Oregon har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Rejser til Oregon 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Oregon med Expedia

  • Vores pakkerejsetilbud for 2020 er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt, men du kan nu booke vores pakkerejsetilbud for 2021. Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Oregon. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Her kan du overnatte i Oregon

Mest populære hoteller i Oregon

The Lodge at Eagle Crest Resort
The Lodge at Eagle Crest Resort
3.5 out of 5
1522 Cline Falls Road, Redmond, OR
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 546 pr. nat fra 19. jan. til 20. jan.
4/5Very Good! (683 anmeldelser)

"It is a beautiful property in a great location. They are taking good precautions to keep everyone safe."…"

Anmeldelse fra 4. jan. 2021

The Lodge at Eagle Crest Resort
Motel 6 Portland, OR - Tigard West
Motel 6 Portland, OR - Tigard West
2 out of 5
17959 SW McEwan Rd, Tigard, OR
Gratis afbestilling
Prisen er DKK 348 pr. nat fra 19. jan. til 20. jan.
3.6/5Good! (649 anmeldelser)

"Fint ophold"…"

Anmeldelse fra 30. sep. 2015

Motel 6 Portland, OR - Tigard West
Courtyard by Marriott Portland City Center
Courtyard by Marriott Portland City Center
3.5 out of 5
550 SW Oak Street, Portland, OR
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 645 pr. nat fra 29. jan. til 30. jan.
4.4/5Excellent! (1,000 anmeldelser)

"the property is very clean and bed was really comfortable... next to it there's the food karts that are open till 1 am. Everything is walking distance and there's a Starbucks across the street. Staff was also very nice . Thank you."…"

Anmeldelse fra 3. jan. 2021

Courtyard by Marriott Portland City Center
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
0

De mest populære oplevelser i Oregon

Ferie i Oregon - USA's naturstat

Utrolige udsigter og massevis af aktiviteter - i Oregon får du alt fra kyster og vindblæste klitter til landbrug og vulkaner. Oregons Stillehavskyst byder på stormfulde bølger og vildt hav, mens bjergkæden Cascades i denne del af dens strækning gemmer på geotermisk aktivitet under jorden. Hundredevis af dynamiske aktiviteter venter forude, når du rejser til Oregon i det nordvestlige USA.

Start din rejse til Oregon med en storbyferie i Portland, statens største og mest befolkede by. Her er der rig mulighed for at gå på shopping i Downtown, som byder på luksuriøse butikker og et stort udvalg af internationale restauranter. Portland er også kendt for sine mange arrangerede ture, der tager dig med på bl.a. gourmetoplevelser, vinsmagning, cykelture og vulkanrundvisninger. Der er nok at tage sig til, hvis du er på weekendophold her! Den unikke havebrugsoplevelse får du på rundvisningen i International Rose Test Garden. Her kører I gennem haver og vandrer på små bakkede stier for at se tusindvis af blomster, der ofte ikke findes andre steder i verden. Nyd stilheden i Portland Japanese Garden.

Længere inde i staten ligger Crater Lake National Park, hvis højdepunkt er den kæmpemæssige ødelagte vulkan, som nu er fyldt med iskoldt vand. Øen Wizard Island ved søens vestlige side er faktisk fragmenter fra en senere vulkan. Kør ind i parken, og se den betagende blå sø på en sommerdag, eller træk i sneskoene, og udforsk det eventyrlige område om vinteren.

Oplev også Oregons rige landbrug. Området Willamette Valley er kendt for sin dyrkning af de fornemme Pinot Noir-druer - få fat i et kort over området, og tag på en vinsmagningstur.

Længere mod syd kan du deltage i den årlige tranebærfestival i Bandon. Vil du hellere svinge golfkøllen end samle bær, kan du træne på banerne i Bandon Dunes Golf Resort, der har bakkede landskaber og en majestætisk udsigt over havet. Vil du have en anderledes oplevelse, skal du tage til den årlige internationale golfbegivenhed, hvor lynhurtige spillere kommer gennem18 huller på under en time. Ikke langt derfra ligger Cape Blanco Lighthouse, der siden 1870 har beskyttet skibe mod den farlige kystlinje.

Rejs langs med Oregons klippefyldte kyst, og glem ikke at stoppe up undervejs for at føle de dramatiske bølger og det omskiftelige vejr tæt på. Iagttag grupper af søløver, der solbader på klippefremspring.  De bedste udsigter finder du omkring South Oregon Coast ved Port Orford og Gold Beach.