Rejseguide COVID-19

Ressourcer til at hjælpe dig med at rejse klogt og sikkert

Klar til at rejse? Tjek COVID-19 rejsevejledninger for din destination. (Kun tilgængelig på engelsk).

Rejs klogt

Uanset om den står på fritids- eller forretningsrejse, så kan du bruge denne tjekliste til at sikre dig, at du har husket det vigtigste. 

❑ Overvej at blive i nærheden og udforske destinationer i køreafstand.

❑ Tjek anerkendte informationskilder omkring sundhed såsom de danske myndigheders samlede hjemmeside om coronavirus og Verdenssundhedsorganisationen WHO. Det er vigtigt, at du laver din egen research og selv tager stilling til, hvorvidt det er en god idé for dig at rejse i øjeblikket.

❑ Tjek rejsevejledninger i forhold til rejserestriktioner for det sted, du rejser fra, og for de destinationer, du rejser til. Kig efter restriktioner såsom:

  • Karantæne ved ankomst
  • Restriktioner i forhold til ikke-nødvendige rejser
  • Ændringer i dokumentationskrav, herunder visum og helbredsdokumentation

❑ Kig efter fleksible muligheder ved at filtrere søgeresultaterne efter gratis afbestilling og ingen ændringsgebyrer. Få flere oplysninger

❑ Sørg for at undersøge, hvad din rejseforsikring dækker, hvis du har sådan én. Få flere oplysninger

❑ Sørg for, at de oplevelser og seværdigheder, du vil besøge, har åbent, og vær forberedt på begrænsninger.

❑ Medbring værnemidler, herunder mundbind og håndsprit.

❑ Læs mere om de opdaterede rengørings- og sikkerhedsforanstaltninger, vores rejsepartnere har iværksat.

❑ Tjek vores kundeserviceside, hvis du vil vide mere om procedurer og politikker (for eksempel hvordan du kan afbestille en reservation eller tidsrammen for refusioner).

Særlige overvejelser for forretningsrejser

❑ Overvej at booke din rejse via et erhvervsrejsebureau, som dit firma har godkendt, og sørg for at oplysningerne i din rejseprofil er opdaterede.

❑ Sørg for, at hotellet kan tilbyde den rigtige opsætning af Wi-Fi, bærbar computer og andet teknologisk udstyr, du har brug for.

❑ Forhør dig hos din rejseansvarlige angående nye protokoller, der er blevet indført af hensyn til din sikkerhed på rejsen. Husk, at din rejseansvarlige står klar til at hjælpe, og at du altid kan kontakte vedkommende, hvis du har spørgsmål.

Var disse oplysninger nyttige? Giv feedback