trover photo by Lewis PT

Hoteller i Sandefjord

Sandefjord, Vestfold, Norge

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Hoteller i Sandefjord

Royal Apartment Sandefjord City Centre
4 out of 5
Rådhusgata 12, Sandefjord
DKK 1.038
per night
Feb 23 - Feb 24
3.3/5 (3 anmeldelser)
Strøken leilighet- tommel opp!

"Strøken leilighet med perfekt beliggenhet midt i sentrum. Vi reiste med 2 barn og huseier hadde gjort i stand med seng til både baby og 4 åring. Det var også barnestol og barneleker tilgjengelig.Det var et stort pluss at alt av barneutstyr fremstod rent og i orden. Vi koste oss og kommer gjerne tilbake ..."…"

Anmeldelse fra 6. jul. 2019

Royal Apartment Sandefjord City Centre
Premium Apt. City Centrum Sandefjord
4 out of 5
Rådhusgata 11, Sandefjord
DKK 1.466
per night
Mar 7 - Mar 8
4.8/5Exceptional! (4 anmeldelser)

"Fantastisk leilighet, her er alt du trenger for ett hyggelig opphold! Kan virkelig anbefales! Terning kast : 6"…"

Anmeldelse fra 26. dec. 2019

Premium Apt. City Centrum Sandefjord
Clarion Collection Hotel Atlantic
3.5 out of 5
Jernbanealléen 33, Sandefjord
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 874
per night
Mar 7 - Mar 8
4.4/5Excellent! (467 anmeldelser)
Fint og hyggeligt hotel

"Dejligt hotel og god mad. God beliggenhed og dejligt med fri kaffe/the i loungeområdet."…"

Anmeldelse fra 22. sep. 2019

Clarion Collection Hotel Atlantic
Villa Birkelund - Premium Apartment
4.5 out of 5
64 Hystadveien, Sandefjord, Vestfold
Hent priser
Villa Birkelund - Premium Apartment
5 Værelses Overnatning i Sandefjord
Grindholmveien 21, Sandefjord, Vestfold
Hent priser
5 Værelses Overnatning i Sandefjord
Privat ø, Højhastighedsinternet, let Adgang! August- og Efterårspecials!
4 Værelses Overnatning i Sandefjord
3 Værelses Overnatning i Sandefjord
Namløsskogen 34, Sandefjord, Vestfold
Hent priser
3 Værelses Overnatning i Sandefjord
Dit Sted at bo, Sandefjord
Odinsvei, 1, Sandefjord, Vestfold
Hent priser
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
perfekt

"Hat alles wunderbar gepasst. Küche ist sehr gut ausgestattet, so dass man auch für eine grosse Familie (wir waren 6 Erwachsene und 2 Babies) kochen kann. Können das Haus nur empfehlen"…"

Anmeldelse fra 4. okt. 2019

Dit Sted at bo, Sandefjord
Værelser i Ældre Charmerende Indkvartering
40 Morellveien, A, Sandefjord, Vestfold
Hent priser
2.5/5 (2 anmeldelser)

"Actually the fact that we have arrived and could enter was the only positive fact. The place was not clean, messy and crowded."…"

Anmeldelse fra 10. sep. 2018

Værelser i Ældre Charmerende Indkvartering
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Sandefjord
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Sandefjord

Er du på jagt efter en feriedestination, der både omfatter spændende storbyoplevelser og underskøn natur, kan du roligt stoppe søgningen og booke en overnatning i Sandefjord. Her overnatter du nemlig idyllisk ud til ca. 160 km dejlige sand- og klippestrande, mens hovedstaden Oslo kun er en overkommelig køretur væk.

Sandefjord ligge ved Sandefjordsfjordens munding og er hovedbyen i kommunen af samme navn. Med til Sandefjord Kommune hører de to halvøer Østerøya og Vesterøya, som især om sommeren er et sandt ferieparadis med et utal af små ensomme øer og holme, som kan udforskes i kano, med telt eller fiskestang. Booker du hotel i Sandefjord, bor du kort sagt midt i et postkortskønt naturpanorama.

Det store aktivitetsudbud midt i den smukke natur tiltrækker mange gæster, og derfor finder du et bredt udvalg af hoteller i Sandefjord. Vælg mellem kendte kæder, unikke historiske hoteller og små, familiære pensionater. Herudover finder du familievenlige hoteller med legerum og pool, mens bilfolket til gengæld sætter pris på de billige hoteller i Sandefjord ud til E18-motorvejen.

Sandefjord – overnatning og ankomst

Rejsen til dit hotel i Sandefjord er hurtig og enkel, for der går direkte fly til Sandefjord Lufthavn Torp fra Kastrup. Flyvetiden er kun en time og ti minutter, så faktisk egner destinationen sig også til en forlænget weekendtur. Fra lufthavnen er der bus til Sandefjord, ligesom du kan komme til Oslo med både lyntog og bus.

For at få det maksimale ud af din ferie i den underskønne norske natur, er det en god idé at booke billeje i Sandefjord. Har du booket hotel i Sandefjord om sommeren, kan du dog også overveje at skifte billejen ud med cykelleje, for området egner sig i den grad til at blive udforsket i lavt tempo med sol og vind i håret. Uanset foretrukket transportmiddel kan du også undersøge udvalget af pakkerejser til Sandefjord – måske finder du et godt tilbud på netop din drømmerejse.

Udflugtsmål i forbindelse med din overnatning i Sandefjord

Sandefjord er først og fremmest kendt for sine dejlige badestrande, uforstyrrede klippebugter og romantiske skærgårdsidyl, men oplevelseskataloget er dog ikke begrænset til aktiviteter i naturen. Din overnatning i Sandefjord kan f.eks. forvandles til en spændende historietime, hvor du bliver klogere på Norges lange tradition som søfarer- og hvalfangernation. Besøg Europas eneste specialmuseum for hvaler og hvalfangst, der slet og ret lyder navnet Hvalfangstmuseet. Museets kronjuvel er en imponerende blåhval i naturtro størrelse.

Er du vild med bjergvandring- og klatring, kommer du sikkert ikke til at bruge meget tid på dit hotel i Sandefjord. Dertil trækker de fine klatreområder Oksås og Ormestadvika nok for meget. Herudover er der også mange forskellige muligheder for at udforske naturen på ski, cykel, i kano eller til fods. Prøv f.eks. 10-topsturen, der tager dig forbi hele ti mindre bjergtoppe rundt om byen: Preståsen, Fjellvikåsen, Vardåsen, Gjekstadåsen, Frebergåsen, Bygdeborgen, Hjertås, Mokollen, Midtåsen og til sidst Mølleråsen. Der findes også børne- og familievenlige ture. Alle ture kan gås alene eller som fællesture arrangeret af Sandefjord Turistforening.

Ofte stillede spørgsmål

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Sandefjord

Flere valgmuligheder