Norge har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Rejser til Nordland 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Nordland med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Nordland. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Mest populære hoteller i Nordland

Clarion Collection Hotel Grand Bodø
Clarion Collection Hotel Grand Bodø
3.5 out of 5
Professor Schyttes Gate 1, Bodø
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 794 pr. nat fra 5. feb. til 6. feb.
4.4/5Wonderful! (419 anmeldelser)
Perfekt beliggenhed og rigtig god service

"Pænt og rent værelse. Meget venligst personale."…"

Anmeldelse fra 16. jun. 2014

Clarion Collection Hotel Grand Bodø
Scandic Svolvær
Scandic Svolvær
3 out of 5
Lamholmen 1, Vågan
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 839 pr. nat fra 23. feb. til 24. feb.
4.1/5Very Good! (586 anmeldelser)
top beliggenhed

"Central beliggenhed og fin service"…"

Anmeldelse fra 18. jul. 2020

Scandic Svolvær
Scandic Havet
Scandic Havet
4 out of 5
Tollbugata 5, Bodø
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 694 pr. nat fra 11. feb. til 12. feb.
4.4/5Wonderful! (993 anmeldelser)
scandic havet Bodø

"Fint ophold: flinke personale, fin morgenmad, komfortabel rum"…"

Anmeldelse fra 3. sep. 2020

Scandic Havet
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
0

De mest populære oplevelser i Nordland

Tag på ferie i Nordland – smuk natur og polarlandskaber

Denne provins i det nordcentrale Norge byder på frodige, grønne og utæmmede landskaber og har en af Europas smukkeste og stort set uudforskede kyststrækninger. Forbered dig på en rejse i Nordland med udendørs aktiviteter i den bjergrige natur med smukke naturfænomener. Oplev øgrupper med tusindvis af øer, tag på vandreture til bjergtoppene, se de smukke fjorde, og slap af på de arktiske strande. Nordland er en fantastisk provins, der strækker sig hundredvis af kilometer mellem Norges nordlige kystlinje og Sveriges nordøstlige grænse. Provinsen gennemskæres af Polarcirklen og byder på et væld af muligheder for at opleve områdets naturfænomener.

Et godt sted at starte er i provinsens hovedstad Bodø. Du kan se ørne svæve højt over dig fra kajen, gå på opdagelse i butikker med kunsthåndværk og opleve de stærke strømninger i Saltstraumen. Byen udgør det nordligste punkt på Kystriksveien, som strækker sig ca. 650 kilometer sydpå mod Steinkjer. Besøg Narvik for at få en blanding af industriarv og skisport. Narvikfjellet Skisportssted ligger kun en kort køretur fra byens centrum, så der er også mulighed for at stå på ski, når du rejser til Nordland.

Nordlands kystlinje er udgangspunktet for ture til øerne ud for kysten, som du kan udforske med cykel eller havkajak. På øerne kan du se hvaler, bestige høje tinder og nyde en picnic under midnatssolen på øgruppen Vesterålen. Du kan også rejse langs Nasjonal Turistveg Andøya mellem Andenes og Bjørnskinn. Om sommeren kan du tage på vandreture til tinderne Ramnan og Måtind. Slå dig ned under den oplyste nattehimmel på Bleik Strand

Tag på øhop mellem Austvågøya, Vestvågøy og Flakstadøya i øgruppen Lofoten. Stamsund er udgangspunkt for udflugter til Justadtinden på Vestvågøy, den spændende landsby Leknes og levn fra vikingetiden. Tag på cykeltur fra Stamsund til Henningsvær på Austvågøya. Den majestætiske Trollfjorden udgør en dramatisk grænselinje mellem Vesterålen and Lofoten.

I syd ligger Vegaøerne ud for Helgelands kystlinje, og her finder du sandstrande og gode vandremuligheder, og området er også redeplads for adskillige fuglearter. Rejs ind i landet for at se samefolkets vartegn, og tag på vandretur ved fjordene eller på campingtur blandt gletsjere og bjerge i Saltfjellet-Svartisen Nationalpark.

Du kan tage på ferie eller forlænget weekendophold i Nordland fra maj til juli, hvis du gerne vil opleve midnatssolen, og mellem september og marts for at se nordlyset. Nyd landets smukke landskab fra Nordlandsbanen på en 10 timer lang rejse fra Trondheim til Bodø.