Odder

Hoteller i Odder

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Hoteller i Odder

Norsminde Kro
3 out of 5
Gl. Krovej 2, Norsminde, Odder
DKK 457
pr. nat
26. nov. – 27. nov.
3.9/5Meget godt! (155 anmeldelser)
Fint

"Over orden rigtig fint, men deres bad kan der kun komme entet meget varmt vand eller koldt vand ud af brusen og min lille søster havde samme problem. Men et rigtig hyggeligt og dejligt sted.👍"…"

Anmeldelse fra 14. jul. 2019

Norsminde Kro
Montra Odder Parkhotel
4 out of 5
Torvald Køhlsvej 25, Odder
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 799
pr. nat
24. nov. – 25. nov.
4.3/5Fremragende! (432 anmeldelser)

"Dejligt og super sted. Gode værelser og god mad. Hyggelig."…"

Anmeldelse fra 30. sep. 2019

Montra Odder Parkhotel
Odder Strand Camping
3 out of 5
Toldvejen 50, Odder
Hent priser
3.8/5Godt! (4 anmeldelser)
Dårlig betjening.sur mand.

"Der var en sofa der var beskidt ,gulvet klistert det hang vi fast i da vi gik barfodet."…"

Anmeldelse fra 25. jun. 2019

Odder Strand Camping
Villa Vestbo
3 out of 5
Frederikshaldvej 1, Odder, Midtjylland
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 700
pr. nat
25. nov. – 26. nov.
4.7/5Enestående! (11 anmeldelser)
Super happy

"Very very good experience. It is very small place but that's what gives the best service:) nice big room, clean and the owner is warm good man. Cute breakfast. Probably the best experience of places I booked through this app"…"

Anmeldelse fra 25. jun. 2018

Villa Vestbo
5 Person Feriebolig i Odder
SKOVLUNDEN 8, Odder, Midtjylland
Hent priser
5 Person Feriebolig i Odder
6 Person Feriebolig i Odder
SKOVLUNDEN 15, Odder, Midtjylland
Hent priser
6 Person Feriebolig i Odder
6 Person Feriebolig i Odder
DYNGBY HAVVEJ 57 A, Odder
Hent priser
6 Person Feriebolig i Odder
Dette Moderne, Velindrettede Sommerhus Byder Velkommen til en ..
Odder Kysten Børnevenlig kun 100 m til Strand
Hent priser
4.9/5Enestående! (9 anmeldelser)
Mooi huis op een rustige locatie

"Mooi huis met álles erop en aan ,wel jammer is het dat er geen cv in de huiskamer is.er staat wel een mooie houtkachel maar hoe die werkt !!!!ook onze complimenten voor de schitterende tuin. Jenneke en Cees van Loon"…"

Anmeldelse fra 24. sep. 2019

Odder Kysten Børnevenlig kun 100 m til Strand
Sommerhus Direkte til Strand Beliggende i Smuk Natur
Forstranden, 15, Odder, Østjylland
Hent priser
4.7/5Enestående! (9 anmeldelser)
Dejligt hus i gode materialer med perfekt beliggenhed

"Lækker stue og køkken med spisekrog hvor udsigten er fantastisk. Køjesengene er korte dvs børn op til 10 år. Hemsen er dejlig stor men bliver varm da der ikke er mulighed for ventilation."…"

Anmeldelse fra 20. okt. 2018

Sommerhus Direkte til Strand Beliggende i Smuk Natur
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Odder
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Odder

Odder er en hyggelig stationsby i Odder Kommune en ganske kort kørekur fra Jyllands hovedstad, Aarhus. En overnatning eller to i Odder byder på dejlige oplevelser på den jyske østkyst, hvor der ud over de dejlige strande og den lækre gastronomi også kan opleves historie i meget naturskønne omgivelser.

Bestil et værelse på enten et tre- eller et firestjernet hotel, og uanset hvilket hotel du vælger, kan du se frem til fine faciliteter og de perfekte rammer om en dejlig ferie i Odder med hele familien. Odder er også en ideel destination til et romantisk weekendophold med kæresten i en smuk egn af Danmark. I Odder er du tæt på storby, kyst og ikke mindst den livlige Odder by.

Et hotelophold i Odder er en oplevelse for hele familien

Odder by er et mekka for dig, der elsker at shoppe. Den gamle stationsby byder på et godt udvalg af specialbutikker, og bliver du sulten på shoppeturen, kan den stilles på et af byens spisesteder. Slå dig ned på en café eller en restaurant, og tag dig en behagelig pause med rejsefællerne, inden turen går videre i Odder.

Odder by byder også mulighed for et besøg på Odder Museum. Hvis du har taget børnene med på hotel i Odder, må du ikke snyde dem for en tur på museet, der ikke ligger langt fra byens gågade. Udstillingerne giver dig et indblik i den lokale kulturhistorie, og du kan rigtig mærke historiens vingesus i museets tre historieske bygninger. Her kan børnene gå på skattejagt eller hvad med en klatretur i møllen?

Hvis du elsker naturen og gerne vil have nogle dejlige naturoplevelser med hjem fra dit hotelophold i Odder, så er Odder Museum også garant for dem. Museet tilbyder nemlig ofte forskellige aktiviteter i det grønne. Kontakt museets naturvejledning, og hør mere om de forskellige offentlige ture, du kan deltage på, når du besøger Odder.

Efter en tur på museet er der mulighed for at komme helt tæt på geder, kalve og æsler i Økologiens Have i Odder. Hyg dig med børnene, leg i det grønne, eller medbring jeres egen madkurv, og slå jer ned på en bænk i haven. Den Økologiske Have arrangerer forskellige aktiviteter i løbet af sæsonen. Du kan tage på haverundvisning, og måske kan du prøve at lave mad over bål sammen med børnene, når de er færdige med at klappe de søde ponyer. Der er lagt op til mange timers sjov i haven. De små medlemmer af familien kan lege på halmlegepladsen, I kan hygge jer i caféen eller handle i butikken, når I har set det imponerende haveanlægs godt 2.000 planter.

Oplev kysten med et hotelophold i Odder

Du er aldrig langt fra stranden og masser af oplevelser ved kysten, når du bestiller din overnatning i Odder. Hvis du besøger Odder om sommeren, så tag familien med på Saksild Strand. Kvaliteten af badevandet er i top, og om sommeren sørger livredderne for, at sikkerheden også er det. Rude Strand og Hou Strand er også særdeles gode strande at besøge. Windsurferne kan med fordel besøge Hølken Strand, og lystfiskerne kan roligt pakke stang og grej med i bilen, for der er lagt op til det store fiskeeventyr på Kysing Strand små ti kilometer fra Odder by.

Hotelbooking: Odder

Søg efter dit perfekte hotel i Odder. Find et billigt hotel i Odder nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Odder, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Odder på dine foretrukne datoer.

Flere valgmuligheder

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Odder