Hoteller i Napa Valley

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Hoteller i Napa Valley

Hawthorn Suites by Wyndham Napa Valley
2.5 out of 5
314 Soscol Avenue, Napa, CA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 856
per night
Jan 26 - Jan 27
4/5Very Good! (1,613 anmeldelser)
Man betaler for området, ikke for hotellet.

"At booke hotel i Napa er dyrt. Det var dette hotel også i forhold til standarden. At gi 1000 kr. pr overnatning, eller 3000 kr. for 3 overnatninger som vi gjorde, på et hotel som er typisk amerikansk det er dyrt. Området lige i nærheden af hotellet er kedeligt. Man skal køre i bil ind til Napa by ..."…"

Anmeldelse fra 25. jul. 2015

Hawthorn Suites by Wyndham Napa Valley
Silverado Resort and Spa
4 out of 5
1600 Atlas Peak Road, Napa, CA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.167
per night
Jan 23 - Jan 24
4/5Very Good! (1,984 anmeldelser)
Over forventninger

"Alle forventninger blev indfriet. Bedste hotelservice jeg har oplevet. De hjalp med Brobizzer, anbefalede vingårde, observante på restauranten osv."…"

Anmeldelse fra 31. jan. 2015

Silverado Resort and Spa
River Terrace Inn - A Noble House Hotel
4 out of 5
1600 Soscol Ave, Napa, CA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.313
per night
Feb 2 - Feb 3
4.3/5Excellent! (2,091 anmeldelser)
Godt hotel

"Pænt hotel, rent og god service."…"

Anmeldelse fra 28. jun. 2019

River Terrace Inn - A Noble House Hotel
Hotel Villagio
4.5 out of 5
6481 Washington Street, Yountville, CA
DKK 2.445
per night
Feb 2 - Feb 3
4.6/5Wonderful! (1,053 anmeldelser)

"Overall the property is amazing! Water features are great and a lovely breakfast. The only issue in sleeping is that the shutters don’t eliminate all of the lighting around the property which is so wonderful when you are out but sleeping is difficult. We are used to blackout drapes at other ..."…"

Anmeldelse fra 18. jan. 2020

Hotel Villagio
Archer Hotel Napa
4.5 out of 5
1230 First Street, Napa, CA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.590
per night
Feb 2 - Feb 3
4.6/5Wonderful! (639 anmeldelser)

"Simply sublime from start-to-finish, and the staff worked with us to accommodate last-minute requests to make our stay perfect!"…"

Anmeldelse fra 13. jan. 2020

Archer Hotel Napa
Harvest Inn
4.5 out of 5
One Main St, St. Helena, CA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.608
per night
Jan 27 - Jan 28
4.5/5Wonderful! (1,135 anmeldelser)
Perfect!

"Amazing room for our wedding Night. Had fireplace an outdoor hottub everything private with a view of the vineyard"…"

Anmeldelse fra 1. sep. 2019

Harvest Inn
The Meritage Resort and Spa
4 out of 5
875 Bordeaux Way, Napa, CA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.543
per night
Jan 26 - Jan 27
4.1/5Very Good! (1,402 anmeldelser)
Super lækkert hotel!!

"Fantastisk hotel med romantiske vinmarker i baggrunden og et super lækkert pool område. Lidt ærgerligt at man skulle gå i gennem et større selskab i badetøj for at komme ud til det. Virkelig lækkert værelse og badeværelse. Klar anbefaling herfra."…"

Anmeldelse fra 20. sep. 2018

The Meritage Resort and Spa
Marriott Napa Valley Hotel & Spa
4 out of 5
3425 Solano Ave, Napa, CA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.312
per night
Feb 9 - Feb 10
4.1/5Very Good! (765 anmeldelser)
Good hotel but uninspiring location

"As expected of a Marriott hotel everything worked fine and we were pleased with the room and the service we got from the staff."…"

Anmeldelse fra 6. dec. 2015

Marriott Napa Valley Hotel & Spa
Hampton Inn & Suites Napa
3 out of 5
945 Hartle Court, Napa, CA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.036
per night
Jan 26 - Jan 27
4.5/5Wonderful! (586 anmeldelser)
Nyt hotel med meget værdi for pengene

