Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Kuala Lumpur

Se alle 22 aktiviteter i Kuala Lumpur

Spændende oplevelser i Kuala Lumpur

Tag en tur til Kuala Lumpur – Malaysias hovedstad. Her kan du opleve en pulserende storby, der er omgivet af fantastisk natur. Der er mange attraktioner og oplevelser i Kuala Lumpur, og hvad enten du er her for første eller for tiende gang, vil du få nye oplevelser og se byen fra andre vinkler, når du tager på opdagelse i byen.

Kontraster i Kuala Lumpur

Tag en tur til Chinatown og gå på opdagelse i de mange butikker og boder i bydelen. Spis fantastisk mad på de mange restauranter, og bliv der til om aftenen hvor Petaling-gaden forandres til et enormt marked, hvor du kan gøre en god handel. Vil du opleve det malaysiske køkken, er det ikke nødvendigvis de fine restauranter, du skal søge hen til. Tag i stedet i Jalan Alor-gaden efter mørkets frembrud, og køb din mad i en af de mange madboder.

Sultan Abdul Samad Palads er et smukt bygningsværk bygget i maurisk stil og præget af de tidligere britiske koloniherrer. Flere bygninger i centrum står til minde om en tid, hvor Malaysia var besat af fremmede magter. Men generelt er byen præget af moderne skyskrabere blandet med etniske kvarterer.

Attraktioner Kuala Lumpur – få et sus i højderne

Få adrenalinet til at pumpe i blodet, når du kigger ned på byen i 275 meters højde fra Kuala Lumpur Tower. Med elevator tager det blot 54 sekunder at komme fra gadeplan til udsigtsplatformen, hvorfra udsigten er formidabel. Petronas Twin Towers i centrum er også et sted, der kan give dig et adrenalinkick. På 86. etage kan du træde ud på observationsdækket, og 175 meter over gadeplan er tvillingetårnene forbundet med en gangbro, som naturligvis kaldes Sky Bridge, mellem 41. og 42. etage. Det giver et sus i kroppen at passere broen. For foden af tårnene ligger den smukke KLCC Park med stier og springvand og et soppebassin til børnene. Adrenalinet pumper også i Sunway Lagoon Forlystelsespark. Her er der omkring 80 forlystelser af forskellig slags i form af vandrutsjebaner, andre rutsjebaner, en ‘scream-park’ med zombier og spøgelser, Nickelodeon Lost Lagoon, hvor Svampebob Firkant er den gennemgående figur, og en dyrepark med ca. 140 dyrearter. I Sunway Lagoon er der oplevelser og forlystelser til folk i alle aldre.

Aktiviteter i Kuala Lumpur på gadeplan

Midt i centrum finder du en af de specielle oplevelser i Kuala Lumpur. Det enorme akvarium, Aquaria KLCC, er opbygget, så du i stedet for at gå og se på dyr i akvarier, rent faktisk går gennem akvarierne og kan opleve fisk, der svømmer både over og under dig og på begge sider af dig. Der er fisk og dyr fra hele verden i Aquaria KLCC, og både børn og voksne vil elske at tilbringe tid her.

Når du er i Kuala Lumpur, skal du naturligvis også handle i nogle af de mange stormagasiner i byen. Centrum kaldes Golden Triangle, og her finder du forretninger og shoppingcentre, hvor du kan finde alt, hvad hjertet begærer af tøj og tilbehør.