Aktiviteter i Malta

Oplevelser, seværdigheder og ture
San Pawl il-Baħar og byder på en bugt eller havn


Mest populære steder at besøge

1. Mellieha-bugten

Fra en liggestol under en parasol på dette fantastiske sted har du en fremragende udsigt over det store hav foran dig ved Mellieha-bugten. Melliha-bugten er også kendt som Ghadira-bugten, og med sine 0,8 kilometer er det den længste sandstrand i Malta.
Læs mere
Tilbring tid ved Mellieha-bugten, som ligger i den nordlige del af Malta. Her kan du slappe af i sandet på denne naturlige strand, som passer perfekt til svømmeture og windsurfing.

2. The Malta Experience

The Malta Experience er et populært teater i Valletta, som har en rig historie bag sig. Stedet er vellidt og kendt for sin havnefront, som du kan udforske på din tur, eller du kan nyde udvalget af udsøgte spisesteder.
Læs mere
The Malta Experience er et populært teater i Valletta, som har en rig historie bag sig. Stedet er vellidt og kendt for sin havnefront, som du kan udforske på din tur, eller du kan nyde udvalget af udsøgte spisesteder.

3. De Øvre Barrakka-haver

De Øvre Barrakka-haver er en smuk park, som ligger højt hævet over Grand Harbour. Den blev grundlagt som et sted, hvor italienske riddere i 1661 kunne slappe af og finde ro, og haverne åbnede for offentligheden i det 19. århundrede. Nyd den fantastiske udsigt over havnen og byens tårne, og oplev, når kanonen affyres, som den er blevet det gennem århundreder.
Læs mere
Højt hævet over Vallettas Grand Harbour ligger De Øvre Barrakka-haver fyldt med blomster og statuer. Hver dag affyres en kanonsalut fra haverne.

4. Grand Harbour

Grand Harbour er et af landets fornemste vartegn, og her får du det bedste indtryk af Maltas skønhed. Stedet er nu et sandt kommercielt centrum, både på landjorden og på vandet.
Læs mere
Indbyggerne på Malta er altid blevet fortryllede af den fantastiske Grand Harbour med de enorme naturlige klipper og fæstninger, der vender ud mod Middelhavet.

5. Maltas Nationalakvarium

Middelhavet sprudler af liv. Du kan dykke lige ned i det hele i Maltas Nationalakvarium, som ligger lige ved vejen til Qawra Point. Se de farverige dyr, som svømmer i havet lige ud for Maltas smukke kyst, og få en stor oplevelse i hajtunnellen, hvor disse store dyr svømmer lige over hovedet på dig.
Læs mere
I Maltas Nationalakvarium kan du stå ansigt til ansigt med Maltas søde og hyggelige lokale fisk i denne elegante og moderne bygning i det billedskønne område Qawra.

Populære steder at besøge i Malta

Områder i Malta

Byer i nærheden af Malta