Rejser til Sorø 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted.

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser.

Mest populære hoteller i Sorø

Hotel Vinhuset
Hotel Vinhuset
3 out of 5
Sct Peders Kirkeplads 4, Naestved
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.096 kr. pr. nat fra 24. sep. til 25. sep.
1.096 kr.
pr. nat
24. sep. – 25. sep.
7,4/10 Good! (928 anmeldelser)
"Fin overnatning, dog meget lille værelse. Lidt kedelig og fantasiløs morgenmad. Mvh Karin Gjelstrup"

Anmeldelse fra 11. sep. 2023

Hotel Vinhuset
Comwell Sorø
Comwell Sorø
4 out of 5
Abildvej 100, Soro
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.127 kr. pr. nat fra 18. okt. til 19. okt.
1.127 kr.
pr. nat
18. okt. – 19. okt.
8,2/10 Very Good! (782 anmeldelser)
Skønt hotel
"Vi havde et par skønne dage på Comwell Sorø i uge 29. Selvom vores værelse ikke havde den bedste udsigt, nød vi omgivelserne og det meget venlige personale. Morgenmaden var helt fantastisk med mange lækkerier."

Anmeldelse fra 29. jul. 2023

Comwell Sorø
Krebshuset & Kelz0rdk
Krebshuset & Kelz0rdk
3 out of 5
87 Ringstedvej, Soro
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 738 kr. pr. nat fra 24. sep. til 25. sep.
738 kr.
pr. nat
24. sep. – 25. sep.
7,2/10 Good! (130 anmeldelser)
Hyggeligt hotel
"Fint hotel til prisen.Venligt personale. Værelserne er der ikke noget fint eller prangende over, men der er pænt og rent og gode senge. Restauranten kan tilbyde dagen ret. Kunne vælge mellem traditionelt danske, eller thailandsk. Jeg valgte thailandsk, det smagte fantastisk. Skulle køre tidligt, ..."

Anmeldelse fra 20. sep. 2023

Krebshuset & Kelz0rdk
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Sorø?
Vores pakkerejser til Sorø, hvis priser begynder fra , er en god måde at opnå besparelser. Udvælg hotel, flyrejse og biludlejning, som det passer dig, for at sammensætte en helt unik ferie.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Sorø?
Forestil dig alt det, du kunne gøre i Sorø med lidt ekstra penge. Hvis du kombinerer dine reservationer på flyrejse og hotel i et pakketilbud, så kan du faktisk spare nogle penge. Du har en hel række muligheder, når du booker via Expedia. Du kan vælge blandt 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningsmuligheder verden over. Uanset om du drager ud med hele den pukkelryggede eller helt for dig selv, så kan det være smartere at organisere det som en pakkerejse til Sorø.
Hvor skal jeg overnatte i Sorø?
Der er en hel del at udforske i Sorø, så det er bekvemt at finde et overnatningssted tæt på seværdighederne. Sorø Akademi, Sorø Sø og Vestsjællands Kunstmuseum er blandt nogle af de populære af slagsen, som næsten bør stå på din sightseeingliste.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Sorø?
Comwell Sorø og Krebshuset & Kelz0rdk er blandt de mest eftertragtede steder at overnatte i Sorø. Hvad med at undersøge priserne og faciliteterne hos dem begge og så bestemme dig ud fra det?
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Sorø?
Det kan være svært at forudse det ideelle tidspunkt at købe flybilletter på, men som udgangspunkt er reglen jo tidligere, jo bedre. Masser af internationale rejser på Expedia kan bookes op til 12 måneder frem. Hvis du er ude i sidste øjeblik, skal du dog ikke bekymre dig. Rabatpriser kan dukke op kun et par uger inden afrejsedatoen.
Hvad inkluderer pakkerejser til Sorø på Expedia?
Billeje, flyrejser og hoteller – vi har styr på det hele. På Expedia kan du kombinere din pakkerejse til Sorø, lige som du vil. Du skal bare beslutte dig for, hvad du behøver. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje andre produkter som oplevelser og aktiviteter. Jo mere du køber, jo større besparelser opnår du!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Sorø?
Når du samler dine reservationer i en pakkerejse til Sorø, kan du arrangere din ferie helt uden problemer. Og ikke nok med det – du sparer en pæn skilling, hvis du kombinerer hoteller, flyrejser og billeje. Når du har booket, kan du også tilføje en oplevelse eller en aktivitet.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Sorø hos Expedia?
Ja, selvfølgelig. Hos Expedia har vi 500+ partnerflyselskaber i hele verden, så du kan vælge det flyselskab, som bedst matcher til dine behov.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Sorø?
Ja, det kan du godt, og vi kan hjælpe hele vejen. Du kan muligvis ændre i eller afbestille din pakkerejse til Sorø uden beregning inden for 24 timer fra reservationen er foretaget. Men hvis reservationen er fra før da, kan du blive opkrævet et gebyr af dit flyselskab, hotel eller biludlejningsfirma. Hvis omstændighederne ændrer sig uden varsel, så søg på vores kundeserviceportal for at få mere at vide.

Populære steder at besøge