Rejser til Meeru 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Billede taget af Gary McNair
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Strandferie i Meeru

Få en tiltrængt pause fra hverdagens rutiner, og giv dig selv lov til at slappe fuldstændigt af på en ferie i Meeru. Der er få ting, der er mere forfriskende end en kølig brise og lyden af bølger, som slår blidt mod kysten. Planlæg din rejse til Meeru på den nemme måde ved at finde en af vores pakkerejser til Meeru. En del rejsende vælger at finde overnatning tæt ved Meerua Strand, der er et must, kun 0,1 km fra byens centrum.

Mest populære hoteller i Meeru

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa
Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa
5 out of 5
Furanafushi Island, Furanafushi Island
Prisen er 3.353, kr pr. nat fra 18. apr. til 19. apr.
3.353, kr
pr. nat
18. apr. – 19. apr.
8,6/10 Excellent! (409 anmeldelser)
"Simply beautiful island and great service"

Anmeldelse fra 16. mar. 2023

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa
Meeru Island Resort & Spa
Meeru Island Resort & Spa
4.5 out of 5
North Male' Atoll, Meerufenfushi, 20187
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 3.903, kr pr. nat fra 24. mar. til 25. mar.
3.903, kr
pr. nat
24. mar. – 25. mar.
9,2/10 Wonderful! (953 anmeldelser)
"Det var det mest fantastiske Resort Og en ø der er taget lige ud af et rejse katalog Rigtig venlig personale"

Anmeldelse fra 23. okt. 2018

Meeru Island Resort & Spa
Paradise Island Resort & Spa
Paradise Island Resort & Spa
5 out of 5
North Male Atoll, Lankanfinolhu, 2002
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 6.978, kr pr. nat fra 29. mar. til 30. mar.
6.978, kr
pr. nat
29. mar. – 30. mar.
9/10 Wonderful! (431 anmeldelser)
"Udmærket hotel til prisen. God rengøring på værelset. Stort og varieret udbud af overvejende buffet mad. Meget flinkt og servicemindet personale. Vælg minumum halvpension, men overvej fuldpension (FB) pga. lille merpris. Vælg ikke All inclusive, da merprisen synes for høj (i forhold til FB). Undgå ..."

Anmeldelse fra 31. jan. 2019

Paradise Island Resort & Spa
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Meeru?
Med priser så lave som er pakkerejser din adgangsbillet til økonomisk overkommelige rejser. Udform din ferie til Meeru ved at vælge og vrage mellem det brede udvalg af hoteller, flypriser og udlejningsbiler.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Meeru?
Det kan du helt sikkert, og vi står klar til at hjælpe. Du kan muligvis afbestille eller ændre din pakkerejse til Meeru uden beregning inden for 24 timer fra reservationen er foretaget. Men hvis reservationen er fra tidligere end det, kan du blive opkrævet et gebyr af dit hotel, flyselskab eller biludlejningsfirma. Hvis livet stiller sig i vejen for din ferie, så kig på vores kundeserviceportal for at få mere at vide.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Meeru?
Kombiner dine reservationer af fly og hotel, tilføj andre ting såsom oplevelser og biludlejning, og opnå besparelser. En pakkerejse til Meeru gør det til en utrolig let opgave at rejse uden at sprænge budgettet. Ikke nok med at du sikrer dig rabatter på ferien – du har også et kæmpestort udvalg lige ved hånden. Når du booker gennem Expedia, kan du vælge blandt 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder i hele verden. Din drømmeferie begynder lige her.
Hvor skal jeg overnatte i Meeru?
Der er en masse at udforske i Meeru, så det er en god idé at overnatte et sted nær seværdighederne. Meerua Strand, Meeru House Reef og Dhiffushi East Kite Beach er blandt nogle af de mest fascinerende af slagsen, som du kan overveje at skrive på listen over steder, du vil besøge.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Meeru?
Hvis det er første gang, du besøger Meeru, kan du overveje Meeru Island Resort & Spa eller Infinity Dhiffushi. Begge overnatningssteder tilbyder komfortable senge og er favoritter hos mange tilrejsende.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Meeru?
Det hele afhænger af luftfartsselskabet, men du kan generelt finde internationale flybilletter på Expedia op til 12 måneder i forvejen. Selvom det er en god idé at booke i god tid, kan heldige rejsende somme tider finde et billigt sæde et par uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Meeru på Expedia?
Du kan vælge blandt en hvilken som helst kombination af flyrejser, hoteller og billeje. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje flere ting som udflugter og oplevelser. Vil du gerne vælge en bestemt kabineklasse? Det er heller ikke noget problem. Valget er kun dit, når det kommer til at sammensætte din perfekte ferie i Meeru.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Meeru?
Du kan opnå store besparelser, når du kombinerer flyrejser, hoteller og billeje i en samlet pakke. Og når du booker alle delene sammen, er det hele også bare nemmere. Så hvorfor spilde din tid eller dine penge? Hvad enten du er ved at arrangere et luksusophold eller et budgetvenligt roadtrip med familien, kan du kigge på vores pakkerejser.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Meeru hos Expedia?
Ja da. Hos Expedia tilbyder vi 500+ partnerflyselskaber i hele verden, så du kan vælge lige det flyselskab, som er mest passende i forhold til dig og dine behov.