Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Spar tid og penge med en pakkerejse til Skt. Petersborg

Skt. Petersborg er en dejlig destination, som både egner sig til en kort tur eller en længere ferie.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Skt. Petersborg

Med en pakkerejse med overnatning og fly via Expedia kan der være mulighed for at spare penge. At booke din flyrejse og dit overnatningssted er uden tvivl det vigtigste udgangspunkt for en god rejse. Og hvis du samler de to elementer hos Expedia til en enkelt samlet pakke, så har du en stensikker opskrift på succes, så du slipper for stress og samtidig kan spare penge. Der er en masse at se med familien i Skt. Petersborg med de ekstra penge.

Reservér en pakkerejse, så du opnår besparelser.

Med omkring 400 flyselskaber og 321,000 hoteller du kan vælge imellem i vores omfangsrige søgedatabase, kan din drømmeferie nemt blive en realitet.

De mange tilbud på Expedia vil helt sikkert begejstre!

Du skal ikke være bekymret for at ændre dine planer, eftersom vi ikke opkræver yderligere afbestillingsgebyrer for stort set alle reservationer.

Pakkerejser til Skt. Petersborg

Destinationen ligger omtrent 630 km nordvest for hovedstaden Moskva. Den befinder sig også 18 km vest for Koltushi.

Hvis du rejser med børnene, skal du helt sikkert bruge noget tid på nogle af de populære familievenlige attraktioner. Der venter masser af sjov i Museum For Skt. Petersborgs Rædsler, Divo Ostrov og Sankt Petersborg Voksmuseum.

En udflugt til Leningradskiys zoologiske have garanterer gode oplevelser for både store og små. Inden dit besøg kan du undersøge, om der er nogle sjove aktiviteter som f.eks. fodring af dyrene.

Små gartnere vil utvivlsomt nyde at tage en lærerig tur blandt det lokale og eksotiske udvalg af plantearter i Skt. Petersborgs Botaniske Have.

Tag en pause, tag en bid brød med, og tag til nogle af områdets dejlige byparker, som for eksempel Sommerhaven eller Petrovsky park. Der er også rig mulighed for at tage et tæppe med hen til Moskovsky Sejrspark eller Verkhniy Park. Så gælder det bare om at beslutte om du vil lægge vejen forbi Sommerhaven, Petrovsky park, Moskovsky Sejrspark eller Verkhniy Park.

Kom på afstand af travlhed og larm til New Holland Island og Kirov Park.

Områdets udstillingsområder er som skattekister fyldt med spændende oplysninger og historie. Museum of the Defense and Siege of Leningrad og Flådemuseet i Den Gamle Børs har forskellige samlinger, som helt sikkert fanger din interesse. Museum for Folkelitteratur og Kaffemuseum er ligeledes et besøg værd.

Hvis du er interesseret i søfartstraditioner, kan du overveje en tur til C-189 Submarine Museum eller Isbryderen Krasin.

Hvis du gerne vil udfordres, bør du besøge Planetariet eller Pulkovo Observatorium. De mange videnskabsgenstande, der udstilles på disse vidunderlige museer, vil helt sikkert sætte gang i hjernecellerne. Vasily Dokuchaev Museum for Jordbundslære og LabyrinthUm er to andre gode udflugtsmål, der er værd at besøge, hvis du har tid tilovers.

Naturen gemmer på flere rigdomme, end vi mennesker overhovedet kan nå at forstå på et helt liv. Heldigvis har museer som Det arktiske og antarktiske museum og Antropologisk og Etnografisk Museum gjort det nemmere for os ved at indsamle dem alle på et sted. De spændende samlinger hos Zoologisk museum er også helt klart værd at se på.

Vil du se noget kunst på din ferie? Der er kunstgallerier af alle mulige slags her. Nyd den hippe atmosfære på Det russiske nationalmuseum og Eremitagens opbevaringsanlæg. Hvis du vil se mere, så afrund din dag på Akademiet for fin kunsts museum og Museum für Angewandte Kunst.

Historieinteresserede kan genopdage fortiden Matyushin Hus og Kirov Museum. Kirovsky Zavod Museum for historie og teknologi og State Museum of the Political History of Russia er også umagen værd at tænke ind i programmet.

Du bør overveje et besøg til et af de mange historiske steder, hvis du vil høre om den spændende fortid, der har præget Skt. Petersborg. Begynd historietimen ved Narva-triumfbuen og Den russiske forfatningsdomstol. Messecenteret Manege og Peter den Stores hytte kan dele flere historier fra gamle dage.

Gå en tur langs Den Italienske Bro eller Blagoveshchensky-broen, begge to eksempler på gammeldags civilingeniørarbejde. Liteyny-broen og Løvernes Bro er to andre utrolige konstruktioner, som du burde inkludere i din rute.

Peter og Poul-fæstningen og Kronstadt-fæstningen er begge befæstede forsvarsværker, som vidner om den militære historie ved Skt. Petersborg's. Det er også en god idé at holde udkig efter guidede ture til Gosudarev Bastion.

Når det kom til opførelsen af Statens Eremitagemuseum og Vinterpaladset og Katarina-paladset og -parken i Tsarskoye Selo, så vil du straks indse, at penge ikke var et problem. Peterhof-paladset og haven og Alexanderpladsen er to andre prægtige residenser, der har adskillige historier at fortælle.

