COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Hostels i Manacor

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Andre typer af overnatningssteder i Manacor

Hotel THB Felip - Adults Only

Hotel THB Felip - Adults Only

4 out of 5
Carrer dels Bordils, 41, Porto Cristo, Manacor, Mallorca
Prisen er DKK 310 pr. nat fra 18. apr. til 19. apr.
4.2/5Very Good! (196 anmeldelser)

"Lidt skuffet over ekstrabetaling for havudsigt. Havudsigten var begrænset fra vores værelse på 2. sal på grund af store pinjetræer. Kun et lille kig til vandet og stranden og ellers udsigt til gaden. Hvis træerne ikke var der, havde det været en fantastisk udsigt."…"

Anmeldelse fra 4. okt. 2019

Hotel THB Felip - Adults Only
Lifestyle Resort Ollymar- Swinger Friendly

Lifestyle Resort Ollymar- Swinger Friendly

3.5 out of 5
Camí de Sa Clova, Manacor, Mallorca
5/5Exceptional! (3 anmeldelser)

"Das Resort liegt abseits vom Trubel und es ist zwingend ein Auto erforderlich. Die Außenanlage ist liebevoll gestaltet und für alle Gäste gibt es, trotz Tagesbesucher, genügend Liegen um den Pool. Das Frühstücksbuffet bietet eine gute Auswahl und wer möchte kann noch ein leckeres Abendessen günstig ..."…"

Anmeldelse fra 27. sep. 2019

Lifestyle Resort Ollymar- Swinger Friendly
Universal Hotel Perla

Universal Hotel Perla

4 out of 5
Calle Murta, S'Illot, Manacor, Mallorca
4/5Very Good! (132 anmeldelser)

"Dejlig beliggenhed, godt poolområde med mange solvogne"…"

Anmeldelse fra 10. jun. 2019

Universal Hotel Perla
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg overnatte på hostel i Manacor?
Ved at vælge et hostel kan du spare penge på overnatningssteder og i stedet have flere penge til at udforske området på din tur. Vi har kun hørt godt om de naturskønne omgivelser, som inkluderer strande og kystlige omgivelser.
Hvad er et hostel?
Disse overnatningssteder med sovesale findes i mange forskellige afskygninger, men de har alle nogle ting til fælles, herunder: Lave priser, et socialt miljø og fælles sovesale (selvom nogle hostels også har private værelser).
Hvilken årstid er bedst til et ophold på hostel i Manacor?
Når du har planer om at udforske nye steder, er godt vejr et perfekt udgangspunkt, så her er nogle oplysninger om vejret i området: Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 23°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 11°C. Den årlige nedbør i Manacor er i gennemsnit på 480 mm.
Hvad kan jeg se og opleve i Manacor?
Som udgangspunkt er Manacor kendt for sine strande og sine sportsbegivenheder. Større seværdigheder tæller Cala Millor Strand, Cala Agulla Strand og Playa de Muro. Kom ud i naturen, og besøg Cuevas Del Drach Grotter, Cala Domingo Strand og Cuevas del Hams. Kulturelle seværdigheder tæller Museu d’Història de Manacor, Fray Junipero Serra-museet og Els Calderers.
Hvad er den bedste måde at komme til og rundt i Manacor, når jeg overnatter på et hostel?
Hav disse oplysninger om transportmuligheder i og omkring Manacor ved hånden, så du kan få mest ud af dit ophold: Du kan flyve til den nærmeste lufthavn, som er Palma de Mallorca (PMI), der ligger 43,2 km fra byens centrum. Når du er ankommet, ønsker du muligvis at tage offentlig transport for at komme rundt. Tag til Manacor Station for at tage toget, hvis du ønsker at se mere af stedets omgivelser.