Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter ud fra kategori

De mest populære aktiviteter i Kuala Lumpur

Se alle 21 aktiviteter i Kuala Lumpur

Spændende oplevelser i Kuala Lumpur

Tag en tur til Kuala Lumpur – Malaysias hovedstad. Her kan du opleve en pulserende storby der er omgivet af fantastisk natur. Der er mange attraktioner og oplevelser i Kuala Lumpur og hvad enten du er her for første eller for tiende gang vil du få nye oplevelser og se byen fra andre vinkler

når du tager på opdagelse i byen.

Kontraster i Kuala Lumpur

Tag en tur til Chinatown og gå på opdagelse i de mange butikker og boder i bydelen. Spis fantastisk mad på de mange restauranter og bliv der til om aftenen hvor Petaling-gaden forandres til et enormt marked hvor du kan gøre en god handel. Vil du opleve det malaysiske køkken er det ikke nødvendigvis de fine restauranter du skal søge hen til. Tag i stedet i Jalan Alor-gaden efter mørkets frembrud og køb din mad i en af de mange madboder.

Sultan Abdul Samad Palads er et smukt bygningsværk bygget i maurisk stil og præget af de tidligere britiske koloniherrer. Flere bygninger i centrum står til minde om en tid hvor Malaysia var besat af fremmede magter. Men generelt er byen præget af moderne skyskrabere blandet med etniske kvarterer.

Attraktioner Kuala Lumpur – få et sus i højderne

Få adrenalinet til at pumpe i blodet når du kigger ned på byen i 275 meters højde fra Kuala Lumpur Tower. Med elevator tager det blot 54 sekunder at komme fra gadeplan til udsigtsplatformen hvorfra udsigten er formidabel. Petronas Twin Towers i centrum er også et sted der kan give dig et adrenalinkick. På 86. etage kan du træde ud på observationsdækket og 175 meter over gadeplan er tvillingetårnene forbundet med en gangbro som naturligvis kaldes Sky Bridge mellem 41. og 42. etage. Det giver et sus i kroppen at passere broen. For foden af tårnene ligger den smukke KLCC Park med stier og springvand og et soppebassin til børnene. Adrenalinet pumper også i Sunway Lagoon Forlystelsespark. Her er der omkring 80 forlystelser af forskellig slags i form af vandrutsjebaner andre rutsjebaner en ‘scream-park’ med zombier og spøgelser Nickelodeon Lost Lagoon hvor Svampebob Firkant er den gennemgående figur og en dyrepark med ca. 140 dyrearter. I Sunway Lagoon er der oplevelser og forlystelser til folk i alle aldre.

Aktiviteter i Kuala Lumpur på gadeplan

Midt i centrum finder du en af de specielle oplevelser i Kuala Lumpur. Det enorme akvarium Aquaria KLCC er opbygget så du i stedet for at gå og se på dyr i akvarier rent faktisk går gennem akvarierne og kan opleve fisk der svømmer både over og under dig og på begge sider af dig. Der er fisk og dyr fra hele verden i Aquaria KLCC og både børn og voksne vil elske at tilbringe tid her.

Når du er i Kuala Lumpur skal du naturligvis også handle i nogle af de mange stormagasiner i byen. Centrum kaldes Golden Triangle og her finder du forretninger og shoppingcentre hvor du kan finde alt hvad hjertet begærer af tøj og tilbehør.

Kort

Discover neighborhoods in Kuala Lumpur

Bukit Bintang

Designermærker, nedsatte varer og internationale og traditionelle restauranter gør Bukit Bintang til en populær bydel i Kuala Lumpur. 

ShoppingMiddagHaver

Kuala Lumpur Centrum

Der er masser at udforske i Kuala Lumpur Centrum, som er kendt for sit fantastiske natteliv og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Petronas Twin Towers og KLCC Park, ligesom du kan hoppe på metroen fra Kampang Baru LRT-station eller Bukit Nanas LRT-station for at se mere af byen.

ShoppingSkyskrabereArkitektur

Den Gyldne Trekant

Den Gyldne Trekant gør sig bemærket ved sine populære shoppingmuligheder. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som Kuala Lumpur Tower og Pavilion Kuala Lumpur. Se mere af Kuala Lumpur ved at hoppe på metroen fra Raja Chulan LRT-station eller Bukit Nanas LRT-station.

ShoppingSkyskrabereArkitektur

Mid Valley City

Mid Valley City er populær på grund af sine mange spisemuligheder. Du kan desuden besøge seværdigheder som Mid Valley Mega-indkøbscenter og The Gardens Shoppingcenter, når du er i byen.

HaverShoppingFamilievenligt

Pudu

Afsæt tid til at besøge seværdigheder som Kenanga Wholesale City, mens du lærer Pudu at kende, og sørg endelig for at opleve de mange spisemuligheder. Du kan hoppe på metroen fra Pudu LRT-station eller Hang Tuah LRT-station for at se mere af området.

ShoppingFamilievenligtArkitektur

Mont Kiara

Mont Kiara er populær på grund af sine restauranter, og du kan besøge seværdigheder som Publika Shoppingcenter og Hartamas Shoppingcenter, hvis du har tid til at udforske området.

FamilievenligtVenlige menneskerMiddag