Spanien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Billede taget af Lysi

Lejligheder i Vilaflor

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Lejligheder i Vilaflor

Lemon Tree er en Fantastisk, Fuldt Møbleret Studiolejlighed
19 Calle Fransisco-Ortuño, Vilaflor, De Kanariske Øer
Hent priser

Dette lejlighedskompleks ligger i Vilaflor, kun 2,9 km fra Paisaje-måneruten og ca. 15 km fra Kirken for San Antonio Abad fra Arona og Las Cañadas del Teide-nationalparken. ...

Lemon Tree er en Fantastisk, Fuldt Møbleret Studiolejlighed
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Vilaflor
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Vilaflor

El Nogal Hotel Boutique & Spa

El Nogal Hotel Boutique & Spa

4 out of 5
Camino Real S/N, La Escalona, Vilaflor, Tenerife
3.8/5Good! (253 anmeldelser)
Ligger på Lars Tyndskidsmark

"Overnattede på El Nogal en enkel nat. Hotel i sig selv var “ok”, dog meget gammelt og usædvanlig koldt om natten, da ligger oppe på et bjerg i en landsby. Det kan være svært og komme dertil selv hvis man har lejet bil, da der er tale meget stejle bakker på vej til hotellet. Hotellet morgenmad og ..."…"

Anmeldelse fra 12. feb. 2019

El Nogal Hotel Boutique & Spa
Hotel Rural Vilaflor

Hotel Rural Vilaflor

2 out of 5
Prisen er DKK 335 pr. nat fra 29. okt. til 30. okt.
3.9/5Good! (17 anmeldelser)
Op i bjergene og langt ude på landet!

"Vi oplevede et fredfyldt sted, hvor der ikke kommer mange turister. I området er der ikke mange butikker eller byliv i det hele taget, så det er primært natur og vandreture, der er særkendet ved området. Hotellet er bestemt ikke luksuriøst - ikke eget bad, intet fjernsyn på værelset, ingen terrasse/altan ..."…"

Anmeldelse fra 9. feb. 2016

Hotel Rural Vilaflor
Hotel Spa Villalba

Hotel Spa Villalba

4 out of 5
Calle San Roque, s/n, Vilaflor, Tenerife
Prisen er DKK 856 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.
4.6/5Wonderful! (114 anmeldelser)
Getaway hotel

"Cozy and relaxing hotel and surroundings. Friendly staff, good food and lovely garden. Good value for money"…"

Anmeldelse fra 5. mar. 2017

Hotel Spa Villalba
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er det at overnatte i en lejlighed i Vilaflor?
Der er masser af muligheder for overnatning i Vilaflor, inklusive 23 hoteller og andre indkvarteringssteder. Selvom der måske ikke findes mange lejligheder, kan vi hjælpe dig med at søge efter lignende overnatningssteder. Når du bruger Expedia til at finde et overnatningssted, kan du filtrere dine resultater, så du kan finde et køkken eller vaskemaskine – som er bekvemmeligheder, som du ofte finder i en lejlighed. Du kan også søge efter lignende overnatningssteder, som eksempelvis ferieboliger, lejligheder og hytter. Dette afslappede område er kendt for sine bjerge og sine haver, så giv dig endelig tid til at udforske det hele. Tag dig tid til at udforske populære seværdigheder i regionen, som eksempelvis Golf Costa Adeje og Aqualand Costa Adeje.
Er du interesseret i lejligheder og ikke traditionelle hotelværelser?
En lejlighed kan ofte rumme mere i forhold til et traditionelt hotelværelse og er udstyret med et køkken, så du kan lave din egen mad. Lejligheder er ideelle til familier, som søger at være i hjemlige omgivelser samt for par, som ønsker at holde sig lidt i baggrunden af turisterne.
Hvad er en god lejlighed til overnatning i Vilaflor?
Nedenfor finder du nogle af favoritlejlighederne, som du eventuelt vælge imellem i området: Lejlighed Vista Bonita med Havudsigt: Ligger i Vilaflor, 5,4 km fra hjertet af Vilaflor. Lemon Tree er en Fantastisk, Fuldt Møbleret Studiolejlighed: Ligger 0,9 km væk i Vilaflor. Florida Park Club - Adults Only: Ligger i Adeje, 12,1 km fra Vilaflor. Inkluderer gratis Wi-Fi og et dybt badekar. Der er en udendørs pool og en terrasse på stedet.
Hvad kan jeg forvente af vejret i Vilaflor?
Selvom vejret kun er én af faktorerne, kan det virkelig få betydning for dine rejseplaner, især i tilfælde af, at du planlægger et længere ophold i Vilaflor. August og juli er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 24°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 19°C. Den årlige nedbør i Vilaflor er i gennemsnit på 115 mm.
Hvad kan jeg se i Vilaflor?
Vilaflor er velkendt for bjerge og sine spaer. Paisaje-måneruten og Teide National Park er et par eksempler på lokale steder for naturelskere. Golf Costa Adeje og Aqualand Costa Adeje er andre populære steder, du kan besøge.
Hvad er den bedste måde at komme til og rundt i Vilaflor?
Hvis du ved lidt om transportmulighederne, er der én bekymring mindre, når du når frem til din destination. Flyv til Tenerife (TFS-Tenerife South), som befinder sig 14 km væk fra centrum. Ellers kan du søge efter flyrejser til Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife Nord), som befinder sig 47 km væk. Hvis du gerne vil se andre dele af området, kan du overveje at skaffe en udlejningsbil.