"Nyt hotel - lækker indretning - gode senge. Gratis parkering og opvarmet pool med pool håndklæder. Rigtig god morgenmad inkluderet."…"

Anmeldelse fra 23. jul. 2018

Hampton Inn & Suites Napa
Wine Valley Lodge
2 out of 5
200 S Coombs St, Napa, CA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 697
per night
Jan 21 - Jan 22
4.1/5Very Good! (2,038 anmeldelser)
Fin lille bed and breakfast

"Udemærket for området og prisen. Check-in gik hurtigt og der er masser af parkering. Værelserne er store og rummelige, men er lidt oppe i årene. Tror at nye sengetæpper og en malerpensel kunne gøre underværker."…"

Anmeldelse fra 10. aug. 2017

Wine Valley Lodge
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Napa Valley
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Napa Valley

Populære hoteller i Napa og Sonoma

Hotel Napa Valley:Forkæl dig selv med et af de populære hoteller i Napa og Sonoma for at få en uforglemmelig ferie i vinlandet. Overvej et ophold på det luksuriøse Bardessono for at få direkte adgang til forkælende spatjenester, eller giv dig hen til aftenens vinsmagninger i Napa Valley på McClelland Priest B&B Inn, der holdes i viktoriansk stil. Resort at Sonoma County er en fantastisk mulighed for dem, der har børn med, da det har to udendørs pools, imens Hotel Yountville er berømt for sin fra-jord-til-bord-morgenmad.

Vinsmagning i Napa og Sonoma

Vinlandet har en overflod af andet end vingårde, hvor du kan forkæle dig selv med vinsmagning i Napa og Sonoma, når det er bedst. Besøg J Winerys Bubble Room for at nyde en 3-retters middag med nøje udvalgt vin, eller besøg Dry Creek Vineyard for at smage på Screen Actors Guild Awards’ officielle vin. Forkæl dig selv med en tur til Prestige Tour & Tasting ved Chandon for at få en eksklusiv rundtur på vingården og lære hemmeligheden bag sammensætningen af mad og vin på Vineyard 29.

Napa og Sonoma for børn

Selvom vinlandet er kendt for sine udsøgte drikke til voksne, er der masser af aktiviteter, der tiltaler den yngre generation. Når du kigger efter steder at tage hen i Napa og Sonoma for børn, kan du starte ved Francis Ford Coppola Winery, som har børnemenuer, tipier, petanquebaner og endda en swimmingpool til at underholde de unge mennesker. Dog er ingen børnevenlig rejse fuldkommen uden et besøg i dyreforlystelsesparken Safari West, hvor du kan se giraffer, næsehorn, zebraer og meget mere fra en åben firhjulstrækker. Og gå ikke glip af Bale Grist Mill State Historic Park for at få et glimt af fortiden.

Hold formen i Napa og Sonoma

Udsæt først din krop for lidt motion, og forkæl derefter dine smagsløg med et glas Sauvignon Blanc. På din næste smuttur til vinlandet kan du holde formen i Napa og Sonoma med en usædvanlig kombination, som f.eks. pilates og en vintur eller en vandretur over vinmarkerne med vinsmagning undervejs. Tag cyklen igennem knapt 10 kilometer vingårde med en let frokost og vinsmagninger, eller prøv træningsmaskinerne med udsigt over vingårdene.

Romantik i det californiske vinland

Der er utallige muligheder for romantik i det californiske vinland – fra plukning af friske jordbær hånd i hånd i restauranthaven ved Little River Inn til cykeltur langs Silverado Trail for at besøge vingårde. Uanset om I er et vininteresseret par eller elsker spabad, er der utallige aktiviteter, der giver jer mulighed for at pleje parforholdet. Find et bord for to i smagerummet hos Hall Wines, og forkæl jer selv med en parmassage hos Farmhouse Inn & Restaurant under jeres lidenskabelige weekendtur.

Napa og Sonoma i lavsæsonen

Selvom et besøg i vinlandet i september og oktober kan betyde kølige temperaturer og høst fra den nylige sæson, gives der ofte bedre tilbud og særbehandling i Napa og Sonoma i lavsæsonen. Hvis lavsæsonen ikke imponerer vejrmæssigt, vil du garanteret blive imponeret af de frie borde på de mest populære restauranter som French Laundry i Yountville og de sæsonbestemte menuer til faste priser på Restaurant at Meadowood i St. Helena. Bliv hængende som nogle af de eneste besøgende på terrassen på det ellers tætpakkede Truett-Hurst i Healdsburg, og nyd de tomme smagerum, hvor du måske bliver tilbudt en ekstra opfyldning af en venlig bartender.

