Tjekkiet har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Lejligheder i Vrbová Lhota

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Andre typer af overnatningssteder i Vrbová Lhota

Hotel Kréta

Hotel Kréta

3 out of 5
Prachňanská 88, Kutna Hora, Centrale Bøhmen
Prisen er DKK 387 pr. nat fra 1. dec. til 2. dec.
4.3/5Excellent! (12 anmeldelser)

"Hotellet laver godt lokalt mad. Hotellet er ny-renoveret, men sengene bør snart skiftes."…"

Anmeldelse fra 26. jul. 2018

Hotel Kréta
Green apartment's

Green apartment's

2.5 out of 5
Green apartment's
Penzion Homer Poděbrady

Penzion Homer Poděbrady

3 out of 5
3 Hakenova, Podebrady, Stredoceský kraj
Prisen er DKK 180 pr. nat fra 1. dec. til 2. dec.
4.3/5Excellent! (24 anmeldelser)
Very welcoming

"Great welcome and fabulous service. Good location - easy to walk to anywhere in the centre of Podebrady."…"

Anmeldelse fra 18. aug. 2020

Penzion Homer Poděbrady
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er det at overnatte i en lejlighed i Vrbová Lhota?
Der findes måske ikke så mange muligheder, hvad angår overnatningssteder i centrum af Vrbová Lhota, men Expedia kan hjælpe dig med at søge efter overnatningssteder i området, som er meget lig lejligheder. Når du bruger Expedia til at finde et overnatningssted, kan du filtrere dine resultater, så du kan finde et køkken eller vaskemaskine – som er bekvemmeligheder, som du ofte finder i en lejlighed. Du kan også filtere via lignende overnatningssteder, som for eksempel ferieboliger, lejligheder og hytter.
Hvordan ved du, om en lejlighed et det rigtige valg til dit ophold?
En lejlighed byder ofte på mere plads i forhold til et traditionelt hotelværelse og inkluderer køkken, således du selv kan lave dine egne retter. Lejligheder er ideelle til familier, som søger at være i hjemlige omgivelser samt for par, som ønsker at holde sig lidt i baggrunden af turisterne.
Hvad er den bedste lejlighed til et ophold i Vrbová Lhota?
Nedenfor finder du nogle af favoritlejlighederne, som befinder sig i området: Green apartment’s: Ligger i Luštěnice, 25,1 km fra hjertet af Vrbová Lhota. Inkluderer gratis Wi-Fi. Der er adgang til gratis parkering på stedet. 2-værelses Lejlighed 100m2 med Terrasse og Have 300m2 Pod?brady 40 km fra Prag: Ligger 5,3 km væk i Podebrady. Balkon og separat spiseområde er inkluderet. Der er adgang til en terrasse på stedet. Pretty Apartment in Podebrady With Garden, Balcony, Parking: Ligger i Podebrady, 5,5 km væk. Inkluderer vaskemaskine/tørretumbler og balkon. Der er adgang til gratis parkering på stedet. Fuldt Møbleret Lejlighed i Kurbyen Podebrady, 50 Minutter fra Prag: 5,7 km væk i Podebrady. Faciliteter inkluderer balkon. Modern Apartment in Podebrady Near River: Ligger i Podebrady, 5,7 km fra Vrbová Lhota. Inkluderer vaskemaskine/tørretumbler, balkon og sovesofa. Der er gratis parkering og et vaskeri på stedet.
Hvad kan jeg forvente af vejret under mit ophold i Vrbová Lhota?
Selvom vejret kun er én af faktorerne, kan det virkelig få betydning for dine rejseplaner, især i tilfælde af, at du går og overvejer et længere ophold i Vrbová Lhota. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 17°C, mens december og januar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 0°C. Den årlige nedbør i Vrbová Lhota er i gennemsnit på 609 mm.
Hvad kan jeg se i Vrbová Lhota?
Mens du alligevel udforsker området, bør du næsten kigge forbi seværdigheder som Sedlec Benhus, Nanebevzeti Panny Marie a Sv. Jana Krtitele Kirke og Skt. Barbaras Kirke. Savoia Slot og Podebrady Slot er blot nogle af de attraktioner, du kan finde i området.