Tjekkiet har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Lejligheder i Skvorec

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Andre typer af overnatningssteder i Skvorec

Da Antonio Residence

Da Antonio Residence

3 out of 5
Tyrsova 153, Skvorec
4/5Very Good! (18 anmeldelser)

"Sehr nette und hilfsbereite Eigentümer die auch auf persönliche Wünsche eingehen."…"

Anmeldelse fra 8. okt. 2019

Da Antonio Residence
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

5 out of 5
Na Porici 42, Prag
Prisen er DKK 346 pr. nat fra 8. nov. til 9. nov.
4.5/5Wonderful! (3,933 anmeldelser)
Fantastisk hotel

"Fantastisk hotel, god beliggenhed, suveræn morgenmad. Kan klart anbefales."…"

Anmeldelse fra 27. jul. 2020

Grandior Hotel Prague
Hotel Kings Court

Hotel Kings Court

5 out of 5
U Obecniho Domu 3, Prag
Prisen er DKK 622 pr. nat fra 17. nov. til 18. nov.
4.7/5Exceptional! (1,767 anmeldelser)
skønt

"Alt i alt skønt centralt liggende hotel."…"

Anmeldelse fra 29. jul. 2020

Hotel Kings Court
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er det at overnatte i en lejlighed i Skvorec?
Du har måske ikke så mange muligheder, hvad angår overnatningssteder i hjertet af Skvorec, men Expedia kan hjælpe dig med at opsnuse overnatningssteder i området omkring, som er meget lig lejligheder. Når du bruger Expedia til at finde et overnatningssted, kan du filtrere dine resultater, så du kan finde et køkken eller vaskemaskine – bekvemmeligheder, som du finder i en lejlighed. Du kan filtrere efter lignende overnatningssteder, inklusive ferieboliger, lejligheder og hytter. Udforsk topattraktioner i regionen, som eksempelvis O2 Arena og Wenzelspladsen.
Hvorfor vælge lejligheder i stedet for traditionelle hotelværelser?
En lejlighed giver mulighed for at lave egen mad og er ofte mere rummelig i forhold til et traditionelt hotelværelse. En lejlighed er et godt valg for par, som ønsker at bo lidt væk fra turistområderne, og også for familier, som kan lide følelsen af hjemmet tæt på.
Hvad er den bedste lejlighed til mit ophold i Skvorec?
På listen nedenfor finder du nogle af de mest populære lejligheder, du kan vælge imellem i området: Golden Prague Rooms: Ligger i Prag, 22,8 km fra hjertet af Skvorec. Inkluderer gratis Wi-Fi. Der er et vaskeri og en døgnåben reception på stedet. Seven Wishes Boutique Residence: Ligger 21,1 km væk i Prag. Gratis Wi-Fi og smart-tv er inkluderet. Der er et vaskeri og concierge-tjenester på stedet. Emporio Prague Apartments: Ligger i Prag, 22,2 km væk. Inkluderer gratis Wi-Fi. Der er adgang til mulighed for parkering på stedet. Prague Holiday Apartments: Ligger 23,3 km væk i Prag. Gratis Wi-Fi og separat spiseområde er inkluderet. Der er adgang til et vaskeri på stedet.
Hvad kan jeg forvente af vejret under mit ophold i Skvorec?
Selvom vejret kun er én af flere faktorer, kan det virkelig få betydning for dine rejseplaner, især i tilfælde af, at du planlægger et længere ophold i Skvorec. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 17°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. Den årlige nedbør i Skvorec er i gennemsnit på 510 mm.
Hvad kan jeg se i Skvorec?
Nyd områdets kulturelle seværdigheder såsom O2 Arena, eller bliv ét med naturen på et besøg til Karlspladsen. Wenzelspladsen og Det Astronomiske Ur i Prag er andre populære steder, du kan besøge.
Hvad er den bedste måde at komme til og rundt i Skvorec?
Hvis du ved lidt om transportmulighederne, kan det gøre rejsen nemmere, når du når frem til din destination. Flyv til Prag (PRG-Vaclav Havel), som befinder sig 33,8 km fra hjertet af byen. Hvis du gerne vil se andre dele af området, kan du overveje at leje en bil.