Biludlejning Lund

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Lund

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Lund

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Lund
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Lund?
Du bør få refusion af hele beløbet for din reservation, hvis du kontakter os mindst seks timer før afhentning af bilen. Tjek bilens lejeaftale for at se detaljerne. Vores kundeservice kan også svare på eventuelle spørgsmål.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Lund?
Minibilen er den mest populære udlejningskategori i Lund med sit lille omfang og sine store fordele. Det er det oplagte valg til korte ture i byen. Med denne økonomisk overkommelige bil kan du spare endnu flere penge, fordi den er så brændstoføkonomisk. Er du på jagt efter en lidt større bil? Så råder vi også over store biler, SUV’er og premiumbiler blandt vores udvalg.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra Lund?
Når du råder over en bil, er det så let som ingenting at køre rundt i det omkringliggende område. Lund er et oplagt sted at begynde, men der er meget mere at se i området. Få fat i nøglerne til køretøjet, put tasken i bagagerummet, og drag mod disse andre skønne steder:

  • Halmstad huser masser af seværdigheder og ligger omtrent 110 km fra Lund. Første stop? Du kan overveje at tage til Halmstad Äventyrsland, der er et af byens højdepunkter.
  • En anden by, der er populær hos rejsende, er Växjö, der ligger omkring 160 km væk. Grand Samarkand shoppingcenter er kun en af mange årsager til, at besøgende kommer tilbage igen og igen.
  • Ingen roadtrip uden at opleve Botanisk have. Dette dejlige natursted ligger omkring 230 km fra Lund. Indånd den friske luft, og slap helt af!

Hvorfor skal jeg leje en bil i Lund hos Expedia?
Expedia er en samlet løsning til alt, hvad du skal bruge til din rejse, herunder billeje. Med biludlejningsfirmaer at vælge blandt i Lund kan vi hjælpe dig med at få fingrene i den bedst mulige pris Hvad enten du vil booke en udlejningsbil, hotel, flyrejser eller oplevelser, finder du særlige tilbud og medlemspriser hos Expedia. Saml dine reservationer i en smart pakkerejse for at spare endnu mere på din tur til Lund.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Lund hos Expedia?
Expedia gør det let som en leg at sammenligne priser, gebyrer og biludlejningsfirmaer samt læse anmeldelser. Kombiner din reservation af billeje i Lund med en flyrejse eller et hotel, og opnå endnu flere besparelser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Lund?
Du skal være 18 år eller derover for at sætte dig bag rattet i en udlejningsbil i Lund. Vær opmærksom på, at unge førere muligvis kun kan vælge imellem visse biltyper såsom økonomibiler, kompakte biler og mellemstore biler. Der er typisk en højere aldersgrænse for store biler og luksusbiler. Derudover pålægger de fleste selskaber et gebyr for unge førere. Undersøg reglerne, inden du booker, og husk eventuelle gebyrer i dit feriebudget.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Lund?
Først og fremmest et gyldigt kørekort og dit kreditkort. Mange biludlejningsfirmaer sælger en valgfri forsikring, men du kan blive bedt om at fremvise dokumentation for din egen forsikring, hvis du ikke ønsker at købe deres. Tjek biludlejningsfirmaets krav for at undgå problemer.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i Lund?
Der har været glade kunder i Lund for nylig, for priserne pr. Dag i løbet af de sidste syv dage lå helt nede på og .
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Lund?
Det kan du, og den gode nyhed er, at selskaber ofte tilbyder lavere priser, jo længere du lejer. Tjek vores tilbud på langtidsleje af biler i Lund, og kør ud i det blå med en fremragende pris.
Hvor finder jeg billeje i Lund, hvis jeg er under 25 år?
Det afhænger af de leverandører, der ligger i Lund. De har ofte forskellige aldersgrænser. Hvis du har fundet en virksomhed, der udlejer til førere under 25 år, bør du være opmærksom på, at de muligvis opkræver yderligere gebyrer. Tjek reglerne, inden du rejser.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Lund?
Vælg først din bilkategori, og gå udbyderens vilkår og betingelser for billejeforsikring grundigt igennem for at se, om dine behov er dækket af forsikringen.