Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

B&B i Adeje

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Andre typer af overnatningssteder i Adeje

Royal River & Spa, Luxury Hotel

Royal River & Spa, Luxury Hotel

5 out of 5
Prisen er DKK 1.760 pr. nat fra 18. jan. til 19. jan.
5/5Exceptional! (3 anmeldelser)

"Pro: fancy design of the rooms, heated pools, good breakfast. - Con: check-in took very long; almost no vegetarian options at dinner; AC in the room couldn't be turned off by yourself"…"

Anmeldelse fra 6. jan. 2021

Royal River & Spa, Luxury Hotel
Vincci Selección La Plantación del Sur

Vincci Selección La Plantación del Sur

5 out of 5
C/ Roque Nublo, 1, Adeje, Tenerife
Prisen er DKK 1.115 pr. nat fra 18. jan. til 19. jan.
4.7/5Exceptional! (651 anmeldelser)
Thumbs up

"Great hotel and spacious rooms"…"

Anmeldelse fra 25. jul. 2019

Vincci Selección La Plantación del Sur
Bahia Principe Sunlight Costa Adeje - All Inclusive

Bahia Principe Sunlight Costa Adeje - All Inclusive

4 out of 5
Urbanización Playa Paraíso, c/ Idafe, s/n. entrada por ctra El Puertito, Adeje, Tenerife
4.4/5Excellent! (517 anmeldelser)

"Det er et hyggeligt sted med grønne omgivelser hvor man kan nyde en gåtur."…"

Anmeldelse fra 14. mar. 2019

Bahia Principe Sunlight Costa Adeje - All Inclusive
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter Bed & Breakfasts i Adeje?
Er du interesseret i at finde et sted, du kan overnatte, med færre værelser end et hotel og behagelige omgivelser, så er det muligt, at et Bed & Breakfast er den perfekte løsning til din ferie i Adeje. Har du planer om at tilbringe en dag ved vandet i Adeje? El Duque Strand og Fanabe Strand er nogle af de mest populære strande i området.
Hvordan ved du, om et Bed & Breakfast er det bedste valg til dit ophold?
Bed & Breakfasts tilbyder en helt særlig stemning med service i høj kvalitet, mulighed for at socialisere med andre gæster og en lækker morgenmad.
Hvilke Bed & Breakfasts er mest populære i Adeje?
Her er en række Bed & breakfasts, som befinder sig i området: Villa Chiara B&B: 3,5 stjerner, 5 værelser. 12,1 km fra hjertet af Adeje. Nyd godt af gratis morgenmadsbuffet og spisning på stedet. Casa Giuliana: 3 stjerner, 4 værelser. 13,9 km fra centrum. Nyd godt af gratis komplet morgenmad og spisning på stedet. Casa Regina Tenerife: 3 stjerner, 6 værelser. Ligger 17 km fra hjertet af Adeje. Nyd godt af et spabad og en terrasse. Tabaiba Guesthouse: 3 stjerner, 5 værelser. 28,9 km fra hjertet af downtown. Nyd godt af en tagterrasse og unik indretning.
Hvornår skal jeg overveje at booke en B&B i Adeje?
Når du planlægger en rejse til Adeje, så sørg for at tage højde for temperaturen i løbet af året. August og juli er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 20°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 15°C. Den årlige nedbør i Adeje er i gennemsnit på 118 mm.
Hvad kan jeg opleve i Adeje?
Hvis du er vild med at “smage” på nye oplevelser, bør du næsten besøge Adeje og opleve udvalget af udsøgte spisesteder og barer. Brug eventuelt lidt tid på at udforske El Duque Strand og Fanabe Strand, hvis du er interesseret i naturen. Du kan eventuelt sætte Golf Costa Adeje og Aqualand Costa Adeje på listen over ting, du kan opleve i området.
Hvordan kommer jeg til og omkring i Adeje?
Du kan tilrettelægge din rejse til Adeje på forhånd med disse transportmuligheder. Flyv til Tenerife (TFS-Tenerife South), som befinder sig 18 km væk fra centrum. Ellers kan du også kigge efter fly til Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife Nord), som befinder sig 54,3 km væk. Hvis du gerne vil udforske området, kan du overveje at skaffe en udlejningsbil.