COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Hostels i Santany

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Hostels i Santany

Oasis D'or
2 out of 5
Hent priser

Dette hostel ligger i Santany, kun 15 minutters gang fra Cala Gran og Cala d'Or Marina. Derudover ligger Caló de ses Dones og Caló des Corral 15 minutter ...

3.4/5 (5 anmeldelser)
Sehr dreckig

"Die Lage ist sehr gut. Das Hotel an sich leider überhaupt nicht. Sehr sehr dreckige Zimmer, vor allem das Badezimmer. Dort befindet sich Schimmel an den Wänden. Die Decken sind leider auch schmutzig."…"

Anmeldelse fra 10. jun. 2018

Oasis D'or
Condemar
1 out of 5
Hent priser

Dette hostel ligger i Santany, kun 2 km fra Cala Mondragó og Mondragó-naturparken. Derudover ligger Cala d'Or Marina 4,9 km derfra.

4.4/5Excellent! (14 anmeldelser)

"Meget ringe rengøring, fik ikke vasket gulvene over eller skiftet sengetøjet, i de 7 dage vi overnattet på hotellet. Manden var ringe, tørre morgenboller, ingen afveksling i maden, dåsefrugt og grønsager til aftenmaden.... ville hellere give 2 - 300 kr. mere/uge og få noget ordentlige ..."…"

Anmeldelse fra 25. aug. 2019

Condemar
Hostal Oliver Susp
Hent priser

Dette hostel ligger i Santany, kun 0,6 km fra Cala Figuera-havnen og 3,7 km fra Mondragó-naturparken. Derudover ligger Cala Santanyí-stranden og Es Pontas ca. ...

Hostal Oliver Susp
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Santany
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Santany

Inturotel Esmeralda Park

Inturotel Esmeralda Park

3 out of 5
Calo des Corral, s/n, Urb. Cala Esmeralda, Cala d'Or, Santany, Mallorca
Prisen er DKK 461 pr. nat fra 23. apr. til 24. apr.
4.4/5Excellent! (669 anmeldelser)
godt familie / børne hotel

"Godt hotel til børne familier. Men vær opmærksom på mange andre børnefamilier med de fordele og ulemper det giver. Vi var på sølvbryllups tur for at gense hotellet fra vores bryllupsrejse med børn for 25 år siden"…"

Anmeldelse fra 30. sep. 2019

Inturotel Esmeralda Park
TUI BLUE - Rocador Adults Only

TUI BLUE - Rocador Adults Only

3.5 out of 5
Carrer del Marques de Comillas, 3, Santany, Mallorca
Prisen er DKK 636 pr. nat fra 14. maj til 15. maj
4.2/5Excellent! (47 anmeldelser)
Perfekt bellinghed lige ned til strand.

"Godt mellem klasse hotel med høj standard. Værelse var ok men der var 2 enkeltsenge. Air condition var forsåvidt ok, problemet var bare at når men tog nøgle kortet, der også fungerede som el kort, ud når man forlod værelset, slukkede aircon. Der var ikke køleskab/minibar på værelset (var heller ikke ..."…"

Anmeldelse fra 7. okt. 2010

TUI BLUE - Rocador Adults Only
Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa - Adults Only

Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa - Adults Only

4.5 out of 5
Calle Cala Esmeralda 8, Cala d'Or, Santany, Mallorca
Prisen er DKK 1.037 pr. nat fra 30. apr. til 1. maj
4.5/5Wonderful! (249 anmeldelser)
Dejlig hotel lige ved stranden.

"Dejligt hotel som håndtere covid uden problemer, bortset fra strandbaren. Strand baren køre ikke særligt professionel og mange gange folk ud fra kommer ind. Maden er virkelig god."…"

Anmeldelse fra 9. aug. 2020

Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa - Adults Only
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg overnatte på hostel i Santany?
Hostels er en god mulighed for at overnatte til en god pris, så du i stedet kan bruge flere penge på sightseeing. Stedets strande pryder landskabet, hvilket du vil kunne opleve samt prøve aktiviteter som marina.
Hvad er et hostel?
Disse overnatningssteder med sovesale kommer i mange forskellige afskygninger, men har alle er par ting til fælles, herunder: Rimelige priser, en social atmosfære og fælles sovesale (selvom nogle hostels også har private værelser).
Hvilke hostels er bedst i Santany?
Er du klar til at booke et hostel her i byen? Disse muligheder har de bedste anmeldelser fra vores rejsende og kan være oplagte at undersøge først: Oasis D’or - Befinder sig 20 minutters gang fra Cala d’Or Marina. Drag nytte af en restaurant og bar ved poolen på dette overnatningssted. Condemar - Befinder sig 20 minutters gang fra Mondragó-naturparken. Gæster kan nyde godt af blandt andet gratis Wi-Fi, en bar og en døgnåben reception.
Hvor mange hostels kan jeg finde i Santany?
Hvis du søger et budgetvenligt sted at overnatte i Santany, kan et af Expedias 8 hostels muligvis være en fantastisk mulighed for dig.
Hvilken årstid er bedst til et ophold på hostel i Santany?
Når du har planer om at udforske nye steder, er godt vejr et perfekt udgangspunkt, så her er lidt information om vejret: Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 23°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 11°C. Den årlige nedbør i Santany er i gennemsnit på 480 mm.
Hvad kan jeg se og opleve i Santany?
Som udgangspunkt er Santany kendt for sine strande, sin marina og sine muligheder for dykning. Større seværdigheder tæller Es Trenc-stranden, Cala Llombards-stranden og Mondragó-naturparken. Kom ud i naturen, og besøg Cala Santanyí-stranden, Calo des Moro-Stranden og S’Amarador Strand. Kulturelle seværdigheder tæller Centro de Visitantes del Parque Nacional de Cabrera og Museu d’Història de Manacor.
Hvad er den bedste måde at komme til og rundt i Santany, når jeg overnatter på et hostel?
Hav disse oplysninger om transportmuligheder i Santany ved hånden, så du kan få mest ud af dit ophold: Du kan søge efter flyrejser til den nærmeste lufthavn, som er Palma de Mallorca (PMI), der ligger 40,5 km fra centrum.