Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter ud fra kategori

De mest populære aktiviteter i South Lake Tahoe

Se alle 3 aktiviteter i South Lake Tahoe

South Lake Tahoe-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter South Lake Tahoe har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til South Lake Tahoe kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til South Lake Tahoe med din familie planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse

gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i South Lake Tahoe

Hvis du planlægger en tur til South Lake Tahoe hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i South Lake Tahoe.

At lede efter aktiviteter i South Lake Tahoe kan være tidskrævende så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri vil smage på South Lake Tahoes lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur kan vores guides til South Lake Tahoes seværdigheder sikre at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i South Lake Tahoe for enhver smag

South Lake Tahoe har noget for enhver og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie finder du masser af aktiviteter i South Lake Tahoe som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse hotel og udlejningsbil på forhånd så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i South Lake Tahoe.

South Lake Tahoe er fyldt med steder der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor du skal bo i South Lake Tahoe og sørge for at din oplevelse af South Lake Tahoe og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor du skal tage hen hvornår du skal gøre det og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer er det nemt at finde spændende steder i South Lake Tahoe der gør at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

Kort

Hvor kan jeg overnatte i South Lake Tahoe

Lakeside Park

Selvom der ikke findes de helt store seværdigheder i Lakeside Park, kan du udforske resten af området og opleve attraktioner som Heavenly Gondola og The Shops at Heavenly Village.

Al Tahoe

Hvis du tilbringer noget tid i Al Tahoe, er South Lake Tahoe og El Dorado Beach et par populære seværdigheder, der er værd at besøge.

Tahoe Paradise

Selvom der ikke findes de helt store seværdigheder i Tahoe Paradise, kan du udforske resten af området og opleve attraktioner som Tahoe Paradise Golf Course og Lake Tahoe Golf Course.

Tahoe Island

Tahoe Island byder muligvis ikke på mange store seværdigheder, men du kan besøge Lake Tahoe Balloons og Pope Beach, der begge ligger i nærheden.

Y Area

Selvom Y Area ikke byder på mange store attraktioner, kan du udforske det omkringliggende område for at se seværdigheder som Lake Tahoe Balloons og Pope Beach.

Sierra Tract

Hvis du er på udkig efter oplevelser i Sierra Tract og omegn, kan du besøge South Lake Tahoe isskøjtearena og Lake Tahoe Balloons.