Tyskland har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Lejligheder i Wandlitz

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Lejligheder i Wandlitz

Schloss Lanke
4 out of 5
Lanker Dorfstraße 10, Wandlitz, BB
Hent priser

Dette lejlighedskompleks ligger i Wandlitz, kun 20,9 km fra Schorfheide-Chorin Biosfære og ca. 40 km fra Østsidens Galleri og Mercedes-Benz Arena. Derudover ...

Schloss Lanke
Fin lejlighed for 2 personer med TV og parkering
Kiefernheide, 5, Wandlitz, Brandenburg Region
Hent priser

Dette lejlighedskompleks ligger i Wandlitz, kun 2 km fra Barnim Naturpark og Strandbad Wandlitzsee. Derudover ligger Badestrand am Liepnitzsee og Brandenburgklinik ...

Fin lejlighed for 2 personer med TV og parkering
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Wandlitz
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Wandlitz

Waldhotel Wandlitz

Waldhotel Wandlitz

4 out of 5
Bernauer Chaussee 28, Wandlitz, BB
Prisen er DKK 261 pr. nat fra 21. nov. til 22. nov.
3.9/5Very Good! (296 anmeldelser)
Weekend i Budapest

"Dejlig centralt hotel der “oser” af historie."…"

Anmeldelse fra 22. dec. 2019

Waldhotel Wandlitz
Bummeltime

Bummeltime

2.5 out of 5
Jasminstrasse 38 - 39, Wandlitz
Prisen er DKK 633 pr. nat fra 7. nov. til 8. nov.
4.6/5Exceptional! (23 anmeldelser)

"Mich hatten die spitzen Häuschen im Internet angesprochen. Ich hatte erst nach einem Hotel in der Stadt gesucht, wollte aber eigentlich etwas mitten in der Natur. Bei Bummeltime hat mich besonders die idyllisch ruhige Waldlage begeistert und gleichzeitig die kurzen Fußwege in die Innenstadt von Wandlitz ..."…"

Anmeldelse fra 16. jul. 2020

Bummeltime
Restaurant & Pension Bellevue

Restaurant & Pension Bellevue

3 out of 5
Lanker Dorfstraße 17, Wandlitz
4.5/5Wonderful! (2 anmeldelser)

"Sehr freundliche Atmosphäre, super Lage,sehr gute Küche,"…"

Anmeldelse fra 16. jan. 2020

Restaurant & Pension Bellevue
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er det at overnatte i en lejlighed i Wandlitz?
Der findes masser af steder, du kan overnatte i Wandlitz, inklusive 69 overnatningssteder. Selvom der måske ikke findes mange lejligheder, kan vi hjælpe dig lignende overnatningssteder. Når du bruger Expedia, kan du filtrere dine resultater, så du kan finde et køkken eller vaskemaskine – som er bekvemmeligheder, som du ofte finder i en lejlighed. Du kan også filtere via lignende overnatningssteder, inklusive lejligheder, ferieboliger eller hytter. Udforsk topattraktioner i regionen, som eksempelvis Alexanderplatz og Berliner Fernsehturm.
Overvejer du en lejlighed til dit ophold?
En lejlighed er udstyret med køkken, så du kan lave din egen mad, og har ofte mere plads at gøre godt med end et traditionelt hotelværelse. En lejlighed er et godt valg for enkeltrejsende, som ønsker at bo som de lokale, og også for familier, som kan lide følelsen af hjemmet tæt på.
Hvad kan jeg forvente af vejret under mit ophold i Wandlitz?
Selvom vejret kun er én af flere faktorer, kan det virkelig få betydning for dine rejseplaner, især i tilfælde af, at du planlægger et længere ophold i Wandlitz. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 17°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. Den årlige nedbør i Wandlitz er i gennemsnit på 605 mm.
Hvad kan jeg se og opleve i Wandlitz?
Barnim Naturpark og Schorfheide-Chorin Biosfære er et par eksempler på lokale steder for naturelskere. Hvis du alligevel er i området, kan du besøge nogle af de mest populære steder, blandt andet Alexanderplatz og Berliner Fernsehturm.
Hvad er den bedste måde at komme til og rundt i Wandlitz?
Hvis du ved lidt om transportmulighederne, kan du spare tid, når du når frem til din destination. Flyv til Berlin (TXL-Tegel), som befinder sig 26,2 km fra hjertet af byen. Ellers kan du kigge efter flyrejser til Berlin (BER-Brandenburg), som befinder sig 43,6 km væk. Hvis du vil på tur uden for området, så hop på et tog fra Wandlitzsee Station, Wandlitz Station eller Klosterfelde Station.