Rejser til Nakskov 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Nakskov med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Nakskov. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Mest populære hoteller i Nakskov

MS Svend Skansen Nakskov
MS Svend Skansen Nakskov
2.5 out of 5
Midlerkampsvej 4, Nakskov, SEALAND
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 420 pr. nat fra 23. jun. til 23. jun.
4.3/5Excellent! (22 anmeldelser)
"Helt igennem et fantastisk sted. Værlse i tip top stand rent og pænt. god seng. Rent og dejligt stort badeværlse. Køkken og fasiliteter til køkken tip top. Dejlig opholdsstue med billard dart og div spil. Og stort tv. Helt igennem et anbefalings sted. Kun ros til værterne."

Anmeldelse fra 9. jan. 2021

MS Svend Skansen Nakskov
Hotel Harmonien
Hotel Harmonien
2.5 out of 5
Nybrogade 2, Nakskov
3.3/5 (14 anmeldelser)
Hyggeligt hotel
"Uanset vores Corona tider, gik indcheckning ganske ubesværet , og receptionisten fortalte en del om byen og hotellets historie. Flot stort værelse med stort badeværelse der havde stor afskærmet bruseniche. Gode senge der fuldt ud levede op til vores krav om ret hårde senge, og det er meget sjældent ..."

Anmeldelse fra 28. okt. 2020

Hotel Harmonien
Gorvannsminde
Gorvannsminde
2 out of 5
Branderslevvej 11, Nakskov, Zealand
4/5Very Good! (1 anmeldelse)
"Måske ikke det pæneste sted og lidt skummelt om aften og at personalet ikke en gang vil være der om natten, men følte mig alligevel tryk til at bo der."

Anmeldelse fra 20. nov. 2020

Gorvannsminde
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Strandferie i Nakskov

Lyt til bølgerne, der skvulper ind mod kysten, og se ud over den glimtende havoverflade på en ferie i Nakskov. Hvis du har brug for en pause fra hverdagens rutiner, vil en rejse til Nakskov være det helt rette valg. Vi har et stort udvalg af pakkerejser til Nakskov, som du kan vælge blandt. Book én nær Hestehovedet Strand, kun 0,9 km fra centrum, og udlev alle dine feriedrømme uden at sprænge budgettet.

Godt at vide om Nakskov

  • Hvis du sukker efter livet ved havet, kan du tjekke vores udvalg af strandhoteller i Nakskov. En smuk udsigt over vandet og en frisk brise – kunne du ønske dig noget andet?
  • Uanset din smag og dit budget kan du finde det ideelle sted at overnatte under din ferie i Nakskov. Hvorfor ikke tage et kig på nogle private ferieboliger såsom 5 Bedroom Accommodation in Nakskov og Cozy House in Nakskov? De er et hit blandt alle typer rejsende.
  • Nakskov har et indbyggertal på omkring 14.100. Hvorfor ikke tage ud for at hilse på nogle af dem? Det er en god måde at få lokal insiderviden på. Du kan også tjekke vores side med oplevelser i Nakskov.
  • Tilbud på rejser til Nakskov er en rigtig god måde at spare penge på til sjove oplevelser. Nogle seværdigheder såsom Det Gamle Apotek, Halsted Kloster Park og Hestehovedet Strand hører til i toppen af dit dagsprogram.

Ofte stillede spørgsmål