Danmark har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

B&B i Tørring

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Flexible und bequeme Bezahlung z.B. per PayPal. Unterlagenversand innerhalb 2 Minuten nach Bezahlung

Rail & Fly inklusive bei Pauschalreisen in Fernstreckenziele und in den Orient (V.A.E & Oman)

Andre typer af overnatningssteder i Tørring

Hotel Gudenå

Hotel Gudenå

3 out of 5
Vongevej 41, Tørring
Prisen er DKK 639 pr. nat fra 27. nov. til 28. nov.
3.8/5Good! (509 anmeldelser)
Godt og rent.

"Undre mig at man checker ind på et hotel uden reception. Det tog lidt tid at finde ud af indcheckningen der skete via en skærm, inkl. nøglekort. Der mangler generelt information vedr. indcheckning og placering af værelser. Hotellet var dog rent og i god stand, men forvent absolut ingen service."…"

Anmeldelse fra 20. aug. 2020

Hotel Gudenå
Best Western Plus Hotel Fredericia

Best Western Plus Hotel Fredericia

4 out of 5
Vestre Ringvej 96, Fredericia
Prisen er DKK 806 pr. nat fra 6. dec. til 7. dec.
4.3/5Excellent! (539 anmeldelser)
Super fint

"Meget at se i parken især hvis man er børnefamile. Sørge for at have tid - min 2 timer - til det"…"

Anmeldelse fra 23. aug. 2020

Best Western Plus Hotel Fredericia
Hotel LEGOLAND, DENMARK

Hotel LEGOLAND, DENMARK

4 out of 5
Aastvej 10, Billund
Prisen er DKK 945 pr. nat fra 1. dec. til 2. dec.
4.1/5Very Good! (987 anmeldelser)
fint ophold

"Fint ophold trods coronaristriktioner.Der reklameres med køleskab,men det er det gamle minibarkøleskab.Ikke meget bevendt for en familie. Morgenmaden var fin bortset fra brødet der i den grad kunne trænge til en opgradering. Nem adgang til Legoland og meget at se på og lege med på hotellet."…"

Anmeldelse fra 8. aug. 2020

Hotel LEGOLAND, DENMARK
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter Bed & Breakfasts i Tørring?
Uanset om du er på familieferie og leder efter et overnatningssted, som er lille, eller du rejser alene og ønsker at komme tæt på de lokale, så er et Bed & Breakfast et godt valg for de fleste rejsende. Hvis du er interesseret i at opleve nogle af områdets topseværdigheder,kan du med fordel kigge forbi LEGOLAND® Billund Resort og Lalandia.
Hvorfor vælge et Bed & Breakfast frem for et traditionelt hotelværelse?
Alle Bed & Breakfasts har noget unikt over sig – uanset om det er den smukke have, eller om de er på grund af de smukke værelser, så er det de små detaljer, der gør Bed & Breakfasts til noget, der minder om hjem.
Hvilke Bed & Breakfasts er mest populære i Tørring?
Her er en række populære Bed & Breakfasts, som befinder sig i området: Billund-BnB.dk: 2,5 stjerner, 6 værelser. 29,7 km fra hjertet af Tørring. Nyd godt af et spabad og en café. Hos Mette: 3,5 stjerner, 6 værelser. 27,8 km fra centrum. Nyd godt af en tagterrasse og en café. Anne’s B&B Nørrestrand: 2,5 stjerner, 3 værelser. Ligger 22,5 km fra hjertet af Tørring. Provstegården Bed & Breakfast: 3,5 stjerner, 6 værelser. Ligger 27,6 km fra centrum af Tørring. Nyd godt af privat gårdhave og unik indretning.
Hvornår på året er bedst til at booke en B&B i Tørring?
Når du planlægger en ferie i Tørring, så sørg for at tage højde for temperaturen i løbet af året. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 14°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. Den årlige nedbør i Tørring er i gennemsnit på 938 mm.
Hvordan kommer jeg til og omkring i Tørring?
Du kan tilrettelægge din rejse til Tørring på forhånd med disse transportmuligheder. Flyv til Billund (BLL-Billund Lufthavn), som befinder sig 26 km væk fra centrum. Ellers kan du søge efter flyrejser til Karup (KRP-Midtjyllands Lufthavn), som befinder sig 54,3 km væk. Hvis du gerne vil se andre dele af området, kan du leje en bil til turen.