Sverige har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

B&B i Värmdö

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Andre typer af overnatningssteder i Värmdö

Siggesta Gård

Siggesta Gård

Siggesta Gård, Värmdö, Stockholms län
Prisen er DKK 1.432 pr. nat fra 6. nov. til 7. nov.
4.6/5Exceptional! (14 anmeldelser)

"Fantastisk upplevelse!"…"

Anmeldelse fra 28. jul. 2020

Siggesta Gård
FågelbroHus

FågelbroHus

4 out of 5
Fagelbrovägen 20, Värmdö
Prisen er DKK 968 pr. nat fra 4. nov. til 5. nov.
4.3/5Excellent! (136 anmeldelser)
Golfweekend Fågelbro

"Mycket trevlig visitelse, supergod frukost samt bra rum med perfekt temperature trots den varma perioden"…"

Anmeldelse fra 29. jun. 2020

FågelbroHus
Glamping Myttinge

Glamping Myttinge

2 out of 5
Lägervägen 13, Värmdö
4/5Very Good! (5 anmeldelser)
Fint men lite dyrt.

"Helt OK. Skön säng och fint tält. Ligger intill ett husbygge som inte visades på några bilder. Kanske lite väl enkelt för priset."…"

Anmeldelse fra 24. jul. 2020

Glamping Myttinge
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter Bed & Breakfasts i Värmdö?
Uanset om du søger en romantisk ferie og leder efter et overnatningssted, som er lille, eller du rejser alene og ønsker at komme tæt på de lokale, så er et Bed & Breakfast et glimrende valg for mange rejsende. Når du alligevel udforsker Värmdö, kan du eventuelt overveje at tage til Gustavsbergs Porslinsmuseum og kigge på diverse udstillinger.
Hvordan ved du, om et Bed & Breakfast et det rigtige valg til dit ophold?
Bed & Breakfasts tilbyder en unik stemning med service i høj kvalitet, mulighed for at socialisere med andre gæster og morgenmad serveret på stedet.
Hvilke Bed & Breakfasts er de bedste i Värmdö?
Nedenfor finder du en række Bed & breakfasts, der befinder sig i det omkringliggende område: Kastellet Bed & Breakfast: 2,5 stjerner. 11,4 km fra hjertet af Värmdö. Nyd godt af gratis morgenmadsbuffet og en bar. Solsidans Bed and breakfast: 2,5 stjerner, 3 værelser. 14,6 km fra centrum. Nyd godt af lokale morgenmadsretter og en sauna. Sjövillan: 2,5 stjerner, 7 værelser. Ligger 11,3 km fra hjertet af Värmdö. Nyd godt af gratis morgenmadsbuffet og en terrasse. Hotel Tre Små Rum: 3 stjerner, 7 værelser. 25,4 km fra hjertet af downtown.Missionshuset Bed & Breakfast: 2,5 stjerner, 8 værelser. Ligger 23,4 km fra centrum af Värmdö.
Hvornår skal jeg overveje at booke en B&B i Värmdö?
Når du drømmer om en ferie i Värmdö, så sørg for at tage højde for temperaturen i løbet af året. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 15°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på -2°C. Den årlige nedbør i Värmdö er i gennemsnit på 488 mm.
Hvad kan jeg opleve i Värmdö?
Er du interesseret i at udforske lidt kulturelle skatte på din rejse, kan du eventuelt tage et smut forbi Artipelag og Gustavsbergs Porslinsmuseum, som bestemt er et besøg værd. Du kan eventuelt sætte Fågelbro Golf- og Countryklub og Grills havsbad på listen over ting, du kan opleve i området.
Hvordan kommer jeg til og omkring i Värmdö?
Du kan tilrettelægge din rejse til Värmdö på forhånd med disse transportmuligheder. Flyv til Stockholm (ARN-Arlanda), som befinder sig 48 km væk fra byens centrum. Ellers kan du søge efter flyrejser til Stockholm (BMA-Bromma), som befinder sig 32 km væk. Hvis du gerne vil se andre dele af området, kan du overveje at leje en bil.