Hoteller i Madhiriguraidhoo-øen

De fleste hoteller er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards

Filtrer efter

Populære filtre
Populære filtre
Samlet pris
Samlet pris
Gæstebedømmelse
Gæstebedømmelse
Antal stjerner
Betalingstype
Betalingstype
Type af overnatningssted
Type af overnatningssted
Område
Område
Populære steder
Populære steder
Inkluderede måltider
Inkluderede måltider
Faciliteter
Faciliteter
Hjælp til personer med et handicap
Hjælp til personer med et handicap
Rejsendes oplevelse
Rejsendes oplevelse

Oplysninger om hoteller i Madhiriguraidhoo-øen

Antal anmeldelser
Overnatningssteder
Billigste pris
Højeste pris

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Madhiriguraidhoo-øen?

Palm Beach Island Resort & Spa Maldives er et populært overnatningssted ifølge vores rejsedata. Dette hotel med 4 stjerner tilbyder en marina og 2 restauranter. Andre gode valgmuligheder til dit besøg i området er Hurawalhi Island Resort og ATMOSPHERE KANIFUSHI - All Inclusive with Free Transfers. Se alle tilgængelige tophoteller eller ferieboliger i Madhiriguraidhoo-øen.

Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Madhiriguraidhoo-øen?

Ja! De fleste af hotelreservationerne er fuldt refunderbare, så længe du afbestiller inden hotellets afbestillingsfrist. Fristen er som regel mellem 24 og 48 timer inden planlagt indtjekning. Hvis din reservation ikke er refunderbar, kan du muligvis stadig afbestille og få en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Filtrer din søgning efter Fuldt refunderbart for at finde fleksible hoteltilbud i Madhiriguraidhoo-øen.

Hvilket overnatningssted er det bedste til et ophold med alt inklusive i Madhiriguraidhoo-øen?

Palm Beach Island Resort & Spa Maldives er et hotel med 4 stjerner, der tilbyder 2 restauranter og 2 strandbarer, som hitter blandt Expedias rejsende. Se flere resorter med alt inklusive i Madhiriguraidhoo-øen.

Hvilke hoteller har pool i Madhiriguraidhoo-øen?

Palm Beach Island Resort & Spa Maldives er et hotel med 4 stjerner, der tilbyder en børnepool, en udendørs pool og 2 restauranter.

Hvilket spahotel er det bedste i Madhiriguraidhoo-øen?

Palm Beach Island Resort & Spa Maldives er et populært spahotel ved stranden med et fitnesscenter, tennisbaner og en udendørs pool. Tilbring en eftermiddag i spaen, hvor der tilbydes ansigtsbehandlinger, body scrub-behandlinger og detox wrap-behandlinger.

Hvordan er det at overnatte i Madhiriguraidhoo-øen?

Madhiriguraidhoo-øen har masser at byde på, heriblandt sine strande. Der er 14 hoteller og andre overnatningssteder i det omkringliggende område. Læs mere om Madhiriguraidhoo-øen.

Hvad skal jeg se, når jeg besøger Madhiriguraidhoo-øen?

Palm Island Strand er en seværdighed, du ikke bør gå glip af. Her i området finder du også Kuredu Strand og Hurawalhi Strand. Se, hvad du ellers kan opleve i Expedias guide til Madhiriguraidhoo-øen.

Hvordan er vejret i Madhiriguraidhoo-øen?

April og marts er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 29°C, mens november og september er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 28°C. November, december, maj og september er de mest regnfyldte måneder i Madhiriguraidhoo-øen. Det regner i gennemsnit 217 mm om måneden.

Planlæg din rejse i appen

Organiser hele ferien fra dit hus eller din hængekøje, og udforsk tilbud i appen

Send dig selv SMS med et link til download, så du nemt kan få adgang

Ved at angive dit mobilnummer accepterer du, at vi én gang kan sende dig en automatiseret SMS med et link til appen. Standard SMS-takst kan gælde.
QR-kode