Iowa har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Rejser til Iowa 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Iowa med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Iowa. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Her kan du overnatte i Iowa

Mest populære hoteller i Iowa

Hilton Des Moines Downtown
Hilton Des Moines Downtown
3.5 out of 5
435 Park Street, Des Moines, IA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 634 pr. nat fra 25. jan. til 26. jan.
4.5/5Wonderful! (440 anmeldelser)

"Very clean, friendly staff And it was a very comfortable room"…"

Anmeldelse fra 2. jan. 2021

Hilton Des Moines Downtown
Wildwood Lodge
Wildwood Lodge
3 out of 5
11431 Forest Ave, Clive, IA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 505 pr. nat fra 29. jan. til 30. jan.
4.6/5Exceptional! (1,799 anmeldelser)

"We’ve stayed here twice. First time because we have a dog. This time because of its location. The staff is excellent. Very polite and helpful. I love the rustic feel of the decor. Very quiet. Decent breakfast included. Their rates are reasonable. The bathroom looked cleaned but the carpeting needed ..."…"

Anmeldelse fra 9. jan. 2021

Wildwood Lodge
Hotel Julien Dubuque
Hotel Julien Dubuque
3.5 out of 5
200 Main Street, Dubuque, IA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 609 pr. nat fra 26. jan. til 27. jan.
4.6/5Wonderful! (985 anmeldelser)

"Hotel Julien was super nice and the spa was excellent day food was great"…"

Anmeldelse fra 21. jan. 2021

Hotel Julien Dubuque
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Rejser til Iowa

Tag på en rejse til Iowa, som er en delstat i det amerikanske Midtvesten, der bl.a. kendt for sin produktion af majs og mørt kød fra svin, der opfedes på korn. Iowa består af et knap 500 km bredt bælte med frodig landbrugsjord, der er afgrænset af Mississippi-floden mod øst og Missouri-floden mod vest. Det er en fornøjelse at opleve det blomstrende landbrug i hele delstaten. 

Ud over at være delstatshovedstad er Des Moines også et kulturelt omdrejningspunkt. I Des Moines Art Center kan du f.eks. se værker af amerikanske og internationale kunstnere fra 1800- og 1900-tallet. Du kan se kunst i lidt andre rammer ved at besøge Pappajohn Sculpture Park, hvor værkerne er opstillet udendørs. Du kan også opleve en lidt anderledes vinkel på en botanisk have i Better Homes and Gardens’ Test Garden. Det er en forsøgshave for et meget kendt indretnings- og haveblad, og de plantearrangementer, du ser her, dukker måske op i bladet.

Hvis du er her i august, kan du få en dosis gøgl og gang i den på Iowa State Fairgrounds i Des Moines, som nærmest kan sammenlignes med et enormt kræmmermarked og dyrskue – faktisk et af USA's største. Du kan more dig i forlystelserne, heppe på din favorit til traktortræk, lytte til kendte musikere og beundre prisvindende husdyr. De landbrugsinteresserede kan se får blive klippet, køer blive malket og æg, der klækkes. Hvis du er heldig, kan du endda overvære en kalv, et lam eller en gris blive født. Et par af de mere usædvanlige indslag er en skulptur af en ko i naturlig størrelse lavet af smør og friturestegt smør, en lokal delikatesse.

Byen Dubuque får fuldt udbytte af sin beliggenhed ved Mississippi-floden med National Mississippi River Museum & Aquarium. Her kan du opleve et rørebassin, et vådområde, et flodbådsmuseum og et opmudringsskib, der virker rigtigt. Har du mod på mere natur, kan du besøge Eagle Point Park, som byder på nogle af de bedste udsigter over den imponerende Mississippi-flod.

Børn af alle aldre vil hygge sig på National Farm Toy Museum i Dyersville vest for Dubuque, hvor I kan se modeller af landbrugskøretøjer fra gamle dage og frem til i dag. I starten af juni kan I endda deltage i Summer Farm Toy Show, hvor hundredvis af samlere kommer til byen for at bytte og sælge legetøj af denne type. Der er også en parade med rigtige traktorer og andre køretøjer. Længere vestpå, i Waterloo, kan du blive kørt omkring på en rundvisning på John Deeres traktorfabrik.

Iowas kulturelle mangfoldighed kan du opleve på National Czech & Slovak Museum & Library og African American Museum of Iowa i Cedar Rapids.