Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Bed and Breakfasts i Skedsmo

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Bed and Breakfasts i Skedsmo

Gjedsjo Gaard
4 out of 5
30 Kollerøysveien, Ski
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 687 pr. nat

Dette Bed & Breakfast ligger i Ski, kun 2,1 km fra Gjersenga og 3,3 km fra Ski-golfbane. Derudover ligger Trolldalen skisenter og Oslofjord ca. 15 km ...

4.5/5Wonderful! (2 anmeldelser)

"Kanont oplevelse"…"

Anmeldelse fra 17. jun. 2020

Gjedsjo Gaard
Bed and Breakfast Hadeland
3 out of 5
Furumoterasse 11, Lunner, Oppland
Hent priser

Dette Bed & Breakfast ligger i landlige omgivelser, 16,4 km fra Varingskollen Alpinsenter og 29,4 km fra Hadeland Glassverk. Du kan desuden gå til Lunner Harestua ...

4/5Very Good! (2 anmeldelser)

"Room good but shared bathroom (with other 2 rooms) next door noisy. I do not know what is standard for Norwegian breakfasts, but I suggest you check when ordering. Good value for money."…"

Anmeldelse fra 18. jun. 2018

Bed and Breakfast Hadeland
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Skedsmo
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Skedsmo

Quality Hotel Olavsgaard
Quality Hotel Olavsgaard
3.5 out of 5
Hvamstubben 11, Lillestrom, Skedsmo
Prisen er DKK 822 pr. nat
4.2/5Very Good! (309 anmeldelser)

"God lokation og dejlige værelser"…"

Anmeldelse fra 20. nov. 2018

Quality Hotel Olavsgaard
Scandic Lillestrøm
Scandic Lillestrøm
3.5 out of 5
Stillverksveien 28, Lillestrom, Skedsmo
4.4/5Wonderful! (322 anmeldelser)
Upersonligt, på den rigtige måde

"Jeg nyder altid at bo på Scandic Hotel Lillestrøm. Det er upersonligt, men en fin standard atmosfære. Jeg har boet på hotellet lige under 40 overnatninger de sidste 6 måneder. Og alligevel kan den samme receptionist (stort set hver gang) ikke genkende mig. Ved mit seneste besøg virkede fjernbetjeningen ..."…"

Anmeldelse fra 9. jan. 2020

Scandic Lillestrøm
MOXY Oslo X
MOXY Oslo X
3.5 out of 5
Kragerudveien 50, Skedsmo, Oslo
4.2/5Very Good! (379 anmeldelser)

"Moxy var et overraskende lækkert og virkelig flot konference hotel, det er ikke sidste gang vi bruger det i forbindelse med besøg i Oslo."…"

Anmeldelse fra 29. aug. 2019

MOXY Oslo X
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter Bed & Breakfasts i Skedsmo?
Søger du efter noget, som er lidt anderledes i forhold til et standardhotel, er det muligt, at et Bed & Breakfast er den bedste løsning til dit ophold. Når du alligevel udforsker Skedsmo, kan du eventuelt overveje at tage til Skedsmo bygdemuseum og kigge på diverse udstillinger.
Hvorfor skal du vælge et Bed & Breakfast frem for et traditionelt hotel?
Alle Bed & Breakfasts har noget unikt over sig – uanset om det er det hyggelige sted foran kaminen, eller om det er på grund af den smukke spisesal, så er det de små detaljer, der gør Bed & Breakfasts til den perfekte getaway fra hverdagen.
Hvilke Bed & Breakfasts er de bedste i Skedsmo?
Nedenfor kan du se et eksempel på et Bed & Breakfast, som befinder sig i området: Gjedsjo Gaard: 4 stjerner, 8 værelser. 27,6 km fra hjertet af Skedsmo. Nyd godt af gratis morgenmadsbuffet og spisning på stedet.
Hvordan er vejret i Skedsmo?
Juli og juni er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 13°C, mens februar og januar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på -5°C. I Skedsmo regner det i gennemsnit 990 mm om året.
Hvad kan jeg opleve i Skedsmo?
Hvis du alligevel har planer om at udforske byens seværdigheder, kan du overveje at besøge Lillestrøm, Norge og Arasen-stadionet. Du kan eventuelt sætte Skedsmo bygdemuseum og Akershus Museum på listen over ting, du kan opleve i området.
Hvordan kommer jeg rundt i Skedsmo?
Flyv til Oslo (OSL-Gardermoen), som befinder sig 23,7 km væk fra byen. Hvis du gerne vil se mere af området, kan du overveje at skaffe en udlejningsbil.