Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning gennem Expedia ved Gardasøen

Biludlejning ved Gardasøen – din adgang til et aktivt familieparadis

Gardasøen er Italiens største sø og måler imponerende 50 kilometer. Den klare badesø er omgivet af hyggelige, italienske byer og omkranset af dramatiske bjerge og stejle klippeskrænter. Der er masser at se og opleve i den smukke region, men her anbefales det afgjort at benytte sig af billeje ved Gardasøen.

Du kan sagtens finde billig billeje ved Gardasøen, så du nemt og hurtigt kan komme rundt på din ferie. Flyv til Milano eller Venedig, og lej en bil direkte i lufthavnen. Så er du fremme på ingen tid og kan begynde din ferie ved Gardasøen.

Gardasøens mange ansigter

Gardasøen er flere forskellige landskaber i ét, og det gør derfor en stor forskel, om du booker hotel ved Gardasøens nord- eller sydside. Den nordlige del er præget af høje, dramatiske bjergsider, der skråner direkte ned i søen. Området er ufatteligt smukt, men mindre velegnet til badeferier. Da naturen er vildere her, er nordsiden til gengæld helt perfekt til mountainbiking og vandreture. Gå eventuelt efter en biludlejning ved Gardasøen, som tilbyder terrængående biler med cykeltræk, så er alle muligheder åbne for en aktiv ferie.

Er du mere til badeidyl og flade, børnevenlige strande, bør du fortsætte mod øens sydside. Her er søen bredere og lavere, ligesom du finder gode badestrande med bløde græsarealer og diverse praktiske faciliteter. Børnefamilier vil derfor have det som blommen i et æg her, og der er mange hyggelige byer at vælge imellem. Et par forslag kunne være Lazise, Sirmione og Desenzano, der indbyder til hyggelige aftenslentreture og restaurantbesøg, der smager efter mere.

Familieaktiviteter omkring Gardasøen

De mange muligheder for billig billeje ved Gardasøen er et stort plus, når du har børn med på ferien. De forskellige biludlejninger ved Gardasøen udlejer også store biler og minibusser, der er perfekt, hvis I er mange afsted. Så kan I bare smide det hele ind bag i, spænde sikkerhedsselerne og tage af sted på eventyr!

Et oplagt eventyrforslag kunne være den kæmpestore forlystelsespark, Gardaland. Parken er Italiens største og befinder sig på Gardasøens sydøstlige side. Parkprofilen minder om Disneyland og lignende, så forvent forlystelser i topklasse og en eventyrligt indrettet park, der virkelig får de små til at måbe. Der er masser af parkeringspladser ved parken.

Hvis det varme og klare badevand i Gardasøen ikke er nok for familiens små fartdjævle, kan I besøge Caneva Aquapark ved Lazise sul Garda eller Parco Acquatico Cavour ved Valeggio sul Mincio. Har du først fået lejet bil ved Gardasøen, er det hurtigt og ukompliceret at have børnene med, når du sætter kursen mod parkens vilde våger og vanvittige vandrutsjebaner. Består familien derimod af en flok klatreaber, kan I køre forbi Jungle Adventure Park, som er en stor klatrepark ved Monte Baldo. De dyreglade vil derimod nyde et besøg i Parco Natura Viva & Zoo Safari i Lazise, der tilbyder den usædvanlige kombination zoo, safaripark og dinosauerpark i ét. God fornøjelse!

Udforsk Gardasøen

Udforsk Gardasøen med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!