Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

ÆrøskøbingDenmark

Mærk historiens vingesus i byens velholdte bygninger, tag ud i naturens grønne omgivelser, eller se kunsten spire på lokale gallerier.

Når du rejser til Ærøskøbing på Ærø, bliver du mødt af gennemført ø-idyl, livlig havnestemning og en kulturhistorisk bymidte. Byen har tilnavnet ”Eventyrbyen”, og det ses tydeligt, når man går gennem de brostensbelagte gader og ser de exceptionelt velbevarede 1700-tals huse – en arv, som lokalsamfundet værner om. Stemningen og arkitekturen er så velbevaret, at byen modtog den internationale pris Europa Nostra for bevarelse af europæisk kulturarv, og det kan mærkes.Når maven begynder at stjæle opmærksomheden, ligger byens havn heldigvis trygt i læ bag Dejrø; vejret skal nemlig ikke ødelægge turen til Ærøskøbing Røgeri. Her kan du mæske dig i varmrøget sildefilet med den ærøske bitter-specialitet, Riga, der muntert kaldes ”balsam”. Og lige rundt om hjørnet på Den Gamle Købmandsgaard kan du købe lokale specialiteter og luksusvarer til at nyde på stedets hyggelige café eller tage med hjem.Hvis den kunstneriske tørst også skal slukkes, byder Coast Gallery indenfor til kunstneren Henrik Thorsøes værker, hvor Naja Abelsen ligeledes udstiller sine alsidige værker. Oplev også kunst i Marstal mod øst, hvor Marstal Søfartsmuseum har en udstilling af Carl Rasmussens grønlandsinspirerede værker samt naturligvis skibsmodeller og maritime finurligheder. Her kan børnefamilier fordybe sig i områdets rige historie med underholdende aktiviteter for de små, såsom at stå ved roret på et gammelt fragtskib.Når naturen begynder at trække, kan du roligt kaste dig ud i Ærøs natur på en ferie i Ærøskøbing. Voderup Klint på sydsiden har en 30-meter høj klint, hvilket kun kan opleves ét andet sted i Danmark, og vil du udforske mere af øens natur, er busserne heldigvis gratis. F.eks. tilbyder Gråsten Nor, et opdæmmet område, udsyn til et rigt fugle- og dyreliv. Og hvis vejret er til det, findes der også mange gode sandstrande i Ærøskøbing, så du let kan tage en dukkert efter en lang dag på fødderne eller dase i solen dagen lang på et weekendophold i Ærøskøbing.Det emmer af ægte hygge og havnestemning i Ærøskøbing på Ærø, som er en af de øer i Danmark, der har en helt unik historie.

Mest populære hoteller i Ærøskøbing

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Badehotel Harmonien
Badehotel Harmonien
2.5 out of 5
1 Brogade, Ærøskøbing

Dette hotel med golffaciliteter ligger i hjertet af Ærøskøbing, kun få skridt fra Ærø Museum, Flaske-Peters Samling og Hammerichs Hus. Derudover ligger Ærøskøbing ...

4/5Very Good! (22 anmeldelser)
Autentisk badehotel oplevelse

"Helt autentisk badehotel oplevelse, fantastisk serviceminded personale og god restaurant. Virkelig gode omgivelser og faciliteter, og perfekt placering midt i det gamle Ærøskøbing."…"

Anmeldelse fra 7. aug. 2020

Badehotel Harmonien
Rosegarden Comfort B&B
Rosegarden Comfort B&B
3 out of 5
1 Baggårde, Ærøskøbing

Dette Bed & Breakfast med golffaciliteter ligger i hjertet af Ærøskøbing, kun 5 minutters gang fra Hammerichs Hus og Ærø Museum. Derudover ligger Flaske-Peters ...

Rosegarden Comfort B&B
På Torvet
På Torvet
3 out of 5
Torvet 7, 5970 Ærøskøbing, Denmark, Ærøskøbing
Prisen er DKK 1.090 pr. nat

Dette hotel ligger i Ærøskøbing, kun få skridt fra Hammerichs Hus, Ærø Museum og Flaske-Peters Samling. Derudover ligger Ærøskøbing Strand 0,6 km derfra.

4.9/5Exceptional! (25 anmeldelser)
Hyggeligt

"Meget hyggeligt sted med en utrolig gæstfrihed. Rent og meget velholdt, og med masser af charme😊 Havde tilkøbt morgenmad i cafeen og fik en lækker brunch tallerken med alt hvad man kunne spise og drikke😊 Kan varmt anbefale stedet☀️😊👍"…"

Anmeldelse fra 6. aug. 2020

På Torvet

Populære steder at besøge i Ærøskøbing

Egeskov Slot
Billede af Egeskov Slot

Egeskov Slot

4/5(17 anmeldelser)

Bliv klogere på historien i Egeskov Slot, som er et af de mest populære monumenter i Kværndrup. Udforsk området, som er kendt for sin havn og sine monumenter.

Fynshav Havn
Billede af Fynshav Havn

Fynshav Havn

4/5(27 anmeldelser)

Nyd havområdet i Augustenborg med et besøg til Fynshav Havn. Området er vellidt for sine parker og sine monumenter, som alt sammen er noget, du kan opleve.

De mest populære oplevelser i Ærøskøbing

Copenhagen Card: 70+ seværdigheder på ét kort
Billede af Copenhagen Card: 70+ seværdigheder på ét kort

Copenhagen Card: 70+ seværdigheder på ét kort

DKK 419
pr. voksen
Anbefales af 92% af rejsende
Kombibillet til hop-på-hop-af-bus og båd
Billede af Kombibillet til hop-på-hop-af-bus og båd

Kombibillet til hop-på-hop-af-bus og båd

DKK 250
pr. voksen
Anbefales af 90% af rejsende
Havne og kanalrundfart med valgfri Tivoli Gardens-billetter
Billede af Havne og kanalrundfart med valgfri Tivoli Gardens-billetter

Havne og kanalrundfart med valgfri Tivoli Gardens-billetter

DKK 99
pr. voksen
Anbefales af 88% af rejsende
Spring-køen-over-entré til Tivoli mandag-fredag
Billede af Spring-køen-over-entré til Tivoli mandag-fredag

Spring-køen-over-entré til Tivoli mandag-fredag

DKK 130
pr. voksen
Anbefales af 90% af rejsende
Hop-på-hop-af-busture i København
Billede af Hop-på-hop-af-busture i København

Hop-på-hop-af-busture i København

DKK 179
pr. voksen
Anbefales af 76% af rejsende
Kulinarisk udflugt med dansk mad og ølsmagning
Billede af Kulinarisk udflugt med dansk mad og ølsmagning

Kulinarisk udflugt med dansk mad og ølsmagning

DKK 320
pr. voksen
Anbefales af 100% af rejsende

Byer i nærheden af Ærøskøbing

Marstal

Marstal

Dunkær

Dunkær