Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Rejse til Usa

Skal du snart rejse til Usa, Usa, eller ønsker du at reservere en storbyferie, et weekendophold, en ferie eller en pakkerejse? Så er vores destinations-rejseguide til Usa et godt sted at starte for at få lidt mere information om Usa. Læs mere for at være sikker på, at dit ophold i Usa bliver perfekt.

Ferie Usa:

Skal du på storbyferie, weekendophold eller forretningsrejse til Usa? Så kan vores omfattende rejseguide hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold. Rejseguiden indeholder information om alt fra reservation af hotel, den bedste årstid at rejse på, aktiviteter du skal prøve, og steder du skal besøge når du rejser til Usa. Der er så mange ting at se og opleve, at du ville ønske, du havde mere tid i Usa for at nå det hele. Selvom du har besøgt Usa før, vil der altid være nye ting at se og opleve. Skal du besøge Usa for første gang, er vores guide et godt udgangspunkt for at lære området at kende. Guiden tilbyder inspiration til en byrundtur og til hvilke museer, butikker, markeder, barer og restauranter, du kan besøge. Vi lister de forskellige ture og aktiviteter i Usa, som du har mulighed for at reservere her hos os. For at få en idé om det lokale område og hotellernes beliggenhed, så tag et kig på et kort over Usa. Vi har markeret vigtige seværdigheder på kortet, så du kan reservere et hotel med ideel beliggenhed - og som passer til dit budget og dine rejsebehov. Håber du på perfekt vejr under dit besøg i Usa, kan vores vejrstatistik vise dig de typiske vejrforhold for hele året, så du kan vælge det perfekte tidspunkt for din ferie. Har du endnu ikke fundet det ideelle hotel i Usa? Du kan gennemse hele vores hoteludvalg ved at bruge et kort eller ved at filtrere i forhold til dine ønsker for at finde det perfekte hotel til din rejse i Usa. Vores udvalg af hoteller tilbyder noget for enhver smag, fra luksushoteller og familiehoteller til hoteller, der er velegnet til forretningsrejsende. Du kan se anmeldelser fra tidligere Expedia- og TripAdvisor-gæster for hvert hotel for at gøre din beslutning nemmere. Hvis du har brug for et fly til Usa, tilbyder vi flere forskellige muligheder. Du kan sammenligne fly til Usa ved at kigge på tidspunkt, ugedag og de forskellige flyselskaber for at finde det fly, der passer bedst til dine rejsebehov. Det kan være fordelagtigt at tage et kig på vores pakkerejser og tilbud på fly og hotel, da du kan opnå besparelser ved at reservere begge dele sammen. Hvis du ønsker at udforske Usa og det omkringliggende område, kan billeje være en god måde at komme omkring på. Vi har alt fra små bybiler og familiebiler til luksuskøretøjer af forskellig art; transport til og fra lufthavn kan arrangeres. Den bedste løsning er at reservere biludlejning sammen med fly og hotel, da du derved sparer penge. Læs mere, hvis du søger yderligere inspiration til aktiviteter i Usa. Kort fortalt - Expedia.dk har alt, hvad du behøver til din rejse.


Bedste hoteltilbud i Usa

Se alle 270 hoteller i Usa
Naru. Guest House
Naru. Guest House

Naru. Guest House

1441-2 Yokkaichi, Usa
   
  5,0
  ud af 5 (baseret på 1 anmeldelser)
  2.5 ud af 5.0

  Dette gæstehus ligger i Usa, kun 10 minutters gang fra Higashi Hongan-ji Tempel og Usa Fredsmuseum. Derudover ligger Usajingu-helligdommen og Oita-præfekturets Museum for Historie ca. 10 km derfra.

  Good-Stay Mizuho
  Good-Stay Mizuho

  Good-Stay Mizuho

  159-1 Idemitsu, Usa
    
   4,0
   ud af 5 (baseret på 3 anmeldelser)
   2.5 ud af 5.0

   Denne ryokan ligger i Usa, kun 0,1 km fra Ryukyu-øerne og ca. 5 km fra Usajingu-helligdommen og Showa Yume machi Sanchome Museum. Derudover ligger Oita-præfekturets Museum for Historie og Usa Onsen ca. 10 km derfra.

   Beppu Kamenoi Hotel
   Beppu Kamenoi Hotel

   Beppu Kamenoi Hotel

   5-17 Chuo, Beppu
     
    4,2
    ud af 5 (baseret på 804 anmeldelser)
    3.5 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i Beppu, 0,1 km fra Ryukyu-øerne.

    Suginoi Hotel
    Suginoi Hotel

    Suginoi Hotel

    1 Kankaiji, Beppu
      
     4,5
     ud af 5 (baseret på 335 anmeldelser)
     3.5 ud af 5.0

     Dette hotel med familievenlig profil ligger i forstaden i Beppu, kun få skridt fra Ryukyu-øerne, Kankaiji Onsen og Takasakiyama Monkey Park. Derudover ligger B-Con Plaza, Det Gyldne Tårn og Jigokumushikobo Kannawa ca. 52 km derfra.

     Yufuin Yawaraginosato Yadoya
     Yufuin Yawaraginosato Yadoya

     Yufuin Yawaraginosato Yadoya

     2717-5 Yufuincho Kawakami, Yufu
       
      4,6
      ud af 5 (baseret på 418 anmeldelser)
      3.0 ud af 5.0

      Denne ryokan ligger i Yufuin Onsen, kun få skridt fra Ryukyu-øerne og Kyushu Yufuin Folkelandsby.

      Nishitetsu Resort Inn Beppu
      Nishitetsu Resort Inn Beppu

      Nishitetsu Resort Inn Beppu

      2-10-4 Kitahama, Beppu
        
       4,3
       ud af 5 (baseret på 529 anmeldelser)
       3.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i Beppu, kun få skridt fra Ryukyu-øerne og Beppu-tårnet.

       Enokiya Ryokan
       Enokiya Ryokan

       Enokiya Ryokan

       1086-2 Yufuincho Kawakami, Yufu
         
        4,5
        ud af 5 (baseret på 173 anmeldelser)
        3.0 ud af 5.0

        Denne ryokan ligger i Yufuin Onsen, kun få skridt fra Ryukyu-øerne og Yufuin Trompe-l'oeil Meikyukan Museum.

        JR Kyushu Hotel Blossom Oita
        JR Kyushu Hotel Blossom Oita

        JR Kyushu Hotel Blossom Oita

        1-14 Kaname machi, Oita
          
         4,4
         ud af 5 (baseret på 41 anmeldelser)
         3.5 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i Oita, kun få skridt fra Ryukyu-øerne og JR Oita By. Derudover ligger Yuho Park og Oita Slotsruinpark 15 minutter derfra.

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.