Rejseguide COVID-19

Ressourcer til at hjælpe dig med at rejse klogt og sikkert

Klar til at rejse? Tjek COVID-19 rejsevejledninger for din destination. (Kun tilgængelig på engelsk).

Hvad kan du forvente af din oplevelse?

Arrangører af oplevelser og udflugter, virksomheder, der driver populære seværdigheder såsom forlystelsesparker og museer, og bureauer, der tilbyder transport, optimerer og implementerer alle nye rengøringsprocedurer for at beskytte dig og personalet, når du deltager i et arrangement eller en oplevelse eller besøger en seværdighed.

Tip: Når du søger efter oplevelser, kan du lede efter skærpede rengøringsprocedurer ved at vælge filteret Skærpet rengøring. Du kan finde flere oplysninger om arrangørernes forskellige tiltag ved at tjekke afsnittet Rengørings- og sikkerhedsprocedurer under Om denne oplevelse.

Vores udbydere af oplevelser giver os oplysninger om følgende procedurer:

 • Ofte berørte overflader rengøres og desinficeres
 • Køretøjer og lokaler rengøres med desinficeringsmidler
 • Ingen adgang til køretøjer og lokaler mellem kunder
 • Kontaktløs billetindløsning
 • Der sørges for at opretholde social afstand
 • Der er opsat skærme på primære kontaktområder
 • Personalet anvender værnemidler
 • Der foretages temperaturmåling af personalet
 • Der tilbydes temperaturmåling
 • Mundbind er påkrævet
 • Der tilbydes håndsprit
 • Der tilbydes individuelt indpakkede madvarer

Åbningstider

Åbningstiderne kan have ændret sig, og oplevelser og transport kører muligvis ikke nær så regelmæssigt. Det kan være en fordel at ringe i forvejen og tjekke de opdaterede åbningstider.

Gruppestørrelser

Der kan være begrænsninger for gruppestørrelser og samlet kapacitet for at opretholde social afstand og give mulighed for hyppigere og mere grunding rengøring.

Adgang til håndsprit

Du kan finde håndsprit på nøgleområder for at holde dine hænder rene og fri for bakterier. Vi opfordrer dog stadig til at medbringe din egen håndsprit og desinficerende servietter, hvis det er muligt.

Værnemidler

Du har muligvis adgang til personlige værnemidler såsom mundbind og handsker. Vi opfordrer dog stadig til at medbringe dine egne personlige værnemidler og bruge dem, når du benytter offentlig transport.

Pladser og social afstand

Det kan være nødvendigt at sidde længere fra hinanden for at skabe afstand. Nogle venteområder har muligvis markeringer på gulvet eller blokerede sæder for at sikre dette. Du kan også overveje at vente på dit tog eller anden transport uden for venteområdet.

Mad- og drikkevarer

Du kan vælge at medbringe dine egne måltider og snacks, da nogle transportselskaber ikke tilbyder mad og drikkevarer om bord i øjeblikket.

Sundhedstjek

Du skal muligvis gennemføre et sundhedstjek ved indgangen, eller inden din oplevelse starter, af hensyn til alle gæsters sikkerhed.

Foranstaltninger for personalet

Mange virksomheder tilbyder ekstra undervisning i hygiejne og udleverer personlige værnemidler såsom mundbind og engangshandsker til personalet.

Concierge-tjenester

Mange concierge-tjenester indfører tiltag for at sikre social afstand via beskyttende skærme og kræver, at personalet bærer værnemidler, når de planlægger dine oplevelser sammen med dig.

Billetter til arrangementer

Hvis du rejser for at deltage i et arrangement, skal du tjekke, om det er blevet udsat eller aflyst. Hvis du køber billetter til arrangementer gennem markedspladser såsom CheapTickets, skal du sørge for at gennemgå politikkerne for afbestilte og udsatte arrangementer.

Var disse oplysninger nyttige?
Giv feedback