Sverige har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

B&B i Nacka

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære B&B i Nacka

Varmdovagen B&B Cottage
2.5 out of 5
Värmdövägen 186, Nacka, Stockholm
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 569 pr. nat fra 30. okt. til 31. okt.

Dette Bed & Breakfast ligger i Nacka, kun 0,5 km fra Nacka Forum Indkøbscenter samt mindre end 10 km fra Det svenske museum for fotografi og Globen. Derudover ...

3.4/5Good! (7 anmeldelser)
Rauhallinen ja siisti huone.

"Omistajat ystävällisiä ja huolehtivaisia. Liikenneyhteydet keskustaan erinomaiset. Nacka Forum muutaman sadan metrin kävelymatkan päässä."…"

Anmeldelse fra 3. jun. 2019

Varmdovagen B&B Cottage
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Nacka
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Nacka

Elite Hotel Marina Tower

Elite Hotel Marina Tower

4.5 out of 5
Saltsjoqvarns Kaj 25, Nacka, Stockholm
Prisen er DKK 870 pr. nat fra 15. nov. til 16. nov.
4.4/5Excellent! (993 anmeldelser)
Hyggeligt hotel

"Fantastisk og hyggeligt ophold med god service og hyggelig “jule” stemning. Flot stil og hotellet var 100% i orden. Spaen var også rigtig god."…"

Anmeldelse fra 4. dec. 2019

Elite Hotel Marina Tower
Hotel J

Hotel J

4 out of 5
Ellensviksvagen 1, Nacka, Stockholm
Prisen er DKK 906 pr. nat fra 30. okt. til 31. okt.
4.6/5Wonderful! (880 anmeldelser)
Lækkert men reserveret

"Super hotel og beliggenhed. Receptionen er noget reserveret, så man føler sig ikke rigtig velkommen. Det ville være dejligt, hvis I gav jer tid til at have lidt samspil og dialog med jeres gæster."…"

Anmeldelse fra 20. sep. 2019

Hotel J
Quality Hotel Nacka

Quality Hotel Nacka

4 out of 5
Värmdövägen 84, Nacka, Stockholm
3.8/5Good! (892 anmeldelser)
Ventilations træk, kulde.

"Generel meget god betjening, men i resturanten, er der for koldt og megen træk fra ventilator anlæg, uanset hvor du placere dig i lokalet. Man må sidde med jakke eller striktrøje."…"

Anmeldelse fra 10. mar. 2020

Quality Hotel Nacka
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter Bed & Breakfasts i Nacka?
Er du interesseret i at finde et overnatningssted med færre værelser end et hotel og et mere personligt miljø, så er der mulighed for, at et Bed & Breakfast er den bedste løsning til din ferie i Nacka. HVis din ideelle ferie i Nacka indebærer at bruge en masse tid i naturen, er Nyckelviken Herregård og Hellasgåden Park nogle gode steder, hvor du kan nyde smukkke udsigter.
Hvordan ved du, om et Bed & Breakfast et det rigtige valg for dig?
Bed & Breakfasts tilbyder en helt særlig stemning med personlig service, mulighed for at socialisere med andre gæster og selvfølgelig en fantastisk morgenmad.
Hvilke Bed & Breakfasts er de bedste i Nacka?
Her finder du en række populære Bed & Breakfasts, som befinder sig i området: Varmdovagen B&B Cottage: 2,5 stjerner, 5 værelser. 0,4 km fra hjertet af Nacka.Kastellet Bed & Breakfast: 2,5 stjerner. 15,2 km fra centrum. Nyd godt af gratis morgenmadsbuffet og en bar. Solsidans Bed and breakfast: 2,5 stjerner, 3 værelser. Ligger 9,1 km fra hjertet af Nacka. Nyd godt af lokale morgenmadsretter og en sauna. Hotel Tre Små Rum: 3 stjerner, 7 værelser. 6 km fra hjertet af downtown.Sjövillan: 2,5 stjerner, 7 værelser. Ligger 15,5 km fra centrum af Nacka. Nyd godt af gratis morgenmadsbuffet og en terrasse.
Hvornår på året er bedst til at booke en B&B i Nacka?
Når du planlægger en tur til Nacka, så sørg for at tage højde for temperaturen i løbet af året. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 15°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på -2°C. Den årlige nedbør i Nacka er i gennemsnit på 488 mm.
Hvad kan jeg opleve i Nacka?
Rejsende er vilde med Nacka, som er kendt for sin kyststrækning og sit udvalg af spisesteder. Brug eventuelt lidt tid på at udforske Nyckelviken Herregård og Hellasgåden Park, hvis du er interesseret i naturen. Du kan eventuelt sætte Sickla Indkøbscenter og Nacka Forum Indkøbscenter på listen over ting, du kan opleve i området.
Hvordan kommer jeg til og omkring i Nacka?
Du kan planlægge udflugterne i Nacka på forhånd med disse transportmuligheder. Flyv til Stockholm (ARN-Arlanda), som befinder sig 40,5 km væk fra centrum. Ellers kan du søge efter flyrejser til Stockholm (BMA-Bromma), som befinder sig 13,7 km væk. Drag nytte af de nærliggende transportmuligheder fra Lillängen Saltsjöbanan Station, Storängen Saltsjöbanan Station og Saltsjö-Järla Saltsjöbanan Station. Du kan tage færgen over vandet for at se mere af området.