Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 26-01-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Göteborg som afbudsrejse-destination

  Göteborg er en hyggelig, lidt mindre skandinavisk by, med et stort udvalg af udendørsseværdigheder-og aktiviteter, intressante museer, en imødekommende lokalbefolkning, og et bredt udvalg af cafeer, restauranter og barer. Göteborg ligger ikke mange timer fra Danmark, og byen er fyldt med charme, så hvorfor ikke bestille afbudsrejsen til Göteborg?

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Göteborg

  Trænger man til et pustehul ikke langt fra Danmarks grænser er Göteborg det helt rigtige sted at rejse hen. Göteborg byder på et hav af skønne oplevelser; Slottsskogen er et fint område midt i byen, hvor man kan nyde omgivelserne, og den nærliggende natur. Det gamle fine kvarter Haga, Konserthuset, Masthuggskyrkan, Göteborgs kunstmuseum og Göteborgsoperan er bare nogen af de unikke, aktiviteter man også kan finde byen.

  Vælger man at tage på afbudsrejsen med familien, finder der også mange skønne aktiviteter, som børn og unge kan indblandes i, besøg Trädgårdsföreningen, som er en sjov park, fiskekirken Feskekorka , eller Keillers park, hvor man kan få en fantastisk udsigt over Göteborg. Du blandt andet også besøge forlystelsesparken Lisebergs Nojespark eller det spændende og lærerige sted Universum, som er et videnskabsmuseum for børn.

  Skal der shoppes, skal man lægge vejen forbi shoppecentret Nordstand, som har lidt af det hele, her kan man let bruge en hel eftermiddag. Der findes derudover et hav af gode og hyggelige restauranter, byens bedste og hyggeligste cafeer finder du ved Avenyn. Avenyn er det perfekte samlingssted i Göteborg, og helt ideel hvis man trænger til et cafébesøg og en spadseretur.

  Sprog

  I Göteborg taler man svensk, som minder meget om dansk. Du kan begå dig på dansk og engelsk de fleste steder.

  Klima

  Efterårsperioden kan være forholdsvist mild, men også sommetider frysende, med en del nedbørsdage. Efteråret varer fra september til slutningen i oktober. Vinterperioden i Göteborg starter i november og slutter sidst i marts. Gennesnitstemperaturerne ligger på 2-5 C. med koldeste temperaturer i januar og februar. Foråret kan både være mildt og koldt, i april og maj måned ligger temperaturerne gennemsnitlig på 10-16 C. Sommerperioden løber fra juli til august, og her ligger gennemsnitstemperaturen på 21 C.

  Valuta

  I Göteborg betaler man med svenska krona (SEK). 1 SEK= 1,20 DK KR. 100 DKR, tilsvarer altså 120 SEK. Du kan veksle til svenska kronor i Danmark eller i Sverige.

  Visum

  Du behøver ikke visum når du rejser til Göteborg.

  Vilkår og betingelser