Hoteller i Winterberg

De fleste hoteller er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Filtrer efter

Populære filtre
Populære filtre
Gæstebedømmelse
Gæstebedømmelse
Antal stjerner
Betalingstype
Betalingstype
Type af overnatningssted
Type af overnatningssted
Område
Område
Populære steder
Populære steder
Inkluderede måltider
Inkluderede måltider
Faciliteter
Faciliteter
Hjælp til personer med et handicap
Hjælp til personer med et handicap
Rejsendes oplevelse
Rejsendes oplevelse

Find et hotel i Winterberg i nærheden af en seværdighed

Oplysninger om hoteller i Winterberg

Antal anmeldelser
Overnatningssteder
Billigste pris
Højeste pris

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er det bedste sted at overnatte i Winterberg?

Central Hotel er et yndet overnatningssted blandt Expedias rejsende. Dette hotel med 3 stjerner tilbyder gratis morgenmad og en restaurant. Andre favoritter baseret på anmeldelser inkluderer AVITAL Resort Winterberg og Hotel Niedersfeld. Se alle tilgængelige tophoteller eller ferieboliger i Winterberg.

Hvilke er de mest populære ferieboliger i Winterberg?

Luxus Villa Winterberg: Tidligere gæster har givet gode anmeldelser til denne feriebolig i Winterberg. Stedet byder på en pejs, en terrasse og faciliteter til tøjvask, så du kan nyde dine nye omgivelser. Stedet har 4 soveværelser samt et køkken med en opvaskemaskine, et køleskab og en kogeplade, så du kan lave mad med vennerne eller familien. Vores rejsende har også givet Haus Dornröschen i Winterberg gode anmeldelser. Se alle ferieboliger i Winterberg.

Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Winterberg?

Ja, størstedelen af hotelreservationerne er refunderbare, så længe du afbestiller inden hotellets afbestillingsfrist. Fristen ligger som regel 24-48 timer inden planlagt indtjekning. Hvis du har en reservation, som ikke er refunderbar, kan du muligvis stadig afbestille og få en refusion inden for 24 timer før din reservation. Filtrer din søgning efter Fuldt refunderbart for at finde fleksible hoteltilbud i Winterberg.

Hvad er det bedste budgetvenlige hotel i Winterberg?

Panorama Hotel Winterberg er et hotel til rejsende, der søger et budgetvenligt alternativt, og det populære overnatningssted tilbyder gratis Wi-Fi og vaskeri ifølge vores gæsteanmeldelser. Se alle budgethoteller i Winterberg.

Hvilket overnatningssted er bedst til en familierejse i Winterberg?

Hotel Südhang er et hotel med en restaurant og gratis parkering, og overnatningsstedet er populært blandt familier. Andre gode muligheder til en rejse med hele familien omfatter Parklife Apartments og Art House Winterberg. Børn i alle aldre vil synes godt om at besøge Abenteuerland-Winterberg. Find flere børnevenlige overnatningssteder i Winterberg.

Hvilket overnatningssted er bedst til et ophold for par i Winterberg?

Der schöne Asten - Resort Winterberg er et hotel med 3 stjerner, der er en favorit blandt par, og overnatningsstedet tilbyder en spa med fuld service og et skiterræn. Andre gode muligheder til et ophold med amoriner i luften omfatter Art House Winterberg og Hotel Liebesglück - Only-Adult-Hotel. Se alle romantiske hoteller i Winterberg.

Hvad er det bedste kæledyrsvenlige hotel i Winterberg?

Haus Hubertus er et hotel med hundevenlig profil, og det populære overnatningssted tilbyder gratis Wi-Fi til dyrenes ejere. . Bürgers Ferienhof er en anden god mulighed, når du skal på ferie med dit kæledyr. Se flere kæledyrsvenlige hoteller i Winterberg.

Hvilket luksuriøse hotel er bedst i Winterberg?

Hotel Liebesglück - Genießen zu zweit er et hotel med 4 stjerner, der tilbyder en terrasse og en restaurant, og overnatningsstedet er populært blandt rejsende, der søger et elegant sted at overnatte. Find flere luksushoteller i Winterberg.

Hvilket golfhotel er bedst i Winterberg?

Hotel Schneider er et hotel med 3 stjerner, der har en drivingrange og tilbyder gratis Wi-Fi. Andre gode muligheder nær en golfbane tæller Hotel Südhang og Berghotel Lenneplätze. Du kan spille et slag golf på Golf-Club Winterberg e.V. under dit ophold. Se flere golfhoteller i Winterberg.

Hvilket hotel er bedst nær skipisterne i Winterberg?

Romantik Berghotel Astenkrone er et hotel med 4,5 stjerner, der egner sig godt til en vinterferie, og det populære overnatningssted tilbyder adgang til skiterræn lige uden for døren og en spa med fuld service. Dette hotel ligger ved Wintersportpark Sahnehang. Andre gode valgmuligheder til skiferien tæller Kleines Hotel Wemhoff og Appart-Hotel Harmonie.

Hvilke overnatningssteder har pool i Winterberg?

Der schöne Asten - Resort Winterberg er et hotel med 3 stjerner, der tilbyder en indendørs pool, en spa med fuld service og gratis morgenmadsbuffet. Et par andre muligheder med pool på stedet tæller Dorint Resort Winterberg Sauerland og Romantik Berghotel Astenkrone. Se alle hoteller med pool i Winterberg.

Hvilket spahotel er det bedste i Winterberg?

Hotel Clemens er et populært spahotel med skifaciliteter med en bar, en indendørs pool og en restaurant. Hvorfor ikke bruge lidt tid på at slappe af i saunaen? Andre populære spahoteller i Winterberg inkluderer Hotel Engemann Kurve og Hotel Niedersfeld. Se alle spahoteller i Winterberg.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Winterberg
Anmeldelser verificeret af Expedia

Planlæg din rejse i appen

Organiser hele ferien fra dit hus eller din hængekøje, og udforsk tilbud i appen

Send dig selv SMS med et link til download, så du nemt kan få adgang

Ved at angive dit mobilnummer accepterer du, at vi én gang kan sende dig en automatiseret SMS med et link til appen. Standard SMS-takst kan gælde.
QR-kode