Fly til Rostock

Overvejer du at bestille flybilletter til Rostock i Nordtyskland? Rostock er en charmerende by fyldt med kultur og historie, og gennem byen løber den lange flod Warnow, som løber ud i Østersøen ca. 12 km nord for byens centrum. Her findes badebyen Warnemünde, som man nærmest kan kalde for Tysklands svar på Skagen. Så hvad venter du på? Bestil dit billige fly til Rostock i dag!

Find billige flybilletter til Rostock

Den regionale lufthavn Flughafen Rostock-Laage ligger syd for Rostock, men det er ikke muligt at flyve direkte dertil fra Danmark, så hvis du vil flyve til Rostock, kræver det en eller to mellemlandinger. Du kan i stedet vælge at bestille din flyrejse til Rostock via Hamborg Lufthavn, som ligger vest for Rostock. Du kan tage den korte flyvetur til Hamborg direkte fra Københavns Lufthavn, hvorefter du kan tage toget fra Hamborg til Rostock, hvor der er gode muligheder for at finde billige togbilletter. Toget kører til centrum af Rostock, og du kan være fremme på knap to timer. Når du står af på stationen i Rostock, så husk at stoppe et øjeblik og nyde synet af den elegante hovedbygning. Du kan også vælge at leje en bil i Hamborg og køre til Rostock. Hvis du flyver fra én af Danmarks andre lufthavne, f.eks. Billund eller Aalborg, kræver det en enkelt mellemlanding, men til gengæld er det muligt at finde rigtig billige flybilletter til din ferie i Rostock.

Flyv til Rostock, og oplev den gamle handelsby

Når du er ankommet med dit fly til Rostock, er det tid til at gå på opdagelse i byen. Efter du har fundet dig til rette på dit hotel i Rostock, kan du gå en tur ned ad Kröpeliner Straße, som er byens forretningsgade med masser af butikker, caféer, bagerier og restauranter. Gaden er karakteriseret af de smukke gavle på husene i forskellige farver, og det er et oplagt motiv til feriebillederne. Her er generelt en rigtig hyggelig stemning, og i hver ende af gaden findes henholdsvis pladsen Neuer Markt, hvor du blandt andet kan se kirken Marienkirche og rådhuset, og i den anden ende står tårnet Kröpeliner Tor som en elegant afslutning på gaden.

Rundt omkring i Rostock centrum er der også mange flotte bygningsværker at se på, heriblandt byens store, smukke kirker og områdets ældste universitet fra 1419 med den tilhørende universitetsplads, som i den grad er et smukt syn. Vil du have en god udsigt over hele byen og floden, kan du tage til den 117 m høje kirke Petrikirche, der rager højt op over resten af byen. Mange af Rostocks bygninger blev helt eller delvist ødelagt under 2. verdenskrig, herunder Petrikirche, og man blev først færdig med genopbygningen i slutningen af 1990’erne. Når du vil have en pause fra bylivet, kan du leje bil i Rostock og køre nordpå til badebyen Warnemünde, hvor du kan finde ægte maritim feriestemning.