Maribo

Rejseguide
Maribo er med sin fortryllende domkirke og naturpark fyldt til randen med aktiviteter, som du kan tage dig til på en afslappet ferie væk fra hverdagens travlhed.

Hvad enten du rejser til Maribo for at gå på sightseeing eller opleve naturen med familien, er du kommet til det rette sted. Maribo indeholder historiske monumenter, som rådhuset og byens vartegn Maribo Domkirke, samt tre søer, der er omgivet af storslået natur. Og som om alt det ikke var nok, er Maribo også det perfekte udgangspunkt til en tur i Knuthenborg Safaripark – en af Danmarks største seværdigheder for børn.Maribo er en historisk klosterby, som blev bygget op om et stort birgittinerkloster. I dag er det dog kun klosterets kirke Maribo Domkirke, som står tilbage. Aflæg den smukke kirke en visit, og læg især mærke til orgelet og Leonora Christines grav.I Maribo finder du også frilandsmuseet ”De gamle huse” samt kunstgalleriet Atelier Vognporten og kulturhuset Hvedemagasinet. Om sommeren indbyder Maribos Søndersø til forfriskende svømmeture, og hvis du vil, kan du med et fisketegn fange både aborrer og gedder her. Snyd heller ikke dig selv for en tur til Naturpark Maribosøerne, som du kan udforske til fods og på cykel på stierne, der går hele vejen rundt om de enorme søer.Skal det være mere afslappet, kan du i stedet sejle med den hyggelige turbåd Anemonen, som tager dig ud på en 1-2 timer lang rundtur på Søndersø, hvor der stoppes på øen Borgø. Søerne rummer et væld af fugle, inklusive grågæs og den prægtige havørn, så sørg for at have dit kamera og en kikkert parat.Er du på weekendophold i Maribo med familien, kan I sammen få en sjov dag i Knuthenborg Safaripark, hvor I kører i bil igennem savanneområder med fritgående giraffer, gazeller og meget mere.Det er ingen sag at rejse til Maribo, da byen fungerer som et knudepunkt midt på Lolland, både når det gælder veje og offentlig transport. Maribo er forbundet til Nykøbing Falster via Lollandsbanen, og derfra kan du køre med tog til resten af Danmark.I det hele taget er Maribo et dejligt sted at holde ferie med masser af ting at lave hele ferien igennem.

Femø Kro anno2022
Femø Kro anno2022
2.5 out of 5
Askhavnsvej 69, Femo, Maribo
Prisen er 1.140 kr. pr. nat fra 25. jun. til 26. jun.
1.140 kr.
pr. nat
25. jun. – 26. jun.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Maribo. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. De populære seværdigheder Gåsemose ...
7,6/10 Good! (21 anmeldelser)
Femø-ferie
"Der var masse af spindelvæv og fluer på værelserne. Desværre heller ikke færdiggjorte lysinstallationer på værelserne så det var svært at orientere dig når det var mørkt udenfor. Udenfor heller ingen belysning så man selv skulle have pandelampe. Sengene hårde - manglede blød overmadras - kun en tynd ..."

Anmeldelse fra 1. aug. 2022

Femø Kro anno2022
Milling Hotel Søpark
Milling Hotel Søpark
3 out of 5
Vestergade 29, Maribo
Prisen er 899 kr. pr. nat fra 23. jun. til 24. jun.
899 kr.
pr. nat
23. jun. – 24. jun.
Overnat på dette hotel med miljøcertifikat i Maribo, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. De populære seværdigheder ...
8,2/10 Very Good! (895 anmeldelser)
Familietur
"Vi var en familie på 5 børn og 6 voksne, der var på overnatning med middag. Alt var tilfredsstillende."

Anmeldelse fra 17. mar. 2024

Milling Hotel Søpark
Dette kompakte feriehus ligger på skønne lille Askø.
Dette kompakte feriehus ligger på skønne lille Askø.<