Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 24-11-2018. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Amsterdam som afbudsrejse-destination

  Ligesom i Danmark, cykler man så snart at man kan komme til det i Amsterdam. Skal du opleve byen på din afbudrejse til Amsterdam skal du gøre det på et cykelsæde, oplev den interessante storby, som har historie tilbage fra 1200-tallet. I Amsterdam findes der berømte museer, kanaler, charmerende arkitektoniske bygninger og en beskeden befolkning på 800.000 i det centrale Amsterdam.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Amsterdam

  Amsterdam ligger ved grænserne af IJ-søen og Schinkel-og Amstelfloderne. Amstelfloden er et imponerende syn, generelt skal man lægge mærke til kanalerne i storbyen. Når turen går til Amsterdam, findes flere uundgåelige seværdigheder, i form af museer, kunstgallerier, og historiske landemærker. De helt essentielle museer er blandt andet Rijksmuseet, som er nationalmuseet i Amsterdam, Van Gogh-museet, med malerens værker og historie, Skibsfartsmuseet, Amsterdammuseet, Anne Franks hus og Modstandsmuseet, omhandlende modstandere fra anden verdenskrig. Den imponerende koncertsal Concertgebouw, som er et af verdens bedste koncerthuse, her kan børnene også komme med.

  Gå på opdagelse i kvartererne De Jordaan og De Negen Straatjes, skal der shoppes kan man besøge det eksklusive stormagasin Metz & Co, som blev grundlagt i 1740, er man mere til markeder, så ligger markederne Noordermarkt og Albert Cuyp, begge markeder har overvende friske råvarer, kød-specialiteter og madboder.

  Spisekulturen bliver vægtet højt i Amsterdam. Der findes cafeer, restauranter og barer i alle faconer, og det er ligegyldig om man er til nem, velsmagende, billig mad, et gourmetmåltid, et eksotisk måltid eller en lækker kop kaffe, spisemuligheder er der rigeligt af.

  Sprog

  I Amsterdam taler man hollandsk, og du kan sagtens begå dig på engelsk.

  Klima

  Klimaet i Amsterdam minder meget om det danske klima, det er dog en anelse varmere i sommerperioden. Nedbøren er ret jævn hele året rundt, der forekommer en del nedbør i Amsterdam, færrest nedbørsdag er i april måned.Vinterperioden er en smule lunere end i Danmark, med en gennemsnitstemperatur over frysepunktet.

  Valuta

  I Amsterdam i Holland betaler man med euro (¬ ), 1 euro svarer cirka til 7,50 DK. KR. Langt de restauranter, cafeer, hoteller, butikker mm. tager imod betalingskort.

  Visum

  Du behøver ikke visum når du rejser til Amsterdam, hvis dit danske pas er gyldigt.