Norge har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Lejligheder i Ås

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Andre typer af overnatningssteder i Ås

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

4 out of 5
Holbergs Gate 30, Oslo
Prisen er DKK 787 pr. nat fra 20. nov. til 21. nov.
4.3/5Excellent! (858 anmeldelser)

"Rigtig dejligt sted. Beliggenheden var rigtig god, udsigten, poolen, morgenmaden og personalet var vi især glade for."…"

Anmeldelse fra 26. jul. 2020

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo
Scandic Victoria

Scandic Victoria

3.5 out of 5
Rosenkrantzgate 13, Oslo
Prisen er DKK 591 pr. nat fra 19. nov. til 20. nov.
4.2/5Very Good! (1,080 anmeldelser)
Hotel med god beliggenhed.

"Fantastisk hotel i lækkert område af Oslo. Tæt på havnen, slottet og gågaden. Lækker morgenmadsbuffet. Venligst personale og mulighed for tidlig check in. I skabet på værelset stod der en drukket Bacardi Breezer og kapslen lå i hjørnet på værelset - det er ikke så betryggende for kvaliteten af rengøringen ..."…"

Anmeldelse fra 21. jul. 2020

Scandic Victoria
Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel The Hub

4 out of 5
Biskop Gunnerus Gate 3, Oslo
Prisen er DKK 1.003 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.
4.3/5Excellent! (1,223 anmeldelser)
Dejligt ophold men et par små "men".

"God service, flot hotel og god pris. Det eneste man kan sætte en finger på er at de har meget bløde senge. Mine nætter var ikke alle lige gode. Hotellet burde ha en god aftale med et P-hus. Det er meget dyrt det der ligger lige ved så vi måtte gå et stykke vej for en rimelig pris."…"

Anmeldelse fra 21. jul. 2020

Clarion Hotel The Hub
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er det at overnatte i en lejlighed i Ås?
Du finder masser af steder at overnatte i området omkring Oslo med 384 overnatningsmuligheder, inklusive 165 lejligheder. Besøg topseværdigheder i regionen, såsom Oslos operahus og Vikingeskibsmuseet.
Overvejer du en lejlighed til dit ophold?
En lejlighed giver mulighed for at lave egen mad og giver dig ofte mere plads at boltre dig på end et traditionelt hotelværelse. En lejlighed er et godt valg for par, som ønsker at bo som de lokale, men også for familier, som kan lide følelsen af hjemmet tæt på.
Hvad er den bedste lejlighed til et ophold i Ås?
Nedenfor finder du nogle af favoritlejlighederne, som du eventuelt vælge imellem i området: The APARTMENTS company - Parkveien: Ligger i Oslo, 27,2 km fra hjertet af Ås. Inkluderer gratis Wi-Fi. Der er et vaskeri og concierge-tjenester på stedet. Forenom Serviced Apartments Royal Park: Ligger 26,7 km væk i Oslo. Faciliteter inkluderer gratis Wi-Fi. Forenom Aparthotel Oslo: Ligger i Oslo, 26,1 km væk. Inkluderer gratis Wi-Fi. Forenom Serviced Apartments Oslo Rosenborg: 27,8 km væk i Oslo. Faciliteter inkluderer gratis Wi-Fi. BJØRVIKA APARTMENTS, Teaterplassen, Oslo city center: Ligger i Oslo, 25,8 km fra Ås. Inkluderer gratis Wi-Fi og balkon. Der er mulighed for parkering og en terrasse på stedet.
Hvordan er vejret i Ås?
Selvom vejret kun er én af flere faktorer, kan det virkelig få betydning for dine rejseplaner, især i tilfælde af, at du planlægger et længere ophold i Ås. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 14°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på -3°C. Februar, marts, januar og december er de måneder i Ås, hvor der er mest sne. I gennemsnit falder der 35 mm sne om måneden.
Hvilke steder bør jeg besøge i Ås?
Familievenlige attraktioner inkluderer Tusenfryd Fornøyelsespark, mens Inner Oslofjord er et perfekt sted at nyde naturen.Du finder mange populære seværdigheder i området omkring byen, som eksempelvis Oslos operahus og Vikingeskibsmuseet.
Hvad er den bedste måde at komme til og rundt i Ås?
Hvis du ved lidt om transportmulighederne, kan du spare tid, når du når frem til din destination. Flyv til Oslo (OSL-Gardermoen), som befinder sig 59,9 km væk fra byens centrum. Ellers kan du også kigge efter fly til Sandefjord (TRF-Torp), som befinder sig 63,2 km væk. Hvis du vil se mere af det omkringliggende område, så hop på et tog fra Ås Station.