Mandeweekend i Napa

Selvom Napa bestemt er kendt for at være den ideelle destination for en smuttur med kærlighed i luften, har dette hotspot i det nordlige Californien stadig noget at byde på for dem, der rejser alene eller i flok. Hvis du helst springer romantikken over og ønsker at tilbringe en mandeweekend i Napa, kan du booke en cykeltur i Napa Valley igennem Clif Family Winery eller nyde et par øl hos Napa Smith. Fra baconbarer og hotdogs hos PRESS til taco-stande og pizzeriaer på Oxbow Market – Napa Valley har masser af ikke-kærestekedelige seværdigheder, der er godkendt af mænd.

Forkælelse i Sonoma County

Tankerne falder sandsynligvis på vin, når du forestiller dig Sonoma County, og det bør de også. Området er trods alt et mekka for gode vine. Men der er nu mange flere måder at forkæle sig selv på i Sonoma Valley end med vingårde og druer. På din næste smuttur hertil kan du booke en luftballon for at kunne beundre landskabet ovenfra, sejle i kajak på Russian River og spise på lokale steder som Healdsburg Bar & Grill.

Fem hemmelige hoteller i Napa

Det er ikke en hemmelighed, at Napa Valley er en indbydende destination i Californien, men der er fem hemmelige hoteller i Napa, som helt sikkert vil give din ferie lidt ekstra. Kobl af i Materra Wines’ smagerum på Wydown Hotel, eller udnyt et tilbud på El Bonita Motel, som ligger i nærheden af nogle af de bedste restauranter i St. Helena. Nyd luksuslivet på Poetry Inn, lej cykler, og kør imellem vingårdene hos The Cottages of Napa Valley, og forkæl dig selv med de særlige spabehandlinger, der tilbydes på Mount View Hotel & Spa.

Ferier i Napa Valley skaber måske indre billeder af vingårde så langt øjet rækker, landbutikker i gourmetstil og uendelige aktiviteter, men det er hotellerne i Napa Valley, som virkelig bringer det bedste frem i regionen. Her finder du nogle af Californiens bedste – og mest idylliske – indkvarteringssteder: rustikke kroer langs hovedgaderne, eksklusive resorter i dalen og boutiqueagtige bjælkehytter kun et stenkast fra vingårdene. Glem alt, hvad du har fået at vide om hoteller i Napa – disse værelser overgår selv dine vildeste fantasier.

Desuden er udvalget helt uovertruffet. Hotellerne i Napa Valley tilbyder en imponerende mængde valgmuligheder i forhold til faciliteter, priser og tilbud, så alle rejsende kan finde det sted, der passer bedst til deres præferencer. Dem, der har brug for at koble af, kan gøre det på et fredfyldt spa-resort, naturentusiaster kan booke et fristed på flodbredden, og budgetbevidste feriegæster kan finde et udvalg af lave priser og tilbud fyldt med fordele. Du kan også kombinere disse valgmuligheder med ekstra rejsetjenester som udlejningsbiler. Flyrejser til Napa Valley er også fantastiske tilføjelser, og vi kan hjælpe dig med at gøre din ferie flyveklar hurtigere, end du kan sige pinot noir.

Desuden får du adgang til en lang række forskellige uforglemmelige fordele, afhængigt af hvilket hotel i Napa, du vælger. Besøg vinbaren på stedet for at få en afslappende lokal smagsoplevelse. Lær de andre gæster at kende over eftermiddagsteen. Hyg dig med en flaske boblevand foran din private kamin, eller gå en tur igennem ejendommens Provence-inspirerede landskab, før du sætter dig ned til en middag, der er en feinschmecker værdig. Det er alt sammen en del af årsagen til, at denne region er så attraktiv for verdensrejsende – med de fantastiske hoteller, Napa Valley har at tilbyde, kan du opleve alle de forskellige aspekter af regionens charme uden at behøve at forlade ejendommen.

Flere valgmuligheder

Hoteller booket i Napa Valley for nylig

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Napa Valley