Rejser til Nakskov 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Nakskov samlet, og spar penge

Strandferie i Nakskov

Lyt til bølgerne, der skvulper ind mod kysten, og se ud over den glimtende havoverflade på en ferie i Nakskov. Hvis du har brug for en pause fra hverdagens rutiner, vil en rejse til Nakskov være det helt rette valg. Vi har et stort udvalg af pakkerejser til Nakskov, som du kan vælge blandt. Book én nær Hestehovedet Strand, kun 0,9 km fra centrum, og udlev alle dine feriedrømme uden at sprænge budgettet.

Godt at vide om Nakskov

  • Hvis du sukker efter livet ved havet, kan du tjekke vores udvalg af strandhoteller i Nakskov. En smuk udsigt over vandet og en frisk brise – kunne du ønske dig noget andet?
  • Uanset din smag og dit budget kan du finde det ideelle sted at overnatte under din ferie i Nakskov. Hvorfor ikke tage et kig på nogle private ferieboliger såsom 5 Bedroom Accommodation in Nakskov og Cozy House in Nakskov? De er et hit blandt alle typer rejsende.
  • Nakskov har et indbyggertal på omkring 14.100. Hvorfor ikke tage ud for at hilse på nogle af dem? Det er en god måde at få lokal insiderviden på. Du kan også tjekke vores side med oplevelser i Nakskov.
  • Tilbud på rejser til Nakskov er en rigtig god måde at spare penge på til sjove oplevelser. Nogle seværdigheder såsom Det Gamle Apotek, Halsted Kloster Park og Hestehovedet Strand hører til i toppen af dit dagsprogram.

Mest populære hoteller i Nakskov

Gorvannsminde
Gorvannsminde
2 out of 5
Branderslevvej 11, Nakskov, Zealand, 4900
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 530, kr pr. nat fra 26. sep. til 27. sep.
4,7/5 Exceptional! (22 anmeldelser)
Fint ophold
"Super vandrehjem, rent og pænt. Fint fælleskøkken med kaffe og the."

Anmeldelse fra 9. aug. 2022

Hotel Harmonien
Hotel Harmonien
2.5 out of 5
Nybrogade 2, Nakskov, 4900
Prisen er 995, kr pr. nat fra 29. sep. til 30. sep.
3,5/5 Good! (35 anmeldelser)
"Se det gamle hotel være i brug igenå"

Anmeldelse fra 27. aug. 2022

Nakskov Fjord Camping
Nakskov Fjord Camping
3 out of 5
Hestehovedet 2, Nakskov, Lolland, 4900
Prisen er 640, kr pr. nat fra 26. sep. til 27. sep.
4,3/5 Excellent! (15 anmeldelser)
Godt sted
"Rart og ligefremt sted med meget imødekommende gæster. En god introduktion til campinglivet."

Anmeldelse fra 31. maj 2021

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Nakskov?
Fra så lav en pris som kan du sammensætte din egen pakkerejse til Nakskov. Du skal bare samle hotel, flyrejse og udlejningsbil, så giver vi rabatten.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Nakskov?
Kombiner dit hotel og flyrejsen, tilføj andre elementer såsom oplevelser og biludlejning, og opnå besparelser. En pakkerejse til Nakskov gør det let at komme afsted uden at sprænge budgettet. Ikke nok med at du kan få rabatter på dit eventyr – du har også et stort udbud ved hånden. Når du booker gennem Expedia, kan du vælge blandt 500+ forskellige flyselskaber og 1.000.000+ hoteller og overnatningssteder over hele kloden. Din uforglemmelige ferie begynder her.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Nakskov på?
Det afhænger helt af dig. Hvis du gerne vil opnå et godt tilbud, så skal du rejse i måned. Hotel- og flypriser er generelt meget billigere på dette tidspunkt, end de er i . Hvis du har lyst til at opleve stemningen i Nakskov under højsæsonen, så planlæg din rejse i . I er der som regel mere roligt.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Nakskov?
Søg på Expedia for at sammenligne flybilletter snarest muligt. I de fleste tilfælde kan du booke billet op til et år inden afrejse. Hvis du ikke kan se dit foretrukne selskab, eller du er sent ude, er der ingen grund til at stresse. De laveste priser til Nakskov dukker somme tider op et par uger inden afrejsedatoen.
Hvad inkluderer pakkerejser til Nakskov på Expedia?
På Expedia kan du udvælge en hvilken som helst kombination af billeje, flyrejser og hoteller for at sammensætte din ideelle pakkerejse til Nakskov. Når du har booket, kan du tilføje alt det sjove som oplevelser og udflugter. Glem ikke, at jo mere du køber, jo mere rabat får du!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Nakskov?
Når du booker flyrejser, hoteller og billeje samlet, kan du nyde godt af gode rabatter. Uanset om du skal arrangere en ferie i bjergene, eller du hellere vil overnatte i en luksuslejlighed i byen, kan Expedia hjælpe.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Nakskov hos Expedia?
Helt sikkert. Expedia har 500+ flyselskaber at vælge fra i hele verden. Med så stort et udvalg bliver det ikke svært at finde det perfekte flyselskab, der kan sørge for flyveturen til Nakskov.
Kan jeg rejse til Nakskov i øjeblikket?
Vores COVID-19-rejserådgiver er det ideelle sted at få alle de nødvendige oplysninger om rejserestriktioner og karantænekrav for Nakskov.

Populære steder at besøge