Hoteller i Ringkøbing

Se alle 99 hoteller i Ringkøbing
Lyne Kro

Lyne Kro

Vardevej 93, Lyne, Tarm 6880

3.0 ud af 5.0
2,7 ud af 5 (7 anmeldelser)

Denne kro ligger i Tarm, ca. 20 km fra Tistrup Kirke, Flyvergraven og Bork Havn. Derudover ligger Vestjyllands Kunstmuseum og …

Hent priser
Bechs Hotel

Bechs Hotel

Storegade 4, Tarm 6880

4 ud af 5 (2 anmeldelser)

Hent priser
Hotel Ringkjøbing

Hotel Ringkjøbing

Torvet 18, Ringkobing 6950

3.0 ud af 5.0
3,5 ud af 5 (184 anmeldelser)

Dette hotel ligger i hjertet af Ringkøbing, kun 1,3 km fra Ringkøbing Museum og ca. 20 km fra Strandgaarden Museum og Vest …

504 DKK
Hotel Falken

Hotel Falken

Falkevej 3, Videbaek 6920

3.0 ud af 5.0
2,7 ud af 5 (61 anmeldelser)

Dette hotel er velegnet til familier og ligger i et forretningskvarter.

426 DKK
Dancamps Holmsland

Dancamps Holmsland

Tingodden 141, Hvide Sande 6960

3.0 ud af 5.0

Denne campingplads ligger på stranden, kun 5,4 km fra Fiskeriets Hus Museum og 17,7 km fra Nymindegab Museum. Derudover ligge …

Hent priser
Hotel Fjordgården

Hotel Fjordgården

Vester Kær 28, Ringkobing DK-6950

4.0 ud af 5.0
4 ud af 5 (122 anmeldelser)

Dette hotel med familievenlig profil ligger i Ringkøbing, kun 1,6 km fra Ringkøbing Museum og ca. 20 km fra Vest Stadil Fjord …

Hent priser
Dancamps Nordsø

Dancamps Nordsø

Tingodden 3, Hvide Sande 6960

3.0 ud af 5.0
3,6 ud af 5 (36 anmeldelser)

Denne campingplads i Hvide Sande ligger på stranden, 6,6 km fra Fiskeriets Hus Museum og 16,2 km fra Nymindegab Museum. …

Hent priser
Bork Kro

Bork Kro

Nr. Lydumvej 2, Hemmet 6893

2.5 ud af 5.0
4 ud af 5 (24 anmeldelser)

Denne kro ligger i Sønder Bork, mindre end 15 km fra Flyvergraven, Bork Havn og Nymindegab Museum.

Hent priser
Vedersø Klit Badehotel

Vedersø Klit Badehotel

Vedersø Klitvej 59, Ulfborg 6990

3.0 ud af 5.0
3,5 ud af 5 (17 anmeldelser)

Dette hotel ligger ved havet, kun 7,2 km fra Vest Stadil Fjord Vildtreservat og ca. 20 km fra Strandgaarden Museum og …

Hent priser
Hotel Smedegaarden

Hotel Smedegaarden

Jernbanegade 2, Lem 6940

3.0 ud af 5.0
3,4 ud af 5 (7 anmeldelser)

Denne kro ligger i Lem, kun 12,4 km fra Ringkøbing Museum og ca. 40 km fra Flyvergraven og Fiskeriets Hus Museum.

Hent priser

De nyeste anmeldelser i Ringkøbing

Afgræns din søgning

Hotel i Ringkøbing

Bestil et hotelværelse i Ringkøbing, hvor du kan opleve både den charmerende vestjyske kystby, samt de mange smukke naturoplevelser i området uden for byen. Der findes flere private Bed & Breakfasts i Ringkøbing, der er et besøg værd, men du vil kunne finde alt lige fra billige hoteller til hoteller med fire eller fem stjerner. Uanset hvilken slags hotelophold, du leder efter, vil du kunne finde det i Ringkøbing.

Hotelbooking med historiske seværdigheder

Ringkøbing er en smuk by og en af de ældste købstæder i Danmark med en lang og rig historie bag sig. Gå en tur i de hyggelige brostensbelagte gader, og se blandt andet Rindum Kirke, der er fra 1200-tallet og dermed den ældste bygning i byen.

Flotte naturoplevelser med hoteltilbud i Ringkøbing

Ikke blot har Ringkøbing en række smukke gamle bygninger og bindingsværkshuse, som du kan opleve på en gåtur rundt i byen, men den har også en enestående udsigt over vandet i Ringkøbing Fjord. Det hyggelige centrum i byen, det smukke havneområde, de gode shoppingmuligheder, hyggelige cafémiljø og udsigten over fjorden er alt sammen med til at gøre Ringkøbing til en af de mest populære turistbyer i Danmark.

En ferie i Ringkøbing er de perfekte rammer om et romantisk hotelophold, men der er også mulighed for at komme ud i den friske luft og være aktiv. Gå en tur ved havneområdet, eller tag lidt længere væk fra byen og ud til kysten mod Vesterhavet. Er du interesseret i fiskeri, er der mulighed for dette i selve fjorden eller i de forskellige søer og åer i området. Pak dit fiskegrej og en frokost, og glem din mobiltelefon til fordel for lyden af vandet og fuglene og dyrelivet i den danske natur. Med en hotelreservation i smukke Ringkøbing er du aldrig langt væk fra dejlige naturoplevelser.

Du kan også være aktiv i Ringkøbing på dens udmærkede golfbaner med tilhørende golfhotel, og desuden er byen ideel, hvis du er på cykelferie, eller hvis du har lyst til at ride ved kysten eller sejle på fjorden. Har du familien med på hotelophold i Ringkøbing, kan I tage en tur i det underholdende Adventure Park, hvor der er mulighed for at bruge timevis på de forskellige aktiviteter. Der er biludlejning i Ringkøbing til rådighed for de tilrejsende, som har lyst til at tage på ture uden for byen. Kommer du fra Sjælland, kan du eventuelt undersøge om det kan betale sig at tage et hurtigt fly til Ringkøbing ved at flyve ind til Billund og leje din udlejningsbil allerede i lufthavnen.

Billigt hotel med kunst- og kulturtilbud

Der er flere museer, som de tilrejsende kan besøge på et hotelbesøg i Ringkøbing. De er en del af Ringkøbing-Skjern Museum, som består af hele 14 forskellige museer. Ved Ringkøbing er der også mulighed for at opleve en unik og årligt tilbagevendende begivenhed, nemlig den internationale sandskulpturfestival. Her kæmper kunstnere fra verden over om at lave de mest imponerende sandskulpturer.

Hotelbooking: Ringkøbing

Søg efter dit perfekte hotel i Ringkøbing. Find et billigt hotel i Ringkøbing nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Ringkøbing, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Ringkøbing på dine foretrukne datoer.
false