Biludlejning Malé

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Malé

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Malé

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Malé
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Malé?
Du kan være helt rolig. Du bør være berettiget til refusion af hele beløbet, hvis du informerer os minimum seks timer før afhentning. Din rejseplan indeholder oplysninger om dette, og du kan også kontakte vores kundeservice. Det er dog ikke alle reservationer, hvor refusion er en mulighed, så det er en god idé at undersøge afbestillingspolitikken for bilen.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra Malé?
Se mere af det omkringliggende område, når du har den frihed at råde over din egen udlejningsbil. Lej en bil, der matcher din stil, og gør dig parat til at trille rundt i Malé og andre dejlige steder som disse:

  • Felidhoo, der ligger omkring 80 km væk, har en masse at byde på. Mange mener, at Felidhoo Havn er et godt sted at starte din sightseeing.
  • Kan du ikke vente med at besøge Kuredu Strand? Det er en seværdighed i Lhaviyani Atol, der er en anden berømt destination hos rejsende. Fra Malé er der 130 km til denne favorit til en køretur.

Hvorfor skal jeg leje en bil i Malé hos Expedia?
Fra vores eksklusive tilbud og medlemspriser til vores budgetvenlige pakkerejser – der er så mange gode grunde til at leje din næste bil hos Expedia. Skal du rejse til Malé? Der er biludlejningsfirmaer at vælge imellem med køretøjer, der passer til enhver stil. Hvis du gerne vil spare endnu mere, kan du sammensætte din udlejningsbil med hotel og flyrejser. Er du klar til at køre ud i det blå? Vi står klar til at hjælpe dig på vej.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Malé hos Expedia?
Læs bedømmelser fra kunder, vælg din foretrukne bil, og sammenlign tilbud fra de mest populære varemærker. Expedia gør det til en leg at få fingrene i den bedste pris på din udlejningsbil. Kombiner din reservation af billeje i Malé med flyrejser eller overnatning, og kør ud i det blå med yderligere besparelser.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Malé?
Inden du kan sætte dig bag rattet i Malé, skal du bruge et kørekort og et kreditkort i samme navn. Hvis du fravælger biludlejningsfirmaets forsikring, kan du også skulle fremvise dokumentation for din egen forsikring. Reglerne kan variere, så læs aftalens vilkår og betingelser, inden du gennemfører reservationen.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i Malé?
Ifølge priserne fra de sidste syv dage var den laveste dagspris for en billig udlejningsbil i Malé bare . Det næstbedste tilbud var om dagen.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Malé?
Expedia gør det til en leg at finde billig langtidsleje af biler i Malé. Du skal bare gå til vores side med tilbud på langtidsleje af biler, indtaste dine rejsedatoer og undersøge dine muligheder.
Hvor finder jeg billeje i Malé, hvis jeg er under 25 år?
Hvis du er en ung bilist, der søger efter billeje i Malé, bør du gennemgå vilkårene og betingelserne hos de relevante selskaber, du overvejer at bruge. Nogle udlejer muligvis til personer under 25 år, mens andre ikke gør det. Der kan være gebyrer, hvis du er mellem 21 og 24 år. For at undgå overraskelser ved skranken bør du sikre, at du ved, hvad du kan forvente.