Starten af hovedsektionen

Billigste flyrejser til Sandefjord

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Anmeldelser fra verificerede kunder

Aug 3, 2018

God fly til pengende

Om Sandefjord

Fly til Sandefjord

Booker du fly til Sandefjord, lander du i en idyllisk kystby ved Sandefjordsfjordens munding, der samtidig er hovedbyen i kommunen af samme navn. Med til kommunen hører halvøerne Østerøya og Vesterøya, hvilket giver en samlet kystlinje på ca. 160 badevenlige km. Vælg mellem både langstrakte, børnevenlige sandstrande og stemningsfulde klippestrande alt efter dagens humør. Samtidig befinder du dig tæt på hovedstaden Oslo, hvilket indbyder til afvekslende dagsudflugter. Booker du billeje i Sandefjord, kan turen til Oslo tilbagelægges på halvanden time. Du kan kort sagt roligt bestille flybilletter til Sandefjord, hvis du ønsker at kombinere natur- og storbyferie på afslappende og ukompliceret vis.

Billige flybilletter til Sandefjord

Den optimale beliggenhed ud til fjorden og tæt på hovedstaden gør det nemt at finde billige flybilletter til Sandefjord. Der går direkte afgange fra Kastrup til lufthavnen i Sandefjord, hvis officielle navn er Sandefjord Lufthavn Torp med lufthavnskoden TRF. Flyvetiden er bare en time og ti minutter. Du kan selvsagt også vælge at flyve via Oslo Gardermoen, hvilket giver et endnu større udvalg af afgange og priser. Herfra er der ca. 120 km til Sandefjord via E18, ligesom der også går tog. Regn med en rejsetid på mellem en til to timer. Udvalget af hoteller i Sandefjord afspejler det store udbud af aktiviteter og fritidsmuligheder. Undersøg evt. markedet for pakkerejser til Sandefjord, hvis du alligevel skal bruge både fly og hotel, for ofte er der penge at spare ved at booke hele rejsen samlet.

Oplevelsesferie i Sandefjord

En flybillet til Sandefjord giver dig adgang til en alsidig feriedestination med en spændende historie, hvor især vikingetiden, kurbadstiden og hvalfangstperioden har sat sit præg på området. Interesserer du dig for sidstnævnte, kan du besøge Europas eneste specialmuseum for hvaler og hvalfangst, Hvalfangstmuseet. Museet kunne fejre 100-års jubilæum i 2017, og her kan du bl.a. beundre en model af en blåhval i fuld størrelse samt dyr og fugle fra de arktiske områder.

Du kan også besøge resterne af vikingebyen Gokstadhaugen, hvorimod du skal en tur til Vikingskipshuset i Oslo, hvis du vil se det imponerende Gokstadskibet, der blev fundet i Sandefjord Kommune i 1880 og er Norges største bevarede vikingeskib. Interesserer du dig for nyere historie, kan du lægge vejen forbi Folehava Fort, der ligger på spidsen af Vesterøya og fungerede som tysk forsvarsværk under 2. verdenskrig.

Fly til Sandefjord med hele familien

Norge er et dejligt rejseland med børn, så hvorfor ikke booke billige flybilletter til Sandefjord til hele familien? Her er der højt til himlen og kort til stranden, og det rolige tempo og den skønne natur er som skabt til spændende sommer- og vintereventyr i familiens helt eget tempo. Tag på en kort vandretur op til Preståsen, hvorfra I har en fantastisk udsigt over byen. Her kan selv små ben og barnevognen være med. Beløn efterfølgende indsatsen med en isdessert på Iskrembaren i baggården til Håndverkeren Kaffebrenneri, der er indrettet i amerikansk 50’er stil og er en sand oase af velsmag for is-elskere i alle aldre. I kan også besøge Kleppan Besøksgård, hvor børnene kan komme helt tæt på bondegårdsdyrene og hoppe i halmen på høloftet.

Oplysninger om flyrejsen til Sandefjord

Destinationslufthavn Sandefjord
IATA-kode til destinationslufthavn OSL

Populære flyrejser til Sandefjord

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.