Rejseguide COVID-19

Ressourcer, som hjælper dig med at rejse smart og sikkert

Klar til at rejse? Tjek rejsevejledningerne i forbindelse med COVID-19 for din destination.

Internationale rejserestriktioner

Brug søgeværktøjet herunder for at få mere at vide om rejsevejledninger under COVID-19, herunder regler for destinationer samt retningslinjer for sundhed og sikkerhed.

Du kan også tjekke disse ressourcer:

Vigtigt: Vi anbefaler, at du bekræfter alle retningslinjer i forhold til myndighedernes officielle hjemmesider og kontakter udbyderen af din rejseforsikring. Din rejseforsikring vil muligvis være ugyldig, hvis din rejse er i strid med myndighedernes anbefalinger.

Bemærk venligst: Disse oplysninger leveres af en tredjepart, Sherpa, og er kun beregnet til orientering. Expedia er ikke ansvarlig for nøjagtigheden. I betragtning af hvor hurtigt rejsekravene udvikler sig, bør du ikke udelukkende stole på dette værktøj i forbindelse med din rejse. Du bør bekræfte nøjagtigheden af alle vejledninger, restriktioner eller krav fra myndighederne.

Ved at bruge dette værktøj bekræfter du, at du har læst denne meddelelse og accepterer vores hjemmesides vilkår for brug og fortrolighedspolitik (links nedenfor). Hvis ovenstående oplysninger ikke findes på dit sprog, er hverken Expedia eller Sherpa ansvarlige for en oversættelse, som du eller en tredjepart (f.eks. Google Translate) udfører.

Var disse oplysninger nyttige?
Giv feedback