Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Pakkerejser til Skt. Petersborg

Skt. Petersborg er en dejlig destination, som både egner sig til en kort tur eller en længere ferie.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Skt. Petersborg

Med en pakkerejse med overnatning og fly via Expedia kan der være mulighed for at spare penge. At booke din flyrejse og dit overnatningssted er uden tvivl det vigtigste udgangspunkt for en god rejse. Og hvis du samler de to elementer hos Expedia til en enkelt samlet pakke, så har du en stensikker opskrift på succes, så du slipper for stress og samtidig kan spare penge. Der er en masse at se med familien i Skt. Petersborg med de ekstra penge.

Reservér en pakkerejse, så du opnår besparelser.

Med omkring 400 flyselskaber og 321,000 hoteller du kan vælge imellem i vores omfangsrige søgedatabase, kan din drømmeferie nemt blive en realitet.

De mange tilbud på Expedia vil helt sikkert begejstre!

Du skal ikke være bekymret for at ændre dine planer, eftersom vi ikke opkræver yderligere afbestillingsgebyrer for stort set alle reservationer.

Pakkerejser til Skt. Petersborg

Destinationen ligger omtrent 630 km nordvest for hovedstaden Moskva. Den befinder sig også 18 km vest for Koltushi.

Hvis du rejser med børnene, skal du helt sikkert bruge noget tid på nogle af de populære familievenlige attraktioner. Der venter masser af sjov i Museum For Skt. Petersborgs Rædsler, Divo Ostrov og Sankt Petersborg Voksmuseum.

En udflugt til Leningradskiys zoologiske have garanterer gode oplevelser for både store og små. Inden dit besøg kan du undersøge, om der er nogle sjove aktiviteter som f.eks. fodring af dyrene.

Små gartnere vil utvivlsomt nyde at tage en lærerig tur blandt det lokale og eksotiske udvalg af plantearter i Skt. Petersborgs Botaniske Have.

Tag en pause, tag en bid brød med, og tag til nogle af områdets dejlige byparker, som for eksempel Sommerhaven eller Petrovsky park. Der er også rig mulighed for at tage et tæppe med hen til Moskovsky Sejrspark eller Verkhniy Park. Så gælder det bare om at beslutte om du vil lægge vejen forbi Sommerhaven, Petrovsky park, Moskovsky Sejrspark eller Verkhniy Park.

Kom på afstand af travlhed og larm til New Holland Island og Kirov Park.

Områdets udstillingsområder er som skattekister fyldt med spændende oplysninger og historie. Museum of the Defense and Siege of Leningrad og Flådemuseet i Den Gamle Børs har forskellige samlinger, som helt sikkert fanger din interesse. Museum for Folkelitteratur og Kaffemuseum er ligeledes et besøg værd.

Hvis du er interesseret i søfartstraditioner, kan du overveje en tur til C-189 Submarine Museum eller Isbryderen Krasin.

Hvis du gerne vil udfordres, bør du besøge Planetariet eller Pulkovo Observatorium. De mange videnskabsgenstande, der udstilles på disse vidunderlige museer, vil helt sikkert sætte gang i hjernecellerne. Vasily Dokuchaev Museum for Jordbundslære og LabyrinthUm er to andre gode udflugtsmål, der er værd at besøge, hvis du har tid tilovers.

Naturen gemmer på flere rigdomme, end vi mennesker overhovedet kan nå at forstå på et helt liv. Heldigvis har museer som Det arktiske og antarktiske museum og Antropologisk og Etnografisk Museum gjort det nemmere for os ved at indsamle dem alle på et sted. De spændende samlinger hos Zoologisk museum er også helt klart værd at se på.

Vil du se noget kunst på din ferie? Der er kunstgallerier af alle mulige slags her. Nyd den hippe atmosfære på Det russiske nationalmuseum og Eremitagens opbevaringsanlæg. Hvis du vil se mere, så afrund din dag på Akademiet for fin kunsts museum og Museum für Angewandte Kunst.

Historieinteresserede kan genopdage fortiden Matyushin Hus og Kirov Museum. Kirovsky Zavod Museum for historie og teknologi og State Museum of the Political History of Russia er også umagen værd at tænke ind i programmet.

Du bør overveje et besøg til et af de mange historiske steder, hvis du vil høre om den spændende fortid, der har præget Skt. Petersborg. Begynd historietimen ved Narva-triumfbuen og Den russiske forfatningsdomstol. Messecenteret Manege og Peter den Stores hytte kan dele flere historier fra gamle dage.

Gå en tur langs Den Italienske Bro eller Blagoveshchensky-broen, begge to eksempler på gammeldags civilingeniørarbejde. Liteyny-broen og Løvernes Bro er to andre utrolige konstruktioner, som du burde inkludere i din rute.

Peter og Poul-fæstningen og Kronstadt-fæstningen er begge befæstede forsvarsværker, som vidner om den militære historie ved Skt. Petersborg's. Det er også en god idé at holde udkig efter guidede ture til Gosudarev Bastion.

Når det kom til opførelsen af Statens Eremitagemuseum og Vinterpaladset og Katarina-paladset og -parken i Tsarskoye Selo, så vil du straks indse, at penge ikke var et problem. Peterhof-paladset og haven og Alexanderpladsen er to andre prægtige residenser, der har adskillige historier at fortælle.

Slotte såsom Mikhailovsky-slottet har stået som forsvarsværker siden middelalderen.

Uanset om du opfatter dig selv som religiøs eller ej, så vil du helt sikkert være glad for at besøge Frelserens Spildte Blods Kirke og Kazan Katedral. Hvis du har lyst til at studere nogle helligdomme, så se efter en udflugt til St. Isaac's Katedral og Trinity Cathedral.

Tror du, at du har oplevet alt, hvad der er værd at opleve i Skt. Petersborg? Glem ikke Loft Project Etagi, Ruslands Nationalbibliotek og Boris Jeltsins præsidentbibliotek.

Overnatningssteder i Skt. Petersborg

Skt. Petersborg er kendt som en populær destination med hele 410 hoteller og lejligheder at vælge imellem.

Hvis du leder efter et ophold i den mere luksuriøse ende af skalaen, finder du helt sikkert det, du leder efter, på Rocco Forte Astoria Hotel, beliggende på 39, Bolshaya Morskaya str, eller Trezzini Palace Hotel, på 21 University Embankment. Hvis du derimod gerne vil spare lidt penge, er der gode tilbud at komme efter på Art-House Guest House, som ligger på Marata Street 10-6, eller Rinaldi at Petrogradskaya, beliggende på Bolshoy Prospect Building 74.


Guide til at udforske Skt. Petersborg


Bedste hoteltilbud i Skt. Petersborg

Se alle 1.926 overnatningssteder i Skt. Petersborg
Belmond Grand Hotel Europe DKK 868
Belmond Grand Hotel Europe

Belmond Grand Hotel Europe

1/7 Mikhailovskaya street, St. Petersburg
   
  4,7
  ud af 5 (baseret på 251 anmeldelser)
  5.0 ud af 5.0

  Dette hotel med familievenlig profil ligger i St. Petersburg bymidte i Skt. Petersborg, kun få skridt fra Great Gostiny Dvor Shoppingcenter og Skt. Petersborgs symfoniorkester. Derudover ligger Det Russiske Museum og Kazan Katedral ca. 10 km derfra.

  Corinthia Hotel St Petersburg DKK 591
  Corinthia Hotel St Petersburg

  Corinthia Hotel St Petersburg

  Nevsky Prospect, 57, St. Petersburg
    
   4,4
   ud af 5 (baseret på 867 anmeldelser)
   5.0 ud af 5.0

   Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Skt. Petersborg, kun 0,1 km fra Nevsky Prospekt og ca. 10 km fra Leningradskiys zoologiske have og Divo Ostrov. Derudover ligger Stockmann og Fontanka Floddossering ca. 10 km derfra.

   Majestic Boutique Hotel DeLuxe DKK 571
   Majestic Boutique Hotel DeLuxe

   Majestic Boutique Hotel DeLuxe

   Sadovaya, 22, St. Petersburg
     
    4,7
    ud af 5 (baseret på 246 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i St. Petersburg bymidte, kun få skridt fra Ruslands Nationalbibliotek og Alexandrinsky-teatret. Derudover ligger Kazan Katedral og St. Isaac's Katedral ca. 10 km derfra.

    Petro Palace Hotel DKK 478
    Petro Palace Hotel

    Petro Palace Hotel

    14 Malaya Morskaya Street, St. Petersburg
      
     4,4
     ud af 5 (baseret på 2.023 anmeldelser)
     5.0 ud af 5.0

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i St. Petersburg bymidte, mindre end 10 km fra Admiralitetsbygningen, Monument til Nikolaj 1. af Rusland og Den Blå Bro. Derudover ligger Kazan Katedral og Mariinskij-slottet ca. 10 km derfra.

     Kempinski Hotel Moika 22 DKK 873
     Kempinski Hotel Moika 22

     Kempinski Hotel Moika 22

     22, Moika River Embankment, St. Petersburg
       
      4,6
      ud af 5 (baseret på 337 anmeldelser)
      5.0 ud af 5.0

      Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter, kun 10 km fra Alexander-søjlen, Leningradskiys zoologiske have og Divo Ostrov. Derudover ligger Nevsky Prospekt og DLT Butik ca. 10 km derfra.

      Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg DKK 1.848
      Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg

      Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg

      1 Voznesensky Prospekt, St. Petersburg
        
       4,9
       ud af 5 (baseret på 158 anmeldelser)
       5.0 ud af 5.0

       Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Skt. Petersborg, kun 5 minutters gang fra Alexanders Have, Det russiske admiralitet og Monument til Nikolaj 1. af Rusland. Derudover ligger Messecenteret Manege og Statsmuseum og udstillingscenter for fotografi 10 minutter derfra. Du kan gå til Admiralteyskaya Metrostation på 7 minutter og Sadovaya Metrostation på 15 minutter.

       Pushka Inn Hotel DKK 496
       Pushka Inn Hotel

       Pushka Inn Hotel

       Moyka Embankment, 14, St. Petersburg
         
        4,8
        ud af 5 (baseret på 285 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i St. Petersburg bymidte, kun 5 minutters gang fra Alexander Pushkin-museums- og mindelejlighed og Slotsvolden. Du kan gå til Admiralteyskaya Metrostation på 11 minutter og Nevsky Prospekt Metrostation på 13 minutter.

        WYNWOOD DKK 604
        WYNWOOD

        WYNWOOD

        Griboedova Canal, 18-20, St. Petersburg
          
         4,8
         ud af 5 (baseret på 96 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i St. Petersburg bymidte, kun få skridt fra Kazan Katedral og Herzen Pædagogiske Statsuniversitet. Derudover ligger St. Isaac's Katedral og Peter og Poul-fæstningen ca. 10 km derfra.

         De bedste tilbud på fly + hotel