Slotte såsom Mikhailovsky-slottet har stået som forsvarsværker siden middelalderen.

Uanset om du opfatter dig selv som religiøs eller ej, så vil du helt sikkert være glad for at besøge Frelserens Spildte Blods Kirke og Kazan Katedral. Hvis du har lyst til at studere nogle helligdomme, så se efter en udflugt til St. Isaac's Katedral og Trinity Cathedral.

Tror du, at du har oplevet alt, hvad der er værd at opleve i Skt. Petersborg? Glem ikke Loft Project Etagi, Ruslands Nationalbibliotek og Boris Jeltsins præsidentbibliotek.

Overnatningssteder i Skt. Petersborg

Skt. Petersborg er kendt som en populær destination med hele 410 hoteller og lejligheder at vælge imellem.

Hvis du leder efter et ophold i den mere luksuriøse ende af skalaen, finder du helt sikkert det, du leder efter, på Rocco Forte Astoria Hotel, beliggende på 39, Bolshaya Morskaya str, eller Trezzini Palace Hotel, på 21 University Embankment. Hvis du derimod gerne vil spare lidt penge, er der gode tilbud at komme efter på Art-House Guest House, som ligger på Marata Street 10-6, eller Rinaldi at Petrogradskaya, beliggende på Bolshoy Prospect Building 74.


Guide til at udforske Skt. Petersborg


Bedste hoteltilbud i Skt. Petersborg

Se alle 1.918 overnatningssteder i Skt. Petersborg
Belmond Grand Hotel Europe DKK 1.991
Anmeldelse fra 9. nov. 2018
Se oplysninger
 
Belmond Grand Hotel Europe

Belmond Grand Hotel Europe

1/7 Mikhailovskaya street, Nevsky Prospekt, Skt. Petersborg
   
  4,7 ud af 5
  5.0 ud af 5.0

  Fantastisk 😄

  Majestic Boutique Hotel DeLuxe DKK 841
  Anmeldelse fra 9. sep. 2018
  Se oplysninger
   
  Majestic Boutique Hotel DeLuxe

  Majestic Boutique Hotel DeLuxe

  Sadovaya, 22, Skt. Petersborg
    
   4,7 ud af 5
   4.0 ud af 5.0

   Det var et dejligt hotel med personalet havde mere travlt med alt muligt andet end deres gæster. 2 gange bedt vi dem om at booke en taxi og hver gang glemte de det. Men på trods var vi tilfredse

   Petro Palace Hotel DKK 888
   Anmeldelse fra 3. jan. 2019
   Se oplysninger
    
   Petro Palace Hotel

   Petro Palace Hotel

   14 Malaya Morskaya Street, Skt. Petersborg
     
    4,4 ud af 5
    5.0 ud af 5.0

    Et fantastisk hotel med god beliggenhed. Service er god og rigtig god morgenmadsrestsurant. Det er anden gang vi bor der og standarden er stadig høj

    Kempinski Hotel Moika 22 DKK 1.749
    Anmeldelse fra 15. jan. 2019
    Se oplysninger
     
    Kempinski Hotel Moika 22

    Kempinski Hotel Moika 22

    22, Moika River Embankment, Skt. Petersborg
      
     4,6 ud af 5
     5.0 ud af 5.0

     Very nice people at the hotel. Room is nice, but could need an upgrade. I expect more for a luxury hotel. walking on the floor in the room is terrible. It is so bulky :( hopefully they will upgrade the rooms as the reception and public areas are nice and much higher quality than the rooms!!

     Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg DKK 2.854
     Anmeldelse fra 20. apr. 2019
     Se oplysninger
      
     Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg

     Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg

     1 Voznesensky Prospekt, Skt. Petersborg
       
      4,9 ud af 5
      5.0 ud af 5.0

      The staff were extremely friendly and helpful! The concierge service went out of their way to get us tickets for Catherine’s Palace. The Four Seasons Hotel LIon Palace is a must when visiting Saint Petersburg the location is incredible! They also arranged a private tour guide for the Hermitage which ...

      Pushka Inn Hotel DKK 1.120
      Anmeldelse fra 3. apr. 2017
      Se oplysninger
       
      Pushka Inn Hotel

      Pushka Inn Hotel

      Moyka Embankment, 14, Skt. Petersborg
        
       4,8 ud af 5
       4.0 ud af 5.0

       Perfekt beliggenhed i gå-afstand til alle de store seværdigheder. God service fra personalet. Komfortabelt værelse.

       WYNWOOD DKK 966
       Anmeldelse fra 23. apr. 2019
       Se oplysninger
        
       WYNWOOD

       WYNWOOD

       Griboedova Canal, 18-20, Skt. Petersborg
         
        4,8 ud af 5
        4.0 ud af 5.0

        Hotel tres bien placé en plein coeur de st petersbourg. La chambre et l’hoteL sont superbement désignés et très soignés Le petit dej super dans le café de l’hotel a la deco sympa

        Domina St. Petersburg DKK 898
        Anmeldelse fra 1. okt. 2015
        Se oplysninger
         
        Domina St. Petersburg

        Domina St. Petersburg

        99 Moika River Emb., Skt. Petersborg
          
         4,7 ud af 5
         5.0 ud af 5.0

         Lovely, colorful and big room on sixth floor overlooking the river. Mattress too soft. Room very clean. Wonderful rainshower. Concierge and reception staff very helpful. All in all a perfekt stay in a very interesting city.

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.