Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Tag på en dejlig ferie til den smukke universitetsby Lund i Skåne. Når du rejser til Lund, er du ikke langt fra Danmark, men både kulturen og stemningen er så afgjort svensk. Vælger du biludlejning i Lund, kan du desuden komme en tur ud i naturen omkring byen. Ankommer du med fly til Lund, lander du i Kastrup Lufthavn, hvor du kan få din bil udleveret og køre de ca. 50 kilometer til Lund.

Nogle få regler til en god køretur i din udlejningsbil i Lund

Når du afhenter din udlejningsbil, skal du sørge for, at der er en advarselstrekant i bilen, og kører du i Sverige om vinteren, skal du desuden sørge for at have en skovl i bilen, og at din sprinklervæske er med antifrost. Disse ting er påbudt i Sverige, og din biludlejer hjælper dig naturligvis gerne med at gøre alting klar.

I Sverige er det ikke forbudt at tale i håndholdt mobiltelefon under kørslen, men sker der en ulykke, kan du nemt få skylden, hvis det formodes, at du har kørt uansvarligt, fordi du talte i mobilen. Derfor er det også i Sverige en god idé at lade telefonen ligge i lommen.

Lej en bil i Lund, og oplev smukke Skåne

Med en udlejningsbil i Lund kommer du nemt udenfor byen og kan få nogle smukke oplevelser i den skånske natur: Tag en dagstur eller to med vandrestøvler på fødderne på Skåneleden, prøv trailrunning, hvor du bliver udfordret på bakker og på forhindringer, tag en vandretur i trætoppene, eller prøv at klatre op i skovens højeste træ – begge dele i Fulltofta Naturcentrum.

Husk at holde fartgrænserne i Sverige – på mange vejstrækninger er der automatisk fartkontrol, og du kan få store bøder, hvis du kører for stærkt. Du må maksimalt køre 110 kilometer på motorveje og på hovedveje med midterrabat, 80 kilometer i timen på hovedveje uden midterrabat, 70 kilometer i timen på mindre veje og 50 kilometer i timen i bebyggede områder. Også spirituskørsel udløser store bøder og i visse tilfælde fængselsstraf og fratagelse af kørekortet, så lad være med at drikke vin eller øl til frokosten i det grønne, hvis du skal køre bil bagefter.

Der er ofte penge at spare, hvis du kigger efter pakkerejser, når du skal planlægge din tur til Lund. Inkluderer du både flybilletter, billeje samt hotel i Lund i din pakke, kan du spare lidt på feriebudgettet. Billeje i Lund er desuden uden skjulte omkostninger, og der er en fair brændstofpolitik – du modtager en bil med fyldt tank og skal aflevere den igen med fyldt tank.

Når du har booket rejsen og bestilt billeje og overnatning i Lund, er alt klar til en dejlig ferie. Når du kører bil i Sverige, skal du være opmærksom på, at sidesporet på landeveje skal bruges til at trække ind på, hvis nogen vil overhale dig. Påkører du et dyr, der krydser vejen, skal du ringe 112 og markere stedet, hvor dyret blev påkørt, så myndighederne har mulighed for at finde det påkørte dyr. Du må gerne køre videre, hvis du og din bil er uskadte.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Lund

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Lund?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Lund.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Lund?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Lund er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Lund?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Lund?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Lund

Udforsk Lund med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!