Rejser til Sorø 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Sorø samlet, og spar penge

Mest populære hoteller i Sorø

Krebshuset & Kelz0rdk
Krebshuset & Kelz0rdk
3 out of 5
87 Ringstedvej, Soro, 4180
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 698, kr pr. nat fra 29. sep. til 30. sep.
3,4/5 Good! (98 anmeldelser)
Små forbedringer
"Jeg kunne godt have ønsket knapt så meget spindelvæv og edderkopper i hjørnerne (loftet) på mit værelse. Der er meget lydt (kunne høre naboen snorke). Ellers var det super fint."

Anmeldelse fra 1. sep. 2022

Comwell Sorø
Comwell Sorø
4 out of 5
Abildvej 100, Soro, 4180
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 863, kr pr. nat fra 18. okt. til 19. okt.
4,1/5 Very Good! (704 anmeldelser)
"Ok sted trist at man ikke kan få tidlig morgenmad"

Anmeldelse fra 23. jul. 2022

Zleep Hotel Prindsen Roskilde
Zleep Hotel Prindsen Roskilde
3 out of 5
Algade 13, Roskilde, 4000
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 748, kr pr. nat fra 16. okt. til 17. okt.
3,8/5 Good! (724 anmeldelser)
Solo nat
"Enkelt værelse med enkelt seng - ældre værelse med gl gulvtæppe . Fint til solo én træt nat. Husk selv toiletting."

Anmeldelse fra 7. jul. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Sorø?
Den billigste pakkerejse til Sorø kan fås til , så drømmeferien kan blive til virkelighed, uden at det koster det blå ned fra himlen. Du kan samle flyrejse, hotel og biludlejning for at skræddersy pakkerejsen, som den passer dig.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Sorø?
Søg efter alle elementer på et sted med vores pakkerejser til Sorø. Du finder tilbud på flyrejser, hotel og oplevelser, der er gode for dit betalingskort og din rejsefeber. I virkeligheden kan du ende med en stor besparelse, når du samler reservationerne. Derudover er der 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ overnatningsmuligheder at vælge fra over hele kloden, så du har mulighed for at sammensætte frit.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Sorø på?
Hvis du elsker den livlige stemning i højsæsonen, så skal du besøge Sorø i . Hvis du leder efter noget mere stille og roligt, så vil være mere dig. Vil du helst ikke betale det hvide ud af øjnene? Så skal du måske undgå måned, hvor fly- og hotelpriser ryger i vejret. I finder du som regel det bedste køb.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Sorø?
Nyd godt af det største udvalg og de billigste priser, når du booker din rejse til Sorø tidligt. Luftfartsselskaber frigiver normalt deres flybilletter omkring et år i forvejen, så få fat på dit sæde så hurtigt som muligt. Med det sagt ønsker Expedia at give dig de bedste tilbud, så der er aldrig et dårligt tidspunkt at booke din drømmeferie på!
Hvad inkluderer pakkerejser til Sorø på Expedia?
Billeje, flyrejser og hoteller – vi bringer dig de bedste tilbud. Det eneste, du skal gøre, er at udvælge din foretrukne kombination. Når du har booket, kan du tilføje spændende ting såsom aktiviteter og oplevelser. Vores pakkerejser gør det enkelt at arrangere en vidunderlig tur til Sorø.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Sorø?
Vores priser er allerede lave. Men du kan få fingrene i et endnu bedre tilbud, når du booker hoteller, flyrejser og billeje samlet. Med en pakkerejse hos Expedia får du altid gennemsigtige priser og et rigtig godt udvalg.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Sorø hos Expedia?
Ja – og det er det smarte ved en pakkerejse fra Expedia. Du kan selv bestemme hotel, fly med mere. Hos Expedia har vi adgang til 500+ flyselskaber over hele verden, så du har masser af valgmuligheder, når du sammensætter din tur til Sorø.
Kan jeg rejse til Sorø i øjeblikket?
Vores COVID-19-rejserådgiver er det oplagte sted at finde alle de nødvendige oplysninger vedrørende rejserestriktioner og karantænekrav for Sorø.

Populære steder at besøge