Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Alice Ford på trover

Hostels i San Sebastian de la Gomera

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Hostels i San Sebastian de la Gomera

Twin Fin Surf Camp - Hostel
Hent priser

Dette hostel ligger tæt på stranden, kun 5 km fra Ajabo-stranden, Playa del Barranco de Erques og El Pinque. Derudover ligger Las Galgas 5 km derfra.

3/5 (1 anmeldelse)

"Experience interessante dans cette auberge de jeunesse a destination spirituelle... Tout dépend des attentes de chacun."…"

Anmeldelse fra 19. sep. 2019

Twin Fin Surf Camp - Hostel
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i San Sebastian de la Gomera
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i San Sebastian de la Gomera

Hotel Jardín Tecina
Hotel Jardín Tecina
4 out of 5
4.3/5Excellent! (54 anmeldelser)
t ophold som giver gode minder

"Fantastisk beliggenhed med mulighed for gourme opgradering på tilhørende 4 forskellige restauranter."…"

Anmeldelse fra 29. jan. 2020

Hotel Jardín Tecina
Parador de La Gomera
Parador de La Gomera
4 out of 5
Lomo de la Horca, s/n, San Sebastian de la Gomera, La Gomera
Prisen er DKK 895 pr. nat
4.5/5Wonderful! (100 anmeldelser)
Hotelhaven og restauranten er helt i særklasse

"Hotel Parador er noget særligt. Gå fx en tur i den spændende have med masser af kaktus planter og palmer. Restauranten er superb. Veltillavede retter - og ingen pommes frites overhovedet. Er helt i en klasse for sig."…"

Anmeldelse fra 4. dec. 2017

Parador de La Gomera
Hotel Torre del Conde
Hotel Torre del Conde
3 out of 5
C/ Ruiz de Padrón, 19, San Sebastian de la Gomera, La Gomera
Prisen er DKK 574 pr. nat
4/5Very Good! (117 anmeldelser)

"BAD: The window in the room opened up to the staircase / public floor. All noise in the staircase and the ground floor lounge area echoed up - all noise was amplified. Had I known the room only had an interior window, I would NOT have chosen that hotel. Breakfast was a bit disgusting, some odd sausages ..."…"

Anmeldelse fra 31. jan. 2020

Hotel Torre del Conde
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg overnatte på hostel i San Sebastian de la Gomera?
Du har muligvis svært ved at finde mange hostels i San Sebastian de la Gomera, men der er 87 overnatningssteder at vælge imellem, så du har stadig en lang række alternativer. Dem, som ønsker at spare penge på overnatninger og i stedet bruge penge på at gå i byen, kan finde gode tilbud på Expedia. Vi har kun hørt godt om de naturskønne omgivelser, som inkluderer øer og haver.
Hvordan er vejret i San Sebastian de la Gomera?
Når det gælder om at udforske nye steder, er godt vejr et perfekt udgangspunkt, så her er lidt information om sæsonerne: August og juli er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 24°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 19°C. I San Sebastian de la Gomera regner det i gennemsnit 115 mm om året.
Hvad kan jeg se og opleve i San Sebastian de la Gomera?
Som udgangspunkt er San Sebastian de la Gomera kendt for sine bjerge, sine skove og sine haver. Større seværdigheder tæller San Sebastián de la Gomera-havnen. Kom ud i naturen, og besøg San Sebastián de la Gomera-stranden, Torre del Conde-monumentet og Garajonay Nationalpark. Kulturelle seværdigheder tæller La Gomeras arkæologiske museum, Insular Infanta Cristina-auditoriet og PEG Los Telares – La Gomera Etnografisk Park.
Hvad er den bedste måde at komme rundt på i San Sebastian de la Gomera?
Du kan søge efter flyrejser til den nærmeste lufthavn i La Gomera (GMZ), 9 km fra byens centrum. Et alternativ er Tenerife (TFS-Tenerife South), der befinder sig 57 km væk.