Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning gennem Expedia i Rostock

Benyt dig af billig biludlejning i Rostock, og få stor frihed til at køre ud og opleve, hvad du har lyst til. Du kan både køre ture langs kysten eller køre ind i landet for at udforske tyske seværdigheder i andre byer og områder.

Ved leje af bil i Rostock kan du vælge imellem en række biltyper i forskellige prisklasser. Rejser du med familien, kan du med fordel vælge en rummelig og behagelig stationcar til turene ud i det blå. Rejser du alene eller med din bedre halvdel, kan en vaks minibil få jer hurtigt og praktisk omkring i byen.

Biludlejning i Rostock til vands og til lands

Hold ferie i Rostock, og bliv smittet af den gode og hyggelige stemning i den gamle hansestad. Besøger du den charmerende havneby i august, lander du midt i Rostocks årlige maritime byfest Hanse Sail. Oplev havnen stå på den anden ende med musik, dans og feststemning, når hundredvis af sejlskibe og færger samles til folkefest i Rostock. Du kan også få et andet indblik i byen fra vandsiden med en sejltur på Warnow-floden, hvor du kan nyde de pastelfarvede og dekorative husfacader, som er kendetegnende for Rostock.

Er du bidt af en vild sømand, kan du tage udlejningsbilen ud til forstaden Wärnemunde og nyde synet af de imponerende krydstogtsskibe, der insisterende flyder forbi i horisonten. Rejser du med børn, er stranden i Wärnemunde en vidunderlig mulighed for at boltre sig i strandkanten og have det sjovt. Besøg en af de fantastiske fiskerestauranter, når sulten melder sig, og nyd udsigten til det gamle fyrtårn og det arkitektoniske mesterværk der Teepott.

Billig billeje med et hav af oplevelser

Benyt dig af billig billeje i Rostock, og kør på eventyr i resten af Tyskland. Kør blot et par timer, og få den store hovedstadsoplevelse med et besøg i imponerende Berlin. Trænger du til at slappe af i naturskønne omgivelser, kan du køre cirka 20 minutter fra Rostock centrum langs kysten til Rockstocker Heide, som er et stort hede- og skovområde, der ligger ud til Østersøen. Gå en rask tur i skoven, hils på råvildtet, og nyd lyden af fuglene og duften af havet uden for skoven.

Du kan rejse med fly til Rostock Lufthavn og køre til dit hotel i din lækre og komfortable udlejningsbil. Der er masser af gode muligheder for shopping i Rostock. Byens centrum er stort set lukket for biltrafik, så du kan med sindsro ose i de mange forskellige butikker på Kröpeliner Straβe. Køb alt fra friske fisk, delikatesser og specialiteter til fabelagtige lækkerier fra Schokoladerie de Prie ved Stadthafen. Har du booket et hotel i Rostock til hele familien, kan I få en anderledes og sjov oplevelse i Rostock Zoo, hvor 3400 dyr lever og bor. Oplev dyrepasseren fodre de sultne søløver, og betragt løvefamilien dase dovent i middagssolen. Gå heller ikke glip af havens Darwineum, hvor du kan lære alt om jordens oprindelse og udvikling.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Rostock

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Rostock?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Rostock.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Rostock?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Rostock er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Rostock?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Rostock?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Rostock

Udforsk Rostock med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!