Book billige flybilletter fra Billund (BLL) til Budapest (BUD) 736 kr.

Billige flyrejser fra Billund til Budapest

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 736 kr. for en enkeltbillet og 1.089 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Brussels Airlines
Brussels Airlines
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Austrian Airlines
Brussels Airlines
Lufthansa
0
Oplysninger om rejsen fra Billund til Budapest
Afrejselufthavn
Billund Lufthavn
Destinationslufthavn
Ferenc Liszt Internationale Lufthavn
Flyselskaber med denne rute
Air Baltic, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Finnair, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Swiss International Air Lines
Pris for flyrejse tur-retur
1.089 kr.
Afstand
1150 km

Billund – Budapest, flybilletter til den perfekte ferie

Når du køber flybillet fra Billund til Budapest, kan du opleve en af Europas spændende og historiske storbyer. Sejl en tur på Donau, udforsk enestående arkitektur, oplev smuk natur, og nyd romantiske middage. Der er flere daglige afgange fra Billund (BLL) til Budapest (BUD), så du finder nemt et rejsetidspunkt, der passer dig.

Billige flyrejser fra Billund til Budapest

Du kan flyve direkte fra Billund til Budapest, men der er ikke så mange afgange om dagen. Du kan derfor med fordel vælge en afgang med en eller flere mellemlandinger, da du dermed får et større udvalg at vælge imellem. Der kan også være penge at spare, hvis du vælger at mellemlande undervejs, og hvis du er fleksibel med dine rejsetidspunkter.

Hvis du vælger en afgang, hvor du har lidt ekstra tid på den destination, du mellemlander i, har du også mulighed for at kombinere din ferie i Budapest med endnu flere oplevelser i en af Europas andre spændende storbyer. Du kan for eksempel gøre holdt i Paris og opleve Eiffeltårnet eller bruge lidt tid i Amsterdam og nyde stemningen langs de charmerende kanaler.

Forkort afstanden med fly til Budapest fra Billund

Mange vælger at køre de knap 1.500 km i bil til Budapest, da de dermed har en bil til rådighed under deres ferie. Men turen kan være lang ned gennem Europa, især hvis der er vejarbejde eller kødannelse på vejene. Når du tager med fly fra Billund til Budapest, flyver du henover trafikken og kan være fremme på omkring 4 timer med en enkelt mellemlanding. Rejsetiden varierer dog, afhængigt af hvilken rute du vælger, og hvor mange mellemlandinger der er undervejs.

Får du brug for at have en bil til rådighed på din ferie, er det ikke noget problem. Du kan benytte dig af biludlejning i Budapest, eller du kan reservere en bil på forhånd og hente den, så snart flyet lander. Der er mange biludlejningsfirmaer i lufthavnen, så du kan vælge lige præcis den bil, der passer til dine behov. Har du ikke brug for en bil, kommer du nemt fra lufthavnen til dit hotel i Budapest med offentlige transportmidler eller taxi. Normalt tager det omkring 30 minutter at køre i bil til centrum og omkring 1 time med bus eller tog.

Familieferien i Ungarn starter i flyet

Hvis du har købt flybilletter fra Billund til Budapest til hele familien og har børn med på rejsen, kan det være en god idé at undersøge, om du har mulighed for at booke særlige pladser i flyet, hvor der god plads til en babylift og legesager. På nogle fly er der også sørget for god underholdning til turen enten med tegnesager eller en børnefilm på den lille tv-skærm.

På de fleste fly har du desuden mulighed for at købe lidt at spise og drikke, hvis du eller dine børn skulle blive sultne undervejs. Vil du være på den sikre side, kan du eventuelt købe nogle snacks i lufthavnen, inden I går ombord på flyet.