Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.


Rejse til Usa

Skal du snart rejse til Usa, Usa, eller ønsker du at reservere en storbyferie, et weekendophold, en ferie eller en pakkerejse? Så er vores destinations-rejseguide til Usa et godt sted at starte for at få lidt mere information om Usa. Læs mere for at være sikker på, at dit ophold i Usa bliver perfekt.

Ferie Usa:

Skal du på storbyferie, weekendophold eller forretningsrejse til Usa? Så kan vores omfattende rejseguide hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold. Rejseguiden indeholder information om alt fra reservation af hotel, den bedste årstid at rejse på, aktiviteter du skal prøve, og steder du skal besøge når du rejser til Usa. Der er så mange ting at se og opleve, at du ville ønske, du havde mere tid i Usa for at nå det hele. Selvom du har besøgt Usa før, vil der altid være nye ting at se og opleve. Skal du besøge Usa for første gang, er vores guide et godt udgangspunkt for at lære området at kende. Guiden tilbyder inspiration til en byrundtur og til hvilke museer, butikker, markeder, barer og restauranter, du kan besøge. Vi lister de forskellige ture og aktiviteter i Usa, som du har mulighed for at reservere her hos os. For at få en idé om det lokale område og hotellernes beliggenhed, så tag et kig på et kort over Usa. Vi har markeret vigtige seværdigheder på kortet, så du kan reservere et hotel med ideel beliggenhed - og som passer til dit budget og dine rejsebehov. Håber du på perfekt vejr under dit besøg i Usa, kan vores vejrstatistik vise dig de typiske vejrforhold for hele året, så du kan vælge det perfekte tidspunkt for din ferie. Har du endnu ikke fundet det ideelle hotel i Usa? Du kan gennemse hele vores hoteludvalg ved at bruge et kort eller ved at filtrere i forhold til dine ønsker for at finde det perfekte hotel til din rejse i Usa. Vores udvalg af hoteller tilbyder noget for enhver smag, fra luksushoteller og familiehoteller til hoteller, der er velegnet til forretningsrejsende. Du kan se anmeldelser fra tidligere Expedia- og TripAdvisor-gæster for hvert hotel for at gøre din beslutning nemmere. Hvis du har brug for et fly til Usa, tilbyder vi flere forskellige muligheder. Du kan sammenligne fly til Usa ved at kigge på tidspunkt, ugedag og de forskellige flyselskaber for at finde det fly, der passer bedst til dine rejsebehov. Det kan være fordelagtigt at tage et kig på vores pakkerejser og tilbud på fly og hotel, da du kan opnå besparelser ved at reservere begge dele sammen. Hvis du ønsker at udforske Usa og det omkringliggende område, kan billeje være en god måde at komme omkring på. Vi har alt fra små bybiler og familiebiler til luksuskøretøjer af forskellig art; transport til og fra lufthavn kan arrangeres. Den bedste løsning er at reservere biludlejning sammen med fly og hotel, da du derved sparer penge. Læs mere, hvis du søger yderligere inspiration til aktiviteter i Usa. Kort fortalt - Expedia.dk har alt, hvad du behøver til din rejse.


Bedste hoteltilbud i Usa

Se alle 209 hoteller i Usa
330 DKK
Good-Stay Mizuho

Good-Stay Mizuho

159-1 Idemitsu, Usa
3.0 ud af 5.0

Denne ryokan ligger i Usa, kun 4,6 km fra Usajingu-helligdommen og 4,6 km fra Showa Yume machi Sanchome Museum. Derudover ligger Oita-præfekturets Museum for Historie og Senzai-gården ca. 15 km derfra.

1,275 DKK
Suginoi Hotel

Suginoi Hotel

1 Kankaiji, Beppu
4,4
ud af 5 (baseret på 225 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i forstaden i Beppu, kun 15 minutters gang fra B-Con Plaza, Det Gyldne Tårn og Jigokumushikobo Kannawa. Derudover ligger Beppu Rakutenchi og Beppu Park ca. 2 km derfra.

285 DKK
Beppu Kamenoi Hotel

Beppu Kamenoi Hotel

5-17 Chuo, Beppu
4,2
ud af 5 (baseret på 566 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Beppu, kun 15 minutters gang fra Takegawara Onsen og Beppu-tårnet. Derudover ligger Beppu Park og Jigokumushikobo Kannawa ca. 2 km derfra.

1,781 DKK
Yufuin Ryokan Baien

Yufuin Ryokan Baien

2106-2 Yufuincho Kawakami, Yufu
4,7
ud af 5 (baseret på 20 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Denne ryokan ligger i Yufuin, kun 10 minutters gang fra Yufuin Glasmosaikmuseum og Bussanji-templet. Derudover ligger Sueda Kunstgalleri og Kinrin-søen 15 minutter derfra.

1,649 DKK
Yufuin Ryokan Seikoen

Yufuin Ryokan Seikoen

1208-1 Yufuincho, Kawakami, Yufu
4,8
ud af 5 (baseret på 80 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Denne ryokan ligger i Yufuin, kun 10 minutters gang fra Yufuin Motorcykelmuseum, Yufuin Museum for Veterankøretøjer og Kyushu Yufuin Folkelandsby. Derudover ligger Kinrin-søen og Yufuin Tryllekunstmuseum 15 minutter derfra.

464 DKK
Koto no Kashin

Koto no Kashin

1018-7 Yufuincho Kawakami, Yufu
4,3
ud af 5 (baseret på 42 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Denne ryokan ligger i Yufuin, kun 10 minutters gang fra Yufuin Tryllekunstmuseum, Yufuin Museum for Veterankøretøjer og Norman Rockwell Yufuin-museet. Derudover ligger Kyushu Yufuin Folkelandsby og Kinrin-søen 15 minutter derfra.

727 DKK
Yufuin Kinrinko Hotel

Yufuin Kinrinko Hotel

Yufuin-cho Kawakami 1441-3, Yufu
4,4
ud af 5 (baseret på 60 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Denne ryokan ligger i Yufuin, kun 10 minutters gang fra Yufuin Museum for Veterankøretøjer, Kyushu Yufuin Folkelandsby og Kinrin-søen. Derudover ligger Yufuin Tryllekunstmuseum og Bussanji-templet 10 minutter derfra.

Enokiya Ryokan

Enokiya Ryokan

1086-2 Yufuincho Kawakami, Yufu
4,6
ud af 5 (baseret på 114 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Denne ryokan ligger i Yufuin, kun 5 minutters gang fra Yufuin Tryllekunstmuseum og Yufuin Museum for Veterankøretøjer. Derudover ligger Kyushu Yufuin Folkelandsby og Kinrin-søen 10 minutter derfra.

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.