Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Hoteller med pool i La Orotava

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Hoteller med pool i La Orotava

Parador de las Cañadas del Teide
3 out of 5
Las Canadas del Teide, La Orotava, Tenerife
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 707 pr. nat fra 3. dec. til 4. dec.
4.3/5Excellent! (164 anmeldelser)

"En stor oplevelse at se området ved solnedgang og solopgang.. Vi fik uopfordret opgraderet vores værelse, så vi havde fri udsigt til Teide fra vores vindue."…"

Anmeldelse fra 30. sep. 2019

Parador de las Cañadas del Teide
Til Leje Smukt hus ud mod Havet med Have og Privat Pool,
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Vi har flere Hoteller med pool. Er dette ikke dit perfekte hotel?
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Lommeguide: Book Hoteller med pool i La Orotava

Søg efter hoteller i La Orotava på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i La Orotava ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Vis vores udvalg af fremhævede hoteller i La Orotava
  • Brug kortet til at finde hoteller i det La Orotava område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område i La Orotava, vælg bestemt tema, mærke eller hotelklasse fra basis- (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner) i La Orotava
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på La Orotavahoteller i – mens de stadig er der

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke overnatningssteder har pool i La Orotava?
Parador de las Cañadas del Teide: Dette hotel har 3 stjerner og ligger i nærheden af Teide Nationalpark. Stedet har en restaurant, en indendørs pool og en bar. Hostal Mamio Verde - Hostel: Denne lejlighed har 3,5 stjerner og ligger i nærheden af Lago Martianez Swimmingpools. Stedet har gratis Wi-Fi, en udendørs pool og køkken på værelserne. Hostel Tenerife: Denne lejlighed har 3 stjerner og ligger i nærheden af Lago Martianez Swimmingpools. Stedet har gratis parkering, en udendørs pool og gratis Wi-Fi. Casa Rural Oscar Burchard: Denne feriebolig har 3 stjerner og ligger i nærheden af Taoro Park. Stedet har gratis parkering, en udendørs pool og køkken på værelserne. Hotel Rural Orotava: Her findes en fælles pool og tv’er.
Hvad er der af seværdigheder og oplevelser i La Orotava?
Udforsk steder som Teide Nationalpark, når du er i La Orotava. Husk at besøge attraktioner som Orotava-dalen og Pueblo Chico-forlystelsesparken.
Hvornår er det bedst at booke et hotel med pool i La Orotava?
Du bør næsten tage vejret i La Orotava i betragtning, da du på den måde kan få mest ud af tiden ved poolen under dit ophold. August og juli er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 20°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 15°C. Den årlige nedbør i La Orotava er i gennemsnit på 118 mm.

Flere valgmuligheder