Spanien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Billede taget af Ron Jnr

Hoteller i Puerto de Santiago

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Filtrer efter

Populære filtre
Antal stjerner
Dit budget
Gæstebedømmelse
Betalingstype
Type af overnatningssted
Område
Populære seværdigheder
Faciliteter
Handicapfaciliteter
Rejsetype

Hotel i Puerto de Santiago

Søg efter hoteller i Puerto de Santiago på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Puerto de Santiago ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Vis vores udvalg af fremhævede hoteller i Puerto de Santiago
  • Brug kortet til at finde hoteller i det Puerto de Santiago område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område i Puerto de Santiago, vælg bestemt tema, mærke eller hotelklasse fra basis- (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner) i Puerto de Santiago
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på Puerto de Santiagohoteller i – mens de stadig er der

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Puerto de Santiago?
Ja. Størstedelen af hotelreservationerne er refunderbare, så længe du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen ligger som regel 24-48 timer inden ankomst. Hvis du har en reservation, som ikke er refunderbar, kan du muligvis stadig afbestille og få en refusion inden for 24 timer før din reservation. Vælg dine datoer, klik på “Søg”, og filtrer efter “Gratis afbestilling” for at få de mest populære tilbud i Puerto de Santiago.
Hvad er det bedste budgetvenlige hotel i Puerto de Santiago?
Aparthotel los Dragos del Sur er et lejlighedshotel med 3 stjerner til rejsende, der leder efter et budgetvenligt valg, og det populære overnatningssted tilbyder gratis Wi-Fi og en udendørs pool ifølge vores gæsteanmeldelser. Andre muligheder til et budgetvenligt ophold omfatter Globales Tamaimo Tropical og Apartamentos Vigilia Park.
Hvilket overnatningssted er bedst til en familierejse i Puerto de Santiago?
Apartamentos Vigilia Park er et lejlighedshotel med 3 udendørs pools og en restaurant, og overnatningsstedet er populært blandt familier. Andre valgmuligheder til en rejse med hele familien omfatter Aparthotel los Dragos del Sur og Globales Tamaimo Tropical. Seværdigheder i området som Aqualand Costa Adeje og Siam-parken byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvilket overnatningssted er det bedste til en kærestetur til Puerto de Santiago?
Barceló Santiago er et resort med 4 stjerner, der er en favorit blandt par, og overnatningsstedet tilbyder en balkon og fladskærms-tv på værelset. En anden god valgmulighed til et ophold med amoriner i luften er Apartamentos Vigilia Park.
Hvilket hotel med alt inklusive er det bedste i Puerto de Santiago?
Barceló Santiago er et resort med 4 stjerner, der tilbyder 2 restauranter og 3 udendørs swimmingpools, som hitter blandt Expedias rejsende.
Hvilket overnatningssted er det bedste til et ophold nær stranden i Puerto de Santiago?
Aparthotel los Dragos del Sur er et lejlighedshotel med strandudsigt med 3 stjerner. Det populære overnatningssted tilbyder en udendørs pool og en bar ved poolen og ligger inden for 3 minutters gang fra Playa Chica. Andre gode valgmuligheder til et ophold i nærheden af stranden omfatter Globales Tamaimo Tropical og Barceló Santiago.
Hvilket luksuriøse hotel er bedst i Puerto de Santiago?
Hotel Blue Sea Lagos de Cesar er et hotel med 4 stjerner, der tilbyder en restaurant og en poolbar, og overnatningsstedet er populært blandt rejsende på udkig efter forkælelse og velvære.
Hvilke overnatningssteder har pool i Puerto de Santiago?
Aparthotel los Dragos del Sur er et lejlighedshotel med 3 stjerner, der tilbyder en udendørs pool, en børnepool og en bar ved poolen. Et par andre muligheder med pool på stedet tæller Apartamentos Vigilia Park og Globales Tamaimo Tropical.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Puerto de Santiago

Flere valgmuligheder