Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

AarsDanmark

Forestil dig at stå op om morgenen og vælge frit imellem sightseeing til kirker og vikingeborge, golfspil, svømmeture i vandland, bowling og meget mere.

Aars udgør hjertet af Himmerland i Jylland og er derfor det perfekte udgangspunkt for udflugter til Himmerlands utal af historiske seværdigheder og museer samt den fantastiske natur, der gror, uanset hvor du kigger.Noget af det, som gør Aars helt unik, er de mange historiske fund, som er gjort i området og samlet på byens adskillige museer. På dit weekendophold i Aars må du især ikke snyde dig selv for at se det skinnende sølvkar Gundestrupkarret, som stammer fra jernalderen og blev fundet i Rævemosen. En kopi af karret opbevares i dag på Museumscenter Aars, som også indeholder en udstilling om nobelprismodtageren Johannes V. Jensen.Andre museer, som du kan besøge på din rejse til Aars, tæller blandt andet Himmerlands Jernbanemuseum og Dansk Nutidsmuseum.På din ferie i Aars skal du ikke forvente luksusshopping og elegance men derimod masser af sjove aktiviteter, som gokart, svæveflyvning, golf, bowling og sidst, men ikke mindst, besøg i det tropiske badeland Dayz Rønbjerg. Tag også gerne ud i det grønne, for eksempel til naturområdet Tvebjerg, der ligger blot ti minutters gang fra Aars centrum og rummer skov og en smuk, spejlblank sø – et ideelt sted til vandreture med medbragte madpakker.Foretrækker du at dykke ned i vikingetiden, skal du kun køre ca. en halv time fra Aars for at komme til resterne af Danmarks største vikingeborg: Aggersborg. Selve borgen er stort set væk, men en stor jordvold markerer det areal, borgen plejede at fylde, og du kan se de spændende rester fra borgen på det tilhørende museum.Uanset om du rejser til Aars i bil eller med offentlig transport, er det ingen sag at finde herhen, da byen ligger blot 58 kilometer fra Aalborg Lufthavn. Kommer du fra syd i bil, er det bare om at følge E45-motorvejen, dreje af ved afkørsel 33 (Haverslev) og derefter køre de sidste 12 kilometer til Aars.Vælg Aars som dit næste feriemål på grund af historien, de sjove sportsgrene og den fredelige natur, hvor det føles som om, du har det hele for dig selv.

Mest populære hoteller i Aars

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
St. Binderup Kro
St. Binderup Kro
3 out of 5
Møllegårdsvej 7, Aars
Prisen er DKK 995 pr. nat

Dette hotel ligger i landlige omgivelser, ca. 25 km fra Jodle Birge Museum, Cirkusmuseet i Rold og Himmerland Golf & Country Club. Derudover ligger Hobro Museum ...

3.6/5Good! (56 anmeldelser)
Hyggeligt sted, lækker mad

"Super ophold. Virkelig lækker mad. Både morgenmaden og aftensmaden var helt i top!"…"

Anmeldelse fra 20. jun. 2019

St. Binderup Kro
Hotel St. Binderup
Hotel St. Binderup
3 out of 5
Møllegaardsvej 6, Aars
Prisen er DKK 895 pr. nat

Dette hotel ligger i Aars, ca. 25 km fra Jodle Birge Museum, Cirkusmuseet i Rold og Himmerland Golf & Country Club. Derudover ligger Hobro Museum og Rold Skov ...

3.8/5Good! (24 anmeldelser)
Super service

"Service helt i top, meget professionelt personale.Super flotte omgivelser i selve kroen (restaurant, morgenmadsbuffet etc.). Fint værelse til prisen. Fin morgenmadsbuffet."…"

Anmeldelse fra 11. okt. 2019

Hotel St. Binderup
Aars Hotel
Aars Hotel
3 out of 5
Himmerlandsgade 111, Aars, Jutland
Prisen er DKK 975 pr. nat

Dette hotel ligger i Aars, ca. 20 km fra Himmerland Golf & Country Club, Jodle Birge Museum og Cirkusmuseet i Rold. Derudover ligger Rold Skov 23,8 km ...

3.5/5Good! (6 anmeldelser)

"God service og flink betjening i restauranten om Aftenen, der mangler gardiner på værelserne med stort Lysindfald fra gaden"…"

Anmeldelse fra 23. nov. 2019

Aars Hotel

Populære steder at besøge i Aars

Jomfru Ane Gade
Billede af Jomfru Ane Gade

Jomfru Ane Gade

4/5(24 anmeldelser)

Besøg Aalborgs populære gade fyldt med natteliv og underholdning, som har en af de største koncentrationer af barer, bistroer og klubber i Danmark.

Byer i nærheden af Aars