Nexø

Hotel med 2 stjerner i Nexø, Hovedstaden

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Populære hoteller med 2 stjerner i Nexø

Dueodde Badehotel
2.5 out of 5
SIRENEVEJ 2, Nexø, Nexø
Hent priser
4.3/5Fremragende! (7 anmeldelser)
Fantastisk lejlighed

"Vi var totalt imponerede over: indretning, hvor rent lejligheden var og lækkert område. Stranden er godt nok lidt mere end de angivne ‘1 minut’ fra lejligheden, men det gjorde ikke noget. Den bedste strand på Bornholm:) Snogebæk er også super hyggelig, og ligger kun 5 km fra Dueodde, så perfekt til ..."…"

Anmeldelse fra 24. jul. 2018

Dueodde Badehotel
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Nexø
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel med 2 stjerner i Nexø

Hvis du planlægger en tur til Nexø, Nexø og er på udkig efter et hotel til en fornuftig pris, så er et 2 stjernet hotel i Nexø det helt rigtige til dig. Her finder du indkvartering med alle grundlæggende faciliteter, men uden at betale for en ekstra tjenester og lignende, som du finder på hoteller med flere stjerner.

I forskellige lande verden over er der stor forskel på kravene til hoteller med forskellige antal stjerner. Et værelse på et 2 stjernet hotel i Nexø, Nexøindeholder normalt mindst en opredt seng, håndklæder, et badeværelse med bruser eller badekar med shampoo samt mulighed for at købe yderligere toiletartikler. Vær opmærksom på, at antallet af stjerner ikke er en vurdering af hotellets serviceniveau, men udelukkende omfatter faciliteterne.

På Expedia.dk kan du indstille din søgning til at finde et 2 stjernet hotel i Nexø, Nexø, der opfylder alle dine kriterier.

  • Brug kortet til at finde 2-stjernede hoteller i det Nexø-område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se 2-stjernede hoteller i et specifikt område i Nexø
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på 2-stjernede Nexøhoteller – mens de stadig er der

Flere valgmuligheder