gode muligheder for shopping i Rostock. Byens centrum er stort set lukket for biltrafik, så du kan med sindsro ose i de mange forskellige butikker på Kröpeliner Straβe. Køb alt fra friske fisk, delikatesser og specialiteter til fabelagtige lækkerier fra Schokoladerie de Prie ved Stadthafen. Har du booket et hotel i Rostock til hele familien, kan I få en anderledes og sjov oplevelse i Rostock Zoo, hvor 3400 dyr lever og bor. Oplev dyrepasseren fodre de sultne søløver, og betragt løvefamilien dase dovent i middagssolen. Gå heller ikke glip af havens Darwineum, hvor du kan lære alt om jordens oprindelse og udvikling.

Udforsk Rostock

Udforsk Rostock med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!