Norge har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Hostels i Ås

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Andre typer af overnatningssteder i Ås

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

4 out of 5
Holbergs Gate 30, Oslo
Prisen er DKK 837 pr. nat fra 7. nov. til 8. nov.
4.3/5Excellent! (881 anmeldelser)

"Rigtig dejligt sted. Beliggenheden var rigtig god, udsigten, poolen, morgenmaden og personalet var vi især glade for."…"

Anmeldelse fra 26. jul. 2020

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo
Scandic Victoria

Scandic Victoria

3.5 out of 5
Rosenkrantzgate 13, Oslo
Prisen er DKK 592 pr. nat fra 19. nov. til 20. nov.
4.2/5Very Good! (1,090 anmeldelser)
Hotel med god beliggenhed.

"Fantastisk hotel i lækkert område af Oslo. Tæt på havnen, slottet og gågaden. Lækker morgenmadsbuffet. Venligst personale og mulighed for tidlig check in. I skabet på værelset stod der en drukket Bacardi Breezer og kapslen lå i hjørnet på værelset - det er ikke så betryggende for kvaliteten af rengøringen ..."…"

Anmeldelse fra 21. jul. 2020

Scandic Victoria
Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel The Hub

4 out of 5
Biskop Gunnerus Gate 3, Oslo
Prisen er DKK 1.067 pr. nat fra 6. nov. til 7. nov.
4.3/5Excellent! (1,243 anmeldelser)
Dejligt ophold men et par små "men".

"God service, flot hotel og god pris. Det eneste man kan sætte en finger på er at de har meget bløde senge. Mine nætter var ikke alle lige gode. Hotellet burde ha en god aftale med et P-hus. Det er meget dyrt det der ligger lige ved så vi måtte gå et stykke vej for en rimelig pris."…"

Anmeldelse fra 21. jul. 2020

Clarion Hotel The Hub
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken årstid er bedst til et ophold på hostel i Ås?
Når du har planer om at udforske nye steder, er godt vejr et perfekt udgangspunkt, så her er lidt information om vejret i området: Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 14°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på -3°C. Februar, marts, januar og december er de måneder i Ås, hvor der er mest sne. I gennemsnit falder der 35 mm sne om måneden.
Hvad kan jeg se og opleve i Ås?
Som udgangspunkt er Ås kendt for sine forlystelsesparker, sin universitetsstemning og sine kirker. Større seværdigheder tæller Oslos operahus, Vikingeskibsmuseet og Kon Tiki-museet. Kom ud i naturen, og besøg Inner Oslofjord, Oslos botaniske have og Slottsparken. Kulturelle seværdigheder tæller Galleri Askestad Art, Follo Museum og Røyken Historielag.
Hvad er den bedste måde at komme til og rundt i Ås, når jeg overnatter på et hostel?
Hav disse oplysninger om transportmuligheder i Ås ved hånden, så du kan få mest ud af dit ophold: Du kan flyve til den nærmeste lufthavn, som er Oslo (OSL-Gardermoen), der ligger 59,9 km fra byens centrum. En anden mulighed er Sandefjord (TRF-Torp), der er 63,2 km væk. Når du er ankommet, har du muligvis planer om at gøre brug af offentlig transport. Tag til Ås Station for at stige på toget, hvis du har planer om at udforske mere af det omkringliggende område.