Billige flybilletter til Sicilien

Populære byer at besøge i Sicilien

Billigste flyrejser til Sicilien

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 499, kr for en enkeltbillet og 882, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd
KLM
KLM
Norwegian Air Shuttle
Iberia
Vueling Airlines
KLM
SAS
Lufthansa
Lufthansa
KLM
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Austrian Airlines
KLM
KLM
Vueling Airlines
Iberia
Lufthansa

Rejse til Sicilien

Om Sicilien

Fly til Sicilien

Sicilien er uspoleret natur, dejlige sandstrande, lækker italiensk mad, en imødekommende lokalbefolkning og spændende historiske og kulturelle seværdigheder. Med en flyrejse til denne fascinerende, italienske ø er du sikret dig oplevelser, du aldrig glemmer.

Find din billige flyrejse fra Danmark til Sicilien, hvor du i højsæsonen kan være heldig at finde et direkte fly. Der er to lufthavne på øen; Falcone-Borsellino Lufthavn, også kaldet Palermo Lufthavn, på den nordvestlige del af øen og Catania-Fontanarossa Lufthavn mod øst.

Sicilien er en fantastisk smuk rejsedestination. Her kan du kaste dig ud i spændende oplevelser med familien og vennerne eller tage på romantiske, solrige udflugter med kæresten, mens du oplever alt det, denne dejlige ø har at byde på.

Palermo Lufthavn og Catania Lufthavn

Fra disse to lufthavne kan du komme videre med enten tog eller taxa, medmindre du er på charterferie, hvor der allerede er sørget for transport.

I begge lufthavne skal du forvente en del travlhed, især i sommerperioden. Catania Lufthavn ligger godt 4 kilometer uden for byen af samme navn. Palermo Lufthavn ligger omkring 35 kilometer fra Palermo by, så her kan det helt sikkert betale sig at tage toget i stedet for en taxa. Palermo by er øens hovestad.

Besøg Sicilien mellem april og juni eller mellem september og oktober, medmindre du foretrækker de meget varme temperaturer i juli og august. Sommeren er generelt tør med dagstemperaturer på over 30 grader. Resten af året kan der forekomme regnbyger, men ønsker du at opleve alle Siciliens seværdigheder, bør du rejse om foråret eller efteråret, hvor temperaturerne er mere behagelige, når du bevæger dig rundt på øen.

Billige flybilletter til spændende oplevelser på Sicilien

Udover de dejlige badestrande bør du først og fremmest sørge for at opleve øens smukke og afvekslende natur. Her kan du nyde de smukkeste bjerglandskaber, frodige marker og haver med appelsiner, oliven, dadler og figner. Se Europas største aktive vulkan, Etna, der er over 3000 meter høj. Får du mulighed for det, bør du tage helt op til krateret, hvorfra du vil have den mest fantastiske udsigt.

Sicilien har desuden én af de ældste madkulturer i Europa, og du kan se frem imod enkle råvarer, friske ingredienser og enestående smagsoplevelser. Nyd de friske fisk og skaldyr fra havet, solmodne og nyplukkede frugter, dejlige vine og lækre oste.

Overnat i nærheden af spændende seværdigheder på Sicilien

Med flybilletter til Sicilien vil du desuden have mulighed for at lære mere om Siciliens spændende historie. Øen har gennem tiderne været erobret af flere forskellige folkeslag, og der findes spor efter disse overalt på øen. Oplev middelalderborge, amfiteatre og templer. Lejer du en bil eller en scooter, vil du selv kunne komme rundt på øens praktiske motorveje, men det er også let at finde et sted, der arrangerer udflugter, hvis du ikke allerede er tilbudt disse via et charterselskab.

Besøg nogle af de mest populære steder, såsom byerne Ragusa, Catania, Noto eller middelalderbyen Erice, tempeldalen i Agrigento og vulkanen Etna. Du bør dog også sætte tid af til at gøre holdt, når du ser en særlig smuk udsigt eller kommer forbi en hyggelig lille landsby, der ikke var på programmet.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Sicilien på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Sicilien.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Sicilien med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Sicilien. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Sicilien!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Sicilien under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Sicilien tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Sicilien, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.