Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Spar tid og penge med en pakkerejse til Skt. Petersborg

Skt. Petersborg er en dejlig destination, som både egner sig til en kort tur eller en længere ferie.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Skt. Petersborg

Med en pakkerejse med overnatning og fly via Expedia kan der være mulighed for at spare penge. At booke din flyrejse og dit overnatningssted er uden tvivl det vigtigste udgangspunkt for en god rejse. Og hvis du samler de to elementer hos Expedia til en enkelt samlet pakke, så har du en stensikker opskrift på succes, så du slipper for stress og samtidig kan spare penge. Der er en masse at se med familien i Skt. Petersborg med de ekstra penge.

Reservér en pakkerejse, så du opnår besparelser.

Med omkring 400 flyselskaber og 321,000 hoteller du kan vælge imellem i vores omfangsrige søgedatabase, kan din drømmeferie nemt blive en realitet.

De mange tilbud på Expedia vil helt sikkert begejstre!

Du skal ikke være bekymret for at ændre dine planer, eftersom vi ikke opkræver yderligere afbestillingsgebyrer for stort set alle reservationer.

Pakkerejser til Skt. Petersborg

Destinationen ligger omtrent 630 km nordvest for hovedstaden Moskva. Den befinder sig også 18 km vest for Koltushi.

Hvis du rejser med børnene, skal du helt sikkert bruge noget tid på nogle af de populære familievenlige attraktioner. Der venter masser af sjov i Museum For Skt. Petersborgs Rædsler, Divo Ostrov og Sankt Petersborg Voksmuseum.

En udflugt til Leningradskiys zoologiske have garanterer gode oplevelser for både store og små. Inden dit besøg kan du undersøge, om der er nogle sjove aktiviteter som f.eks. fodring af dyrene.

Små gartnere vil utvivlsomt nyde at tage en lærerig tur blandt det lokale og eksotiske udvalg af plantearter i Skt. Petersborgs Botaniske Have.

Tag en pause, tag en bid brød med, og tag til nogle af områdets dejlige byparker, som for eksempel Sommerhaven eller Petrovsky park. Der er også rig mulighed for at tage et tæppe med hen til Moskovsky Sejrspark eller Verkhniy Park. Så gælder det bare om at beslutte om du vil lægge vejen forbi Sommerhaven, Petrovsky park, Moskovsky Sejrspark eller Verkhniy Park.

Kom på afstand af travlhed og larm til New Holland Island og Kirov Park.

Områdets udstillingsområder er som skattekister fyldt med spændende oplysninger og historie. Museum of the Defense and Siege of Leningrad og Flådemuseet i Den Gamle Børs har forskellige samlinger, som helt sikkert fanger din interesse. Museum for Folkelitteratur og Kaffemuseum er ligeledes et besøg værd.

Hvis du er interesseret i søfartstraditioner, kan du overveje en tur til C-189 Submarine Museum eller Isbryderen Krasin.

Hvis du gerne vil udfordres, bør du besøge Planetariet eller Pulkovo Observatorium. De mange videnskabsgenstande, der udstilles på disse vidunderlige museer, vil helt sikkert sætte gang i hjernecellerne. Vasily Dokuchaev Museum for Jordbundslære og LabyrinthUm er to andre gode udflugtsmål, der er værd at besøge, hvis du har tid tilovers.

Naturen gemmer på flere rigdomme, end vi mennesker overhovedet kan nå at forstå på et helt liv. Heldigvis har museer som Det arktiske og antarktiske museum og Antropologisk og Etnografisk Museum gjort det nemmere for os ved at indsamle dem alle på et sted. De spændende samlinger hos Zoologisk museum er også helt klart værd at se på.

Vil du se noget kunst på din ferie? Der er kunstgallerier af alle mulige slags her. Nyd den hippe atmosfære på Det russiske nationalmuseum og Eremitagens opbevaringsanlæg. Hvis du vil se mere, så afrund din dag på Akademiet for fin kunsts museum og Museum für Angewandte Kunst.

Historieinteresserede kan genopdage fortiden Matyushin Hus og Kirov Museum. Kirovsky Zavod Museum for historie og teknologi og State Museum of the Political History of Russia er også umagen værd at tænke ind i programmet.

Du bør overveje et besøg til et af de mange historiske steder, hvis du vil høre om den spændende fortid, der har præget Skt. Petersborg. Begynd historietimen ved Narva-triumfbuen og Den russiske forfatningsdomstol. Messecenteret Manege og Peter den Stores hytte kan dele flere historier fra gamle dage.

Gå en tur langs Den Italienske Bro eller Blagoveshchensky-broen, begge to eksempler på gammeldags civilingeniørarbejde. Liteyny-broen og Løvernes Bro er to andre utrolige konstruktioner, som du burde inkludere i din rute.

Peter og Poul-fæstningen og Kronstadt-fæstningen er begge befæstede forsvarsværker, som vidner om den militære historie ved Skt. Petersborg's. Det er også en god idé at holde udkig efter guidede ture til Gosudarev Bastion.

Når det kom til opførelsen af Statens Eremitagemuseum og Vinterpaladset og Katarina-paladset og -parken i Tsarskoye Selo, så vil du straks indse, at penge ikke var et problem. Peterhof-paladset og haven og Alexanderpladsen er to andre prægtige residenser, der har adskillige historier at fortælle.

Slotte såsom Mikhailovsky-slottet har stået som forsvarsværker siden middelalderen.

Uanset om du opfatter dig selv som religiøs eller ej, så vil du helt sikkert være glad for at besøge Frelserens Spildte Blods Kirke og Kazan Katedral. Hvis du har lyst til at studere nogle helligdomme, så se efter en udflugt til St. Isaac's Katedral og Trinity Cathedral.

Tror du, at du har oplevet alt, hvad der er værd at opleve i Skt. Petersborg? Glem ikke Loft Project Etagi, Ruslands Nationalbibliotek og Boris Jeltsins præsidentbibliotek.

Overnatningssteder i Skt. Petersborg

Skt. Petersborg er kendt som en populær destination med hele 410 hoteller og lejligheder at vælge imellem.

Hvis du leder efter et ophold i den mere luksuriøse ende af skalaen, finder du helt sikkert det, du leder efter, på Rocco Forte Astoria Hotel, beliggende på 39, Bolshaya Morskaya str, eller Trezzini Palace Hotel, på 21 University Embankment. Hvis du derimod gerne vil spare lidt penge, er der gode tilbud at komme efter på Art-House Guest House, som ligger på Marata Street 10-6, eller Rinaldi at Petrogradskaya, beliggende på Bolshoy Prospect Building 74.


Guide til at udforske Skt. Petersborg


Bedste hoteltilbud i Skt. Petersborg

Se alle 2.090 overnatningssteder i Skt. Petersborg
Corinthia Hotel St Petersburg DKK 965
Anmeldelse fra 15. okt. 2018
Se oplysninger
 
Corinthia Hotel St Petersburg

Corinthia Hotel St Petersburg

Nevsky Prospect, 57, Skt. Petersborg
   
  4,4 ud af 5
  5.0 ud af 5.0 Stjerner

  The employees were very Nice and helpfull. It is situated really close to the major sightseeing spots. The breakfast buffet was extremely expensive so I decided to eat at Starbucks (next door) every morning instead.

  Petro Palace Hotel
  Anmeldelse fra 23. apr. 2019
  Se oplysninger
   
  Petro Palace Hotel

  Petro Palace Hotel

  14 Malaya Morskaya Street, Skt. Petersborg
    
   4,4 ud af 5
   5.0 ud af 5.0 Stjerner

   Good service, perfect location, friendly Staff and totally a PERFECT STAY

   Belmond Grand Hotel Europe DKK 1.213
   Anmeldelse fra 22. apr. 2019
   Se oplysninger
    
   Belmond Grand Hotel Europe

   Belmond Grand Hotel Europe

   1/7 Mikhailovskaya street, Nevsky Prospekt, Skt. Petersborg
     
    4,7 ud af 5
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Superlækkert hotel. Gammelt og flot. Lækre cafeer og restauranter. Lige midt på Nevskiy Prospekt tæt på Vinterpaladset

    Majestic Boutique Hotel DeLuxe DKK 1.014
    Anmeldelse fra 28. jan. 2019
    Se oplysninger
     
    Majestic Boutique Hotel DeLuxe

    Majestic Boutique Hotel DeLuxe

    Sadovaya, 22, Skt. Petersborg
      
     4,7 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Super ophold, lidt for meget larm om natten.

     Nevsky Forum Hotel DKK 878
     Anmeldelse fra 29. maj 2015
     Se oplysninger
      
     Nevsky Forum Hotel

     Nevsky Forum Hotel

     69 Nevsky Pr, Skt. Petersborg
       
      4,5 ud af 5
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Meget venlig staff. Lidt larm fra Nevsky..

      Best Western Plus Centre Hotel DKK 535
      Anmeldelse fra 19. aug. 2019
      Se oplysninger
       
      Best Western Plus Centre Hotel

      Best Western Plus Centre Hotel

      Ligovsky pr.41/83, Skt. Petersborg
        
       4,1 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Great location. Location of lobby not obvious when you walk in (the man at the door gave confusing directions - and I’m a native speaker). Restaurant where continental breakfast is served is a bit crowded. Shower has that “tapered floor” design which encourages flooding (esp a consideration when ...

       Park Inn by Radisson Pulkovo Airport St Petersburg DKK 655
       Anmeldelse fra 8. okt. 2018
       Se oplysninger
        
       Park Inn by Radisson Pulkovo Airport St Petersburg

       Park Inn by Radisson Pulkovo Airport St Petersburg

       Building ZD 41, Pulkovskoe Shosse 41, Pulkovskoye Shosse Moskovskii Rayon, Skt. Petersborg
         
        4,4 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Meget rent. Gennemført stil

        Crowne Plaza Hotel St. Petersburg - Ligovsky DKK 819
        Anmeldelse fra 15. jul. 2012
        Se oplysninger
         
        Crowne Plaza Hotel St. Petersburg - Ligovsky

        Crowne Plaza Hotel St. Petersburg - Ligovsky

        61 Ligovsky Prospekt, Skt. Petersborg
          
         4,6 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Centralt beliggende nær Metro og bus og i gå afstand til det meste hvis man ikke frygter 10-15 km. på en dag. Vi valgte ikke at gøre brug af morgenmad på hotellet da der er let adgang til både supermarked (i galleriet overfor) og mindre caféer ved siden af - til en fjerdel af prisen. Der er mulighed ...